iPhone4s Dalam Genggaman

Anak tegur .. hari ni ibu tak buka laptop pun, asyik dengan iPhone4s jek .. Eh , ye ke ? (buat-buat tanya) sebabnya hari ahad memang ibu buka laptop petang-petang sikit , ye lah banyak kerja nak settle termasuk fokos ke suami dan anak-anak , bukan senang semua ahli keluarga nak berkumpul. Cuma dengan iPhone4s ni senang sambil-sambil duduk pun boleh pegang , jenguk-jenguk twitter ke facebook ke ..gitu…

iphone4s dari denaihati

Tak tahu lah berapa kali nak berterima kasih pada denaihati.com ni , dengan tagline nya Hidupkan Untuk Memberi , dan saya pun dapat merasa pegang iPhone4s , bukan senang nak dapat sebijik iPhone4s FREE tau ..Terima kasih banyak denaihati.com dan para penaja juga para juri-juri semua. Lain kali kalau denaihati.com buat contest masuk lah ramai-ramai , mana tahu ada rezeki kita tang situ …

laila dan iphone4s

Semalam boleh update facebook dengan status ala-ala jakun ..iPhong dalam gemgaman kat mana nak cari tempat sim dia .. laju jek kawan-kawan balas , terima kasih semua ya ..

Masih lagi belajar guna iPhone4s ni , asyik – asyik kacau kak yanmie kat twitter , “maaf ya kak , saya memang tak tahu nak guna fon canggih gini..

Kadang-kadang keliru , iPhone4s ni hadiah tuk ibu ke untuk anak-anak .. haha pantang lepas sikit diorang pegang le .. dah main game dari App ABC dan Angry bird pun.. ish ish ish

iPhone4s
Merasmi

Ni anak dara berdua , ntah bila dah guna camera iPhone4s .. tengok-tengok ada jek dalam Telefon ni gambar depa .. Kualiti gambar iPhone4s cantik sangat .. tadi dah guna dah … hehehe .. lepas ni kebanyakkan gambar comfirm akan banyak dari iPhone4s .. camera tinggal jek .. boleh ?

Teringat soalan yang di kemukan di tempat komen masa contest gadjet impian berlangsung Pertama kali dapat iPhone4s nak buat apa ?

Saya

  1. Cas bateri 8 jam
  2. Cuba guna camera
  3. Potong sim kad
  4. Setting , creat Id Apple
  5. Install Applikasi Titter , Facebook (penting nih )
  6. Lepas tu baru explore lain-lain

Ok ? terima kasih semua … hehehe ..

Comments

  1. Selamat Puanbee, kini gadget impiannya dah ada digenggaman, jaga baik2 jangan sampai rusak, sayangkan..

  2. Taniah!!

  3. Datin Tyka :

    bestnya..
    ingat nak tukar tab pada iphone la..

  4. wah best la dapat iphone 4s lagi tuh

  5. puan kutu :

    mmg dh tertulis rezeki bee..Alhamdulillah..senyum je tak perlu kata apa2.hehe..

  6. Sambil tadah tangan…
    “Ya Allah..ko jauhkan la rasa iri hati ku ini pada puanbee ni….
    Jauhkan rasa nak geget gerammmm ng puan bee nieeeee”

    jheheheheheheh:D

  7. nis pun xreti pakai henpong canggih2 ni…. bertuah le bee impian jd kenyataan… err… takpe ke anak2 pakai tu? iphone ni kalo jatuh, sng rosak kot bee, x mcm nokia, henpon kete kebal… kalo nis, ank2 ramai yg kecik2 lg ni, tak dapek nk berhenpong canggih, karang nangesss umminye kalau rosak

    • tak pe kot , anak bee tak lah ganas sangat .. jarang jatuhkan henpon , henpon ayahnya pun diorang pegang jaga leklok , tp kalau dah berebut tu kena pantau lah ..

  8. wah. leh main facebook tiap2 masa la ye.. hoho

  9. seronoknya…iphone4s dah berada depan mata. Tahniah puanbee. 🙂 Anak – anak pun senyum lebar main iphone ibunya…hhehhehee

  10. wah bestnye.. camera tu 8MP.. mantap!

  11. bestnya dpt hadiah..tahniah2.. 🙂

  12. Wahhh. Tahniah puanbee.. Hahaha.. Seminggu ni mesti duk belek iphone tu jer…

  13. Tahniah ye Bee, dah dapat gadget impian 😉

    p/s : Bee, nape ek bloglist myra bila masuk blog Bee dia keluar entry yang dah lama, yg dah 2 minggu, tak keluar yg up to date.. Blog lain2 pun ada gak jadi camtu..

    • terima kasih myra ,

      erm .. myra kena masukkan semula kot , rss ni kadang2 memang problem .. try myra masukkan semula

      • Syes cakap tak reti, tapi myra ada tengok dari blog Anastasyea, 2 step chek tru ATOM & Feed ok, tapi masih tak ber update, bila kat blog cik tom dia suruh unfollow then follow semula..
        Boleh ke?

  14. Iphone free ke ni? Tahniah…. Bila la agaknya saya nak dapat telefon free macam ni…. 🙂

  15. best2… jgn lupa download instagram juga.. hehe..

  16. amboi amboiiiiii seronok tak hengat nampak…heee tahniah lah yer…mudah2an terus terusan sukses….

  17. tahniah bee, akhirnya dalam genggaman juga iphone 4s tu. Gambar memang cantik guna 4s ni, lepas ni anak2 yang comel tu bolehlah posing bila2 masa je sebab senang kan,bee pun lagi senang berblogging.

  18. tahniah puan bee…memang berbaloi baloi…lain kali nak kena vuba nasib jugak ni…

  19. TopiJerami90 :

    wau…bestnya puan bee dapat iphone 4s nie…
    tidak sia2 puan bee join contest denai hari kan?
    hehehe..lawak tengok perasmi iphone puan bee 2…
    ingatkan puan bee yang rasmi…
    rupanya budak2 tu…hehehe

  20. Seronoknya!!! Itu le faedahnya kalo rajin. Berbaloi-baloi!

  21. hoho..macam-macam bulih dibuat dengan iphone ni..

  22. Tahniah! 😀 Lepas ni boleh explore sepenuhnya iPhone 4S tu 😀

  23. tahniah ketat2 bee…errr….lipstick marry kay percuma ada tak? kihkihkih

  24. Kak Long Mawar Merah :

    Tahniah Puan Bee. Memang betul tu, bukan senang nak dapat iphone4s free. Tapi memang wajar Puan Bee berjaya. Memang begitu komited dengan contest tu walaupun banyak fasa yang perlu ditempuhi.

  25. Ibu Mifzal Arsyad :

    tahniah bee…yang paling sbb dapat FREE tu..hehe..budak2 biasalah..lebih anak la guna dr maknya..hehe..anak sy pun sama..asyik mintak nak main angry bird dalam phone cik Note tuh..huhu…kita risau jatuh je..

    byk tau app yg boleh install dlm smartphone ni..selamat meng explore…hehe

    • itu lah dia ibu , risau jatuh jek .. nangis dah lah baru pakai beberapa hari jek .. ni dah berebut2 main ..

      memang kena explore betul2 , alang2 dah pakai kena lah gunakan kelebihannya ..

  26. fuh..lepas ni jailbreak la, kasi power user sikit…memang best la..

    • psstt tadi dah tanya kedai nak jailbreak , tp tk boleh lagi lah ni yang telates , belum boleh jailbreak .. huwaaa tunggu lah dulu ..

  27. bestnya kak .. iphone 4s ni gajet iphone yg paling canggih taw . klu ade ape2 contest yg hadiahnya iphone atau ipad, akk inform alin ya .. alin pun nk gak .. =)

  28. Wah sudah dapat hadiah daripada bro DenaiHati. Macam-macam aplikasi menarik ada untuk iPhone. Budak-budak pun suka. Puan Bee boleh pasang Talking Tom, Fruite Ninja dan Angry Bird. Kalau untuk gambar boleh pasang Instagram.

  29. Tahniah Kak Bee. Rezeki tuh.. Apepun memang best kalau dapat barang free kan.. Tapu usaha tu kena la lebih daripada biasa kan..

  30. Jangan lupa install aplikasi WordPress so senang nak jawab komen n live blogging … tak percaya buat cepat.

Trackbacks

  1. […] 4G yang terkini. iPhone 5 mempunyai 18 peratus lebih tipis dan 20 peratus lebih ringan berbanding iPhone4s. Skrin nya pula , mempunyai kelebaran sehingga 4 inci berbanding 3.5 inci pada iphone 4s sebelum […]

Speak Your Mind

*