iPhone4s Termahal Dunia

Jangan lupa sokong saya untuk dapatkan iPhone4s dengan klik semua button yang disediakan , mana2 je dalam blog ini sama saja.

Siapa tidak tahu iPhone4s tak tahu lah , iPhone 4s memang menjadi idaman saya , sebab tu saya beriya-iya nak menang dalam contest anjuran denaihati yang tawarkan iPhone4s , walau di perli , walau tidak disukai kerana spam link disana-sini saya rela.

Bercakap pasal iPhone4s yang termahal diduni , moh tengok apa yang menjadikan iPhone4s ini begitu mahal sehingga harganya mencecah RM 29.5 juta iaitu bersamaan 6,000,000 Pound.WOW!

pandangan depan iPhone4s termahal didunia
pandangan depan iPhone4s termahal didunia

Untuk pengetahuan, iPhone 4S Elite Gold ini dihiasi dengan 500 berlian sempurna yang berjumlah 100 karat semuanya.

Bahagian belakang iPhone ini diperbuat daripada emas 24karat dan logo apple itu juga diperbuat daripada emas 24 karat dan ditatahkan dengan 53 biji berlian.

Butang home juga diperbuat daripada emas dan dilengkapi dengan sebutir berlian 8.6 karat.

pandangan belakang iPhone4s termahal didunia
pandangan belakang iPhone4s termahal didunia
Close up sikit .. tengok belian di tepi2 cover iPhone4s
Close up sikit .. tengok belian di tepi2 cover iPhone4s

Tidak cukup dengan itu,ia juga didatangkan dengan kotak yang diperbuat daripada platinum serta butiran opal, pietersite,charoite,rutile quartz,dan star sunstone.

Tak cukup dengan itu ia juga dilengkapi dengan tulang tyrannosaurus rex yang digilap

kotak iPhone4s juga tak ketinggalan
kotak iPhone4s juga tak ketinggalan
mahal dan elegent kotak iPhone4s
mahal dan elegent kotak iPhone4s

Saya sangat kagum ! anda bagaimana ? ahaks… jom lah tolong saya capai impian .. hurmmmmmmmmmmmmm…

Sumber : Cisdel

Please follow and like us:
200

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini.

Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

23 Comments:

  1. mahalllnyaa.. susah kalau nk call kat public area…

  2. Ini memang utk kaki2 yg kumpul koleksi nih. Diorang dah tak tau nak buat apa ngan duit dah banyak sangat kot……?

  3. pasti sokong..harap kali ni, hadiahnya milik Bee

  4. perrgghhh….terbeliak biji mata.. bukan sbb tgk berlian atau emas tu tp tgk harganya… drp beli hp ni baik gi beli kereta ke, rumah ke… baru rasa berbaloi….

  5. Gila mahal.. iphone tu sendiri dah kira mahal, tambah aksesori ni pulak.. setakat tengok jer lah.. huhuhu..Mesti iphone ni akan dilelong, dan sah-sah harga dia akan lagi mahal dari sekarang..

  6. kak, jangan kisahkan orang lain yang kata akak spam link sana sini..itukan usaha akak untuk mendapatkan gadget impian sendiri?

  7. adoi…banyaknya la berlian kat handphone tu..jeles..

  8. iPhone mewah ini kalaulah teringgal tentu menangis tidak berlagu. Silap-silap perlu diinsurankan.

  9. yang ini ke DH nak bagi kat kak Bee…wow hehe…:p….saya vote kak bee iphone 4s

  10. Kalau saya saudagar minyak sekalipun mmg tak beli hp ni….

  11. tengok je la iphone 4s ni, mahal sampai nak tercekik.

  12. aiyak.. aku mampu tgk sajork.. kehkehkeh!!

  13. fuuuhh bertatah berlian.. siapa lah yang empunya henfon ni….

  14. semua cantik-cantik…

  15. patut mintak yg ni kat DH. hehe

  16. Kalau mintak kat DH sbg Gadjet Impian dia beri tak? hehe

  17. fuh!!!! xtrtelan air liur akak tgk harganya tu…….

  18. Perghh mahalnya..

    Kalau nilai sebanyak itu lebih baik Saya buat perkara lain! Tak berbaloi untuk sebuah telefon bimbit..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *