Jadikan Template Mesra Seo

SEO ..SEO..SEO..hehe entry ini khas untuk DEQdeq Dan Rafina mimi..juga untuk sue manja yang tanya tips SEO tu ..lain dari ini BW laju2 kot! hee

Bee terlepas cakap pada mereka kalau nak pilih template tu mesti pilih yang mesra SEO, then diorang tanya balik apa SEO tu..kihkih Bee terbaca di banyak blog bahawasanya SEO nih penting..untuk template wordpress memang dah ada meta-meta untuk jadikan template tu mesra SEO tapi blogspot kebayakkan kena tambah sendiri tau!

untuk mengetahui apa itu SEO { klik sini } bee tak pandai nak jelaskan..nanti tercopy orang marah weiii!!

Dan ini penerangan lebih lanjut lagi tentang meta tag..bee faham pun dari blog ni lah..{ klik sini }

Untuk panduan Pemasangan Meta tag pula { klik sini }

Tapi inilah tips SEO untuk mendapatkan traffic tanpa susah payah Buat blogwalking 🙂
ok selamat berjaya!

17 Comments

  1. DeQdEq 31 January 2011 Reply
  2. ch@ 31 January 2011 Reply
  3. puanbee 30 January 2011 Reply
  4. puanbee 30 January 2011 Reply
  5. puanbee 30 January 2011 Reply
  6. puanbee 30 January 2011 Reply
  7. CikSembang 30 January 2011 Reply
  8. awEEN 30 January 2011 Reply
  9. NzA 29 January 2011 Reply
  10. Ellen 29 January 2011 Reply
  11. puanbee 29 January 2011 Reply
  12. kakyong 29 January 2011 Reply
  13. puanbee 29 January 2011 Reply
  14. mrs.sabri 29 January 2011 Reply
  15. puanbee 29 January 2011 Reply
  16. NARDtheNERD 29 January 2011 Reply

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.