Jalan – Jalan KLCC

Nak kongsi gambar saja , rasa macam cantik sangat gambar pemandangan KLCC ni , kami pergi bejalan sabtu lepas , EN.Suami tak de waktu tu , sekarang ada dah , dia out station , saya bawak adik jalan-jalan ye lah .. bila saya ada hal lain yang perlukan tinggal anak kat rumah saya panggil adik ni datang dari kajang tolong jaga anak , entah lah .. disebabkan anak tu tak pernah kena tinggal dengan orang so , memang susah sikit lah saya nak berpisah dengan anak-anak , kecuali tinggal dengan adik beradik sendiri.

Entah apa lagi masaalah negara yang di borakkan , suka tengok gambar-gambar ni semua , gambar di ambil jam 11.59 tengah hari , matahari membahang atas kepala , parking kereta jauh sikit dari KLCC , so memang kena menapak la ..

Una tanya “kenapa atas KLCC ada jam ?”

Saya tak tahu nak jawab hokey … saya cuma cakap .. “jam tu fungsinya sebagai hiasan di samping ingatkan waktu pada orang yang lalu lalang sini , jangan main sampai tak ingat masa pulak.”

Una senyum saja ..erk ? budak ni bertuah ..

Gambar adik saya sue , anaknya damia dan laila bee .. alaa tak kan tak kenal si laila bee tu …

Semua mata kecik saja .. panas betul .. saya mintak adik ambil gambar saya macam ni , tapi KLCC dia tak nampak penuh ..kuciwa betul ..so tak nak upload gambar sendiri , lagi pun malu-malu kucing ha.ha.ha

Cantik kan .. kalau lah ada DSLR ..dulu tak pandai drive sendiri ke KLCC , selalu ingat-ingat lupa jalannya .. tapi sekarang boleh dah .. ALLHAMDULILLAH … semua kerana blog .. eh hari ni jumaat dah ..esok sabtu .. kemudian ahad ..tak sabar 🙂

lepas ni kami masuk PETROSAINS

32 Comments

  1. montana 17 April 2012 Reply
  2. Hazmin Hamudin 17 April 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 17 April 2012 Reply
  3. budakserius 15 April 2012 Reply
  4. puan kutu 14 April 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 14 April 2012 Reply
  5. eiela 14 April 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 14 April 2012 Reply
  6. Fakarepain 14 April 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 14 April 2012 Reply
  7. Hasni 14 April 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 14 April 2012 Reply
  8. yanmie 14 April 2012 Reply
  9. mie 14 April 2012 Reply
  10. nza 14 April 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 14 April 2012 Reply
  11. titan 13 April 2012 Reply
  12. Norizwan 13 April 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 14 April 2012 Reply
  13. JebengOtai™ 13 April 2012 Reply
  14. ummiross 13 April 2012 Reply
  15. akakcomey 13 April 2012 Reply
  16. akubiomed 13 April 2012 Reply
  17. CMRatu 13 April 2012 Reply
  18. hafizal 13 April 2012 Reply
  19. Ummi Hanie 13 April 2012 Reply
  20. anif 13 April 2012 Reply

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.