iPhone4s Dalam Genggaman

Anak tegur .. hari ni ibu tak buka laptop pun, asyik dengan iPhone4s jek .. Eh , ye ke ? (buat-buat tanya) sebabnya hari ahad memang ibu buka laptop petang-petang sikit , ye lah banyak kerja nak settle termasuk fokos ke suami dan anak-anak , bukan senang semua ahli keluarga nak berkumpul. Cuma dengan iPhone4s ni senang sambil-sambil duduk pun boleh pegang , jenguk-jenguk twitter ke facebook ke ..gitu…

iphone4s dari denaihati

Tak tahu lah berapa kali nak berterima kasih pada denaihati.com ni , dengan tagline nya Hidupkan Untuk Memberi , dan saya pun dapat merasa pegang iPhone4s , bukan senang nak dapat sebijik iPhone4s FREE tau ..Terima kasih banyak denaihati.com dan para penaja juga para juri-juri semua. Lain kali kalau denaihati.com buat contest masuk lah ramai-ramai , mana tahu ada rezeki kita tang situ …

laila dan iphone4s

Semalam boleh update facebook dengan status ala-ala jakun ..iPhong dalam gemgaman kat mana nak cari tempat sim dia .. laju jek kawan-kawan balas , terima kasih semua ya ..

Masih lagi belajar guna iPhone4s ni , asyik – asyik kacau kak yanmie kat twitter , “maaf ya kak , saya memang tak tahu nak guna fon canggih gini..

Kadang-kadang keliru , iPhone4s ni hadiah tuk ibu ke untuk anak-anak .. haha pantang lepas sikit diorang pegang le .. dah main game dari App ABC dan Angry bird pun.. ish ish ish

iPhone4s
Merasmi

Ni anak dara berdua , ntah bila dah guna camera iPhone4s .. tengok-tengok ada jek dalam Telefon ni gambar depa .. Kualiti gambar iPhone4s cantik sangat .. tadi dah guna dah … hehehe .. lepas ni kebanyakkan gambar comfirm akan banyak dari iPhone4s .. camera tinggal jek .. boleh ?

Teringat soalan yang di kemukan di tempat komen masa contest gadjet impian berlangsung Pertama kali dapat iPhone4s nak buat apa ?

Saya

  1. Cas bateri 8 jam
  2. Cuba guna camera
  3. Potong sim kad
  4. Setting , creat Id Apple
  5. Install Applikasi Titter , Facebook (penting nih )
  6. Lepas tu baru explore lain-lain

Ok ? terima kasih semua … hehehe ..

News Reporter
Untuk review produk wanita , barangan berkaitan anak-anak , makanan , homestay dan lain-lain boleh hubungi puanbee di whatsapp : 011-32095406.

80 thoughts on “iPhone4s Dalam Genggaman

  1. Sambil tadah tangan…
    “Ya Allah..ko jauhkan la rasa iri hati ku ini pada puanbee ni….
    Jauhkan rasa nak geget gerammmm ng puan bee nieeeee”

    jheheheheheheh:D

  2. nis pun xreti pakai henpong canggih2 ni…. bertuah le bee impian jd kenyataan… err… takpe ke anak2 pakai tu? iphone ni kalo jatuh, sng rosak kot bee, x mcm nokia, henpon kete kebal… kalo nis, ank2 ramai yg kecik2 lg ni, tak dapek nk berhenpong canggih, karang nangesss umminye kalau rosak

    1. tak pe kot , anak bee tak lah ganas sangat .. jarang jatuhkan henpon , henpon ayahnya pun diorang pegang jaga leklok , tp kalau dah berebut tu kena pantau lah ..

  3. Tahniah ye Bee, dah dapat gadget impian 😉

    p/s : Bee, nape ek bloglist myra bila masuk blog Bee dia keluar entry yang dah lama, yg dah 2 minggu, tak keluar yg up to date.. Blog lain2 pun ada gak jadi camtu..

      1. Syes cakap tak reti, tapi myra ada tengok dari blog Anastasyea, 2 step chek tru ATOM & Feed ok, tapi masih tak ber update, bila kat blog cik tom dia suruh unfollow then follow semula..
        Boleh ke?

  4. tahniah bee, akhirnya dalam genggaman juga iphone 4s tu. Gambar memang cantik guna 4s ni, lepas ni anak2 yang comel tu bolehlah posing bila2 masa je sebab senang kan,bee pun lagi senang berblogging.

  5. wau…bestnya puan bee dapat iphone 4s nie…
    tidak sia2 puan bee join contest denai hari kan?
    hehehe..lawak tengok perasmi iphone puan bee 2…
    ingatkan puan bee yang rasmi…
    rupanya budak2 tu…hehehe

  6. Tahniah Puan Bee. Memang betul tu, bukan senang nak dapat iphone4s free. Tapi memang wajar Puan Bee berjaya. Memang begitu komited dengan contest tu walaupun banyak fasa yang perlu ditempuhi.

  7. tahniah bee…yang paling sbb dapat FREE tu..hehe..budak2 biasalah..lebih anak la guna dr maknya..hehe..anak sy pun sama..asyik mintak nak main angry bird dalam phone cik Note tuh..huhu…kita risau jatuh je..

    byk tau app yg boleh install dlm smartphone ni..selamat meng explore…hehe

    1. itu lah dia ibu , risau jatuh jek .. nangis dah lah baru pakai beberapa hari jek .. ni dah berebut2 main ..

      memang kena explore betul2 , alang2 dah pakai kena lah gunakan kelebihannya ..

  8. Wah sudah dapat hadiah daripada bro DenaiHati. Macam-macam aplikasi menarik ada untuk iPhone. Budak-budak pun suka. Puan Bee boleh pasang Talking Tom, Fruite Ninja dan Angry Bird. Kalau untuk gambar boleh pasang Instagram.

        1. Sy sendiri pun syorkan WPTouch. Banyak option utk setting. BTW, kalau PnBee tak nak guna plugin, bleh cuba tukar guna themes yg ada mobile responsive.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *