iPhone4s Termahal Dunia

Jangan lupa sokong saya untuk dapatkan iPhone4s dengan klik semua button yang disediakan , mana2 je dalam blog ini sama saja.

Siapa tidak tahu iPhone4s tak tahu lah , iPhone 4s memang menjadi idaman saya , sebab tu saya beriya-iya nak menang dalam contest anjuran denaihati yang tawarkan iPhone4s , walau di perli , walau tidak disukai kerana spam link disana-sini saya rela.

Bercakap pasal iPhone4s yang termahal diduni , moh tengok apa yang menjadikan iPhone4s ini begitu mahal sehingga harganya mencecah RM 29.5 juta iaitu bersamaan 6,000,000 Pound.WOW!

pandangan depan iPhone4s termahal didunia
pandangan depan iPhone4s termahal didunia

Untuk pengetahuan, iPhone 4S Elite Gold ini dihiasi dengan 500 berlian sempurna yang berjumlah 100 karat semuanya.

Bahagian belakang iPhone ini diperbuat daripada emas 24karat dan logo apple itu juga diperbuat daripada emas 24 karat dan ditatahkan dengan 53 biji berlian.

Butang home juga diperbuat daripada emas dan dilengkapi dengan sebutir berlian 8.6 karat.

pandangan belakang iPhone4s termahal didunia
pandangan belakang iPhone4s termahal didunia
Close up sikit .. tengok belian di tepi2 cover iPhone4s
Close up sikit .. tengok belian di tepi2 cover iPhone4s

Tidak cukup dengan itu,ia juga didatangkan dengan kotak yang diperbuat daripada platinum serta butiran opal, pietersite,charoite,rutile quartz,dan star sunstone.

Tak cukup dengan itu ia juga dilengkapi dengan tulang tyrannosaurus rex yang digilap

kotak iPhone4s juga tak ketinggalan
kotak iPhone4s juga tak ketinggalan
mahal dan elegent kotak iPhone4s
mahal dan elegent kotak iPhone4s

Saya sangat kagum ! anda bagaimana ? ahaks… jom lah tolong saya capai impian .. hurmmmmmmmmmmmmm…

Sumber : Cisdel

Comments

  1. mahalllnyaa.. susah kalau nk call kat public area…
    kl@n@ recently posted..Tempat Menarik Di Langkawi – 2 Hari Pusing Pulau (Pt 3)My Profile

  2. Ini memang utk kaki2 yg kumpul koleksi nih. Diorang dah tak tau nak buat apa ngan duit dah banyak sangat kot……?
    shraqs recently posted..Jana Duit Melalui Blog Dengan Sponsor PostMy Profile

  3. pasti sokong..harap kali ni, hadiahnya milik Bee
    ayu jamal recently posted..Mode ShoppingMy Profile

  4. perrgghhh….terbeliak biji mata.. bukan sbb tgk berlian atau emas tu tp tgk harganya… drp beli hp ni baik gi beli kereta ke, rumah ke… baru rasa berbaloi….

  5. Gila mahal.. iphone tu sendiri dah kira mahal, tambah aksesori ni pulak.. setakat tengok jer lah.. huhuhu..Mesti iphone ni akan dilelong, dan sah-sah harga dia akan lagi mahal dari sekarang..
    Jomtonton recently posted..Hari Ahad Yang PendiamMy Profile

  6. kak, jangan kisahkan orang lain yang kata akak spam link sana sini..itukan usaha akak untuk mendapatkan gadget impian sendiri?
    bardboo recently posted..Antara Perkataan2 Awal Izz AmmarMy Profile

  7. adoi…banyaknya la berlian kat handphone tu..jeles..
    bardboo recently posted..Antara Perkataan2 Awal Izz AmmarMy Profile

  8. iPhone mewah ini kalaulah teringgal tentu menangis tidak berlagu. Silap-silap perlu diinsurankan.

  9. yang ini ke DH nak bagi kat kak Bee…wow hehe…:p….saya vote kak bee iphone 4s
    Norizwan recently posted..Binatang mempunyai racun paling berbisa di duniaMy Profile

  10. Kalau saya saudagar minyak sekalipun mmg tak beli hp ni….
    azmanisma recently posted..Ragam Kaki NomborMy Profile

  11. tengok je la iphone 4s ni, mahal sampai nak tercekik.
    kimmie recently posted..Anda tahu atau tidak iklan dan tagline iniMy Profile

  12. aiyak.. aku mampu tgk sajork.. kehkehkeh!!
    kakngah recently posted..Gambar Majlis Pernikahan Imam Muda HassanMy Profile

  13. fuuuhh bertatah berlian.. siapa lah yang empunya henfon ni….
    kakyong recently posted..Contest Malaysia Top Blogger | Meh le kome support kakyong[dot]com?My Profile

  14. semua cantik-cantik…
    Cik Rose Cute recently posted..Korang Ada Blog Contest Tak?…My Profile

  15. patut mintak yg ni kat DH. hehe
    muazfaris recently posted..Gambar | Kekejaman Tentera Bashar Al-Assad bunuh budakMy Profile

  16. Kalau mintak kat DH sbg Gadjet Impian dia beri tak? hehe
    UpProfits recently posted..Populariti dan Networking Besar beri KelebihanMy Profile

  17. fuh!!!! xtrtelan air liur akak tgk harganya tu…….
    nza recently posted..Mesyuarat Yang Lama ditinggalkanMy Profile

  18. Perghh mahalnya..

    Kalau nilai sebanyak itu lebih baik Saya buat perkara lain! Tak berbaloi untuk sebuah telefon bimbit..
    anif recently posted..Kalau Nasib Tidak Baik..My Profile

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge