Jadikan Template Mesra Seo

SEO ..SEO..SEO..hehe entry ini khas untuk DEQdeq Dan Rafina mimi..juga untuk sue manja yang tanya tips SEO tu ..lain dari ini BW laju2 kot! hee

Bee terlepas cakap pada mereka kalau nak pilih template tu mesti pilih yang mesra SEO, then diorang tanya balik apa SEO tu..kihkih Bee terbaca di banyak blog bahawasanya SEO nih penting..untuk template wordpress memang dah ada meta-meta untuk jadikan template tu mesra SEO tapi blogspot kebayakkan kena tambah sendiri tau!

untuk mengetahui apa itu SEO { klik sini } bee tak pandai nak jelaskan..nanti tercopy orang marah weiii!!

Dan ini penerangan lebih lanjut lagi tentang meta tag..bee faham pun dari blog ni lah..{ klik sini }

Untuk panduan Pemasangan Meta tag pula { klik sini }

Tapi inilah tips SEO untuk mendapatkan traffic tanpa susah payah Buat blogwalking 🙂
ok selamat berjaya!

puanbee

Untuk review produk wanita , barangan berkaitan anak-anak , makanan , homestay dan lain-lain boleh hubungi puanbee di whatsapp : 011-32095406.

17 thoughts to “Jadikan Template Mesra Seo”

  1. bee….byk betul bee tau kan..deqdeq ni nak kena byk belajar lagi…sib baik ada kwn mcm bee yg sudi tunjuk ajar deqdeq

  2. wahh… lepas ni Bee tak BW dah ker… tak mau la kwn dgn Bee sbb tak nak dtg blog kakyong… huhuuuu… :p

    pd kakyong bw ke blog kwn2 tu penting, sbg cara utk eratkan silaturrahim…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *