iphone 5

iPhone 5 gadjet impian : tugasan baru.

Posted by

Oh contest iPhone 5 gadjet impian . Teruk sungguh tugasan kali ni , berbeza dengan tugasan contest gadjet impian saya dulu-dulu , Haru biru di buatnya .. Kali ini tugasan di beri sangat mencabar . Tapi takpe .. saya suka cabaran ..insyallah berusaha sedaya updaya , tak berjaya juga tak pe .. bukan rezeki org kata ..

iphone 5

Kalau lah ada sesiapa yang hendak tolong saya menang .. boleh ikut step di bawah.

  1. Daftar ID Anda disini — > REGISTER  ( masukkan email dan username , seterusnya tunggu password di email anda. )
  2. Gunakan username dan password tersebut untuk login — > LOGIN  ,
  3. kemudian undi blog saya  disini — > UNDI  — > cari blog puanbee.com ya ..
PENTING : SETIAP HARI ANDA BOLEH UNDI 3 BLOG , SETIAP HARI ANDA UNDI SEHINGGA 24/12/2012 .. JADI TOLONG UNDI SAYA HARI-HARI ..  TERIMA KASIH … 

Entri ringkas sebagai panduan untuk anda mengundi , di ucapkan ribuan terima kasih kerana mengundi saya. Kepada ke semua blogger yang sama turut serta yang ingin bertukar undian boleh lah komen disini setiap hari. Nampak sayup-sayup je jalan untuk menang ni .. wahaha .. layan ..

p/s : untuk hari ini saya dah undi .. esok pula lah ye. Kalau anda blogger yang sama2 berjuang dah undi boleh tag saya di group denaihati…

31 comments

          1. dik yg denaihati ni bukan contest atau kuiz dalam hati ada taman k .. ni contest akk join , kalau nk tolong undi boleh ..

            adik masukkan username dan email ,

            lepas tu g email ambil password dan pergi login ke link yg di berikan , masukkan username dan password , undi blog akk .. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *