Jalan – Jalan KLCC

Nak kongsi gambar saja , rasa macam cantik sangat gambar pemandangan KLCC ni , kami pergi bejalan sabtu lepas , EN.Suami tak de waktu tu , sekarang ada dah , dia out station , saya bawak adik jalan-jalan ye lah .. bila saya ada hal lain yang perlukan tinggal anak kat rumah saya panggil adik ni datang dari kajang tolong jaga anak , entah lah .. disebabkan anak tu tak pernah kena tinggal dengan orang so , memang susah sikit lah saya nak berpisah dengan anak-anak , kecuali tinggal dengan adik beradik sendiri.

Entah apa lagi masaalah negara yang di borakkan , suka tengok gambar-gambar ni semua , gambar di ambil jam 11.59 tengah hari , matahari membahang atas kepala , parking kereta jauh sikit dari KLCC , so memang kena menapak la ..

Una tanya “kenapa atas KLCC ada jam ?”

Saya tak tahu nak jawab hokey … saya cuma cakap .. “jam tu fungsinya sebagai hiasan di samping ingatkan waktu pada orang yang lalu lalang sini , jangan main sampai tak ingat masa pulak.”

Una senyum saja ..erk ? budak ni bertuah ..

Gambar adik saya sue , anaknya damia dan laila bee .. alaa tak kan tak kenal si laila bee tu …

Semua mata kecik saja .. panas betul .. saya mintak adik ambil gambar saya macam ni , tapi KLCC dia tak nampak penuh ..kuciwa betul ..so tak nak upload gambar sendiri , lagi pun malu-malu kucing ha.ha.ha

Cantik kan .. kalau lah ada DSLR ..dulu tak pandai drive sendiri ke KLCC , selalu ingat-ingat lupa jalannya .. tapi sekarang boleh dah .. ALLHAMDULILLAH … semua kerana blog .. eh hari ni jumaat dah ..esok sabtu .. kemudian ahad ..tak sabar :)

lepas ni kami masuk PETROSAINS

Comments

  1. hurm..KLCC ni dok tengok dalam tv ja la..nak p jauh..hehe ;-)

  2. Wah… berjalan-jalan dekat klcc… Best jugak sekali sekali lepak taman ni. Boleh tenangkan fikiran. Wah.. Akak dah tuka thesis balik ke kak…

  3. Pandai budak2 tu posing.
    budakserius recently posted..Gadis Reka Hadis Palsu Untuk Kepentingan Diri SendiriMy Profile

  4. puan kutu :

    hehe adik bee mmg seiras rupa bee ekk..tak sabar ahad kenapa tu?rasa macam nak kumpul duit beli dslr tp sayang duit camno tu?compact pun tak terbeli lg nie.hehe..
    puan kutu recently posted..Aiman Kena Campak – Petua Demam CampakMy Profile

  5. seronoknya berjalan..
    eiela recently posted..Percubaan Pertama Yang Tak MenjadiMy Profile

  6. Fakarepain :

    Selepas tiga bulan, saya kembali ke blog Kak Bee !!!!

    HIhihi..
    Fakarepain recently posted..MAAFKAN DIRI KU YANG KHILAF…My Profile

  7. Hmm…saya tak sampai g di klcc ne,boleh minta pnbee sekali ronda2 yer
    Hasni recently posted..Tanda-Tanda Lelaki Jatuh CintaMy Profile

  8. Salam,

    Kumpul duit beli DSLR plak bee, sonok amik gambar anak2 :D
    yanmie recently posted..Fenomena Halo Matahari Dan Bulan Di Alor Setar KedahMy Profile

  9. wah!!
    seoronok je bersama family kan..
    ehehehee
    mie recently posted..First Outlet "HiGOAT Meaty And Milky Kiosk" At Alor StarMy Profile

  10. wah, jln2 hujung minggu yg brbaloi2……

  11. wahh..sempat lagi tu jalan-jalan rupanya..
    titan recently posted..Bukan aku tak suka kena kiss..My Profile

  12. ada satu pokok besar tepi kolam pancut…berteduh bawah pokok ttap rasa sejuk apabila tghari panas….skarang dah tader dah…
    Norizwan recently posted..(8 gambar) Justin Bieber beli rumah bernilai Rm 33jutaMy Profile

  13. best dpt bersantai ditgh2 kota.. :)
    JebengOtai™ recently posted..Pak Abu GembiraMy Profile

  14. cantiklah bee gambar2 tu, nanti nak jugaklah rakam suasan kat situ.
    ummiross recently posted..DAH MULA BISNES ONLINE DAH..My Profile

  15. Teringin juga nak ambil gambar KLCC tapi nak ambil di waktu malam.
    akakcomey recently posted..Jalan-jalan di Sa Pa @ SapaMy Profile

  16. Saya kalau ke Keramat tentu pusing KLCC dahulu sebelum balik. :-)

  17. DSLR dah murah sekarang ni.. hehe.. beli2..
    CMRatu recently posted..Ceramah Ustaz Don Buat Ibu BapaMy Profile

  18. bersdantai2 yerk pbee…..hehehe..bagus lah….bagi peluang untk ank2 tgk dunia luar
    hafizal recently posted..Zed Zaidi Buat Laporan Polis……?????My Profile

  19. syioknye jenjalan klcc ye bee.. lama dah teman idak ke sana weih…. jalan tu mmg lagilahh tak hengat… haha

    ada ape ahad tu? dating le tu… hik3x :p
    Ummi Hanie recently posted..Pengomen ngetop bulan Mac ’12My Profile

  20. Lama tak ke KLCC. Dulu-dulu rajin juga ke sana. :D
    anif recently posted..Ketagihan Instagram!My Profile

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge