Jahit Manik Sekebun Bunga Dan Sulaman Manik Crumble

Dah lama betul cari buku jahit manik , tapi tak jumpa yang betul-betul suka dan terkini, ada lah dua tiga buku tapi buku dengan design lama , saya nak cari tutorial jahit manik dengan design baru , semalam blogwaking ke sana sini jumpa link blog Cheq-su , nama nya buat saya tertarik sebab nama serupa dengan nama adik saya , tapi ejaan lain sikit , tapi nama adik saya memang che su di dalam IC , unik kan ?

Dah tertarik tu apa lagi terus terjah .. nah .. isinya pun buat saya suka sangat ..

e-tutorial_sulaman_manik_crumble1

Yeee disana ada jual E-Tutorial Jahitan manik , suka sangat memandangkan harga pun berpatutan saya beli.. dah tengok..tapi belum test jahit lagi , baju kurung pun banyak tak muat .. kalau jahit pun macam rugi je ..tunggu buat baju kurung lain lah baru jahit gamaknya ..

Kalau berminat juga sila kesana Blog Cheq-su– Harap cheq su tak marah ambil gambar tu 🙂

p/s : Ini bukan sponsor post ya , saja suka nak share ..suka sangat baju ada manik blink2 .. nak tempah mahal nauzubillah ..sebab tu kena belajar buat sendiri memandangkan anak dara pun dah tiga orang ..

35 Comments

  1. diana 8 June 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 9 June 2012 Reply
  2. mama pipie 15 February 2012 Reply
  3. bardboo 15 February 2012 Reply
  4. akubiomed 15 February 2012 Reply
  5. puan kutu 15 February 2012 Reply
    • bardboo 15 February 2012 Reply
  6. jomkongsi.info 15 February 2012 Reply
  7. ummiross 14 February 2012 Reply
  8. eiela 14 February 2012 Reply
  9. T-shirtDesign2u 14 February 2012 Reply
  10. ct n honey 14 February 2012 Reply
  11. CMRatu 14 February 2012 Reply
    • bardboo 15 February 2012 Reply
  12. nurmisnan 14 February 2012 Reply
  13. ammboi 14 February 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 14 February 2012 Reply
  14. Jomtonton 14 February 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 14 February 2012 Reply
  15. juanita 14 February 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 14 February 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 14 February 2012 Reply
  16. kakngah 14 February 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 14 February 2012 Reply
  17. madammondoq 14 February 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 14 February 2012 Reply
  18. anif 14 February 2012 Reply
  19. MyKeyPad 14 February 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 14 February 2012 Reply
      • Denaihati 14 February 2012 Reply
  20. Ummi Hanie 14 February 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 14 February 2012 Reply

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.