iPhone4s Dalam Genggaman

Anak tegur .. hari ni ibu tak buka laptop pun, asyik dengan iPhone4s jek .. Eh , ye ke ? (buat-buat tanya) sebabnya hari ahad memang ibu buka laptop petang-petang sikit , ye lah banyak kerja nak settle termasuk fokos ke suami dan anak-anak , bukan senang semua ahli keluarga nak berkumpul. Cuma dengan iPhone4s ni senang sambil-sambil duduk pun boleh pegang , jenguk-jenguk twitter ke facebook ke ..gitu…

iphone4s dari denaihati

Tak tahu lah berapa kali nak berterima kasih pada denaihati.com ni , dengan tagline nya Hidupkan Untuk Memberi , dan saya pun dapat merasa pegang iPhone4s , bukan senang nak dapat sebijik iPhone4s FREE tau ..Terima kasih banyak denaihati.com dan para penaja juga para juri-juri semua. Lain kali kalau denaihati.com buat contest masuk lah ramai-ramai , mana tahu ada rezeki kita tang situ …

laila dan iphone4s

Semalam boleh update facebook dengan status ala-ala jakun ..iPhong dalam gemgaman kat mana nak cari tempat sim dia .. laju jek kawan-kawan balas , terima kasih semua ya ..

Masih lagi belajar guna iPhone4s ni , asyik – asyik kacau kak yanmie kat twitter , “maaf ya kak , saya memang tak tahu nak guna fon canggih gini..

Kadang-kadang keliru , iPhone4s ni hadiah tuk ibu ke untuk anak-anak .. haha pantang lepas sikit diorang pegang le .. dah main game dari App ABC dan Angry bird pun.. ish ish ish

iPhone4s
Merasmi

Ni anak dara berdua , ntah bila dah guna camera iPhone4s .. tengok-tengok ada jek dalam Telefon ni gambar depa .. Kualiti gambar iPhone4s cantik sangat .. tadi dah guna dah … hehehe .. lepas ni kebanyakkan gambar comfirm akan banyak dari iPhone4s .. camera tinggal jek .. boleh ?

Teringat soalan yang di kemukan di tempat komen masa contest gadjet impian berlangsung Pertama kali dapat iPhone4s nak buat apa ?

Saya

  1. Cas bateri 8 jam
  2. Cuba guna camera
  3. Potong sim kad
  4. Setting , creat Id Apple
  5. Install Applikasi Titter , Facebook (penting nih )
  6. Lepas tu baru explore lain-lain

Ok ? terima kasih semua … hehehe ..

80 Comments

  1. Rina As 28 April 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 28 April 2012 Reply
  2. Jobless Girl 25 April 2012 Reply
  3. Datin Tyka 25 April 2012 Reply
  4. Juan 24 April 2012 Reply
  5. puan kutu 24 April 2012 Reply
  6. juanita 24 April 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 24 April 2012 Reply
    • Juan 24 April 2012 Reply
  7. Ummi Hanie 24 April 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 24 April 2012 Reply
  8. Akulah.com 24 April 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 24 April 2012 Reply
    • Juan 24 April 2012 Reply
  9. kimmie 24 April 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 24 April 2012 Reply
    • Juan 24 April 2012 Reply
  10. muazfaris 24 April 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 24 April 2012 Reply
    • Juan 24 April 2012 Reply
  11. Jebeng Otaiβ„’ 23 April 2012 Reply
  12. Hafizul 23 April 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 24 April 2012 Reply
  13. Myra Jay 23 April 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 24 April 2012 Reply
      • Myra Jay 25 April 2012 Reply
        • puanbeeAuthor 28 April 2012 Reply
  14. Malaysia Coin 23 April 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 24 April 2012 Reply
    • Juan 24 April 2012 Reply
  15. CMRatu 23 April 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 24 April 2012 Reply
    • Juan 24 April 2012 Reply
  16. sweetkurma 23 April 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 24 April 2012 Reply
  17. ummiross 23 April 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 28 April 2012 Reply
  18. kesoma.rai 23 April 2012 Reply
  19. TopiJerami90 23 April 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 23 April 2012 Reply
  20. Mama adam 23 April 2012 Reply
  21. titan 23 April 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 23 April 2012 Reply
    • Juan 24 April 2012 Reply
  22. anif 22 April 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 22 April 2012 Reply
    • Juan 24 April 2012 Reply
  23. mrs.yie 22 April 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 22 April 2012 Reply
  24. Kak Long Mawar Merah 22 April 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 22 April 2012 Reply
  25. Ibu Mifzal Arsyad 22 April 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 22 April 2012 Reply
  26. syahrilhafiz 22 April 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 22 April 2012 Reply
  27. Alin Maslina 22 April 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 22 April 2012 Reply
  28. akubiomed 22 April 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 22 April 2012 Reply
      • akubiomed 22 April 2012 Reply
        • puanbeeAuthor 22 April 2012 Reply
          • akubiomed 22 April 2012 Reply
            • puanbeeAuthor 22 April 2012 Reply
            • puanbeeAuthor 22 April 2012 Reply
  29. amirnawawi 22 April 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 22 April 2012 Reply
  30. Denaihati 22 April 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 22 April 2012 Reply
      • Denaihati 23 April 2012 Reply
        • shraqs 23 April 2012 Reply
          • puanbeeAuthor 24 April 2012 Reply
          • Juan 24 April 2012 Reply
            • shraqs 25 April 2012 Reply
        • puanbeeAuthor 24 April 2012 Reply

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.