iPhone 5 gadjet impian : tugasan baru.

Share

Oh contest iPhone 5 gadjet impian . Teruk sungguh tugasan kali ni , berbeza dengan tugasan contest gadjet impian saya dulu-dulu , Haru biru di buatnya .. Kali ini tugasan di beri sangat mencabar . Tapi takpe .. saya suka cabaran ..insyallah berusaha sedaya updaya , tak berjaya juga tak pe .. bukan rezeki org kata ..

iphone 5

Kalau lah ada sesiapa yang hendak tolong saya menang .. boleh ikut step di bawah.

  1. Daftar ID Anda disini — > REGISTER  ( masukkan email dan username , seterusnya tunggu password di email anda. )
  2. Gunakan username dan password tersebut untuk login — > LOGIN  ,
  3. kemudian undi blog saya  disini — > UNDI  — > cari blog puanbee.com ya ..
PENTING : SETIAP HARI ANDA BOLEH UNDI 3 BLOG , SETIAP HARI ANDA UNDI SEHINGGA 24/12/2012 .. JADI TOLONG UNDI SAYA HARI-HARI ..  TERIMA KASIH … 

Entri ringkas sebagai panduan untuk anda mengundi , di ucapkan ribuan terima kasih kerana mengundi saya. Kepada ke semua blogger yang sama turut serta yang ingin bertukar undian boleh lah komen disini setiap hari. Nampak sayup-sayup je jalan untuk menang ni .. wahaha .. layan ..

p/s : untuk hari ini saya dah undi .. esok pula lah ye. Kalau anda blogger yang sama2 berjuang dah undi boleh tag saya di group denaihati…

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini.

Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

31 Comments:

  1. Pingback: iPhone 5 merupakan gadget impian semua peminat gadget | Puanbee.com | Diari Ibunda

  2. setiap hari untukmu.. semoga berjaya ya.. 🙂

  3. hari ni k sya dah undi…esok la pula yea….dah bookmark pun page tu… gud luck

  4. MaMa3HerO PunyA CeritA

    DONE~GUD LUCK BEE

  5. Adehh.. ada tugasan baru rupanya… Biasalah hadiah pon hebat, maka kena kerja keras sikit. Semoga berjaya…

  6. Mmg menunggu jerlah terima undian..
    Bakal mengundi jugak…hehe
    Selamat brjaya puan bee

  7. slmt berjaya kwn… jom kita exchange2 vote yerr… 😉

  8. Undi untuk hari ke-2….hahaa..

  9. sape yang rasa aku layak untuk menang, aku undi dia. haha..

  10. Myra vote Bee esok ye 🙂
    Good Luck

  11. agaknya sampai bila

  12. dah vote, moga sukses sis, amin

  13. Semoga berjaya.. 😀

  14. Sesuatu yang kelainan untuk contest yang dianjurkan. Selamat berjaya kepada puan Bee.

  15. good luck untuk tugasan ke-3, iPhone 5 gadjet impian

  16. Dh undi Puanbee utk hari ini..kuota dh abis..yeay! 😉

  17. Memang tahu ..mencabar sungguh tugasan2 ni.
    God luck !!!

  18. Salam,

    Wajib register ke? blogger pun? sori kurang fhm, xbaca lg blog DH, sibuk seharian kat luar.

  19. saya sudah undi akak^^

  20. cayok bee aku dah undi.. susah gak kena register.. kena login.. baru leh undi.. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *