Apr
2012

Jalan – Jalan KLCC

Nak kongsi gambar saja , rasa macam cantik sangat gambar pemandangan KLCC ni , kami pergi bejalan sabtu lepas , EN.Suami tak de waktu tu , sekarang ada dah , dia out station , saya bawak adik jalan-jalan ye lah .. bila saya ada hal lain yang perlukan tinggal anak kat rumah saya panggil adik ni datang dari kajang tolong jaga anak , entah lah .. disebabkan anak tu tak pernah kena tinggal dengan orang so , memang susah sikit lah saya nak berpisah dengan anak-anak , kecuali tinggal dengan adik beradik sendiri.

Entah apa lagi masaalah negara yang di borakkan , suka tengok gambar-gambar ni semua , gambar di ambil jam 11.59 tengah hari , matahari membahang atas kepala , parking kereta jauh sikit dari KLCC , so memang kena menapak la ..

Una tanya “kenapa atas KLCC ada jam ?”

Saya tak tahu nak jawab hokey … saya cuma cakap .. “jam tu fungsinya sebagai hiasan di samping ingatkan waktu pada orang yang lalu lalang sini , jangan main sampai tak ingat masa pulak.”

Una senyum saja ..erk ? budak ni bertuah ..

Gambar adik saya sue , anaknya damia dan laila bee .. alaa tak kan tak kenal si laila bee tu …

Semua mata kecik saja .. panas betul .. saya mintak adik ambil gambar saya macam ni , tapi KLCC dia tak nampak penuh ..kuciwa betul ..so tak nak upload gambar sendiri , lagi pun malu-malu kucing ha.ha.ha

Cantik kan .. kalau lah ada DSLR ..dulu tak pandai drive sendiri ke KLCC , selalu ingat-ingat lupa jalannya .. tapi sekarang boleh dah .. ALLHAMDULILLAH … semua kerana blog .. eh hari ni jumaat dah ..esok sabtu .. kemudian ahad ..tak sabar :)

lepas ni kami masuk PETROSAINS

Search

32 thoughts on “Jalan – Jalan KLCC

  1. Pingback: Science Matters ! Program Berkenaan Fizik Untuk Orang Ramai Di Petrosains Suria KLCC | ~ Ini lah FaMiLi @ Puanbee.com ~

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge