iPhone 5 gadjet impian : tugasan baru.

Oh contest iPhone 5 gadjet impian . Teruk sungguh tugasan kali ni , berbeza dengan tugasan contest gadjet impian saya dulu-dulu , Haru biru di buatnya .. Kali ini tugasan di beri sangat mencabar . Tapi takpe .. saya suka cabaran ..insyallah berusaha sedaya updaya , tak berjaya juga tak pe .. bukan rezeki org kata ..

iphone 5

Kalau lah ada sesiapa yang hendak tolong saya menang .. boleh ikut step di bawah.

  1. Daftar ID Anda disini — > REGISTER  ( masukkan email dan username , seterusnya tunggu password di email anda. )
  2. Gunakan username dan password tersebut untuk login — > LOGIN  ,
  3. kemudian undi blog saya  disini — > UNDI  — > cari blog puanbee.com ya ..
PENTING : SETIAP HARI ANDA BOLEH UNDI 3 BLOG , SETIAP HARI ANDA UNDI SEHINGGA 24/12/2012 .. JADI TOLONG UNDI SAYA HARI-HARI ..  TERIMA KASIH … 

Entri ringkas sebagai panduan untuk anda mengundi , di ucapkan ribuan terima kasih kerana mengundi saya. Kepada ke semua blogger yang sama turut serta yang ingin bertukar undian boleh lah komen disini setiap hari. Nampak sayup-sayup je jalan untuk menang ni .. wahaha .. layan ..

p/s : untuk hari ini saya dah undi .. esok pula lah ye. Kalau anda blogger yang sama2 berjuang dah undi boleh tag saya di group denaihati…

31 thoughts on “iPhone 5 gadjet impian : tugasan baru.”

  1. Pingback: iPhone 5 merupakan gadget impian semua peminat gadget | Puanbee.com | Diari Ibunda

          1. dik yg denaihati ni bukan contest atau kuiz dalam hati ada taman k .. ni contest akk join , kalau nk tolong undi boleh ..

            adik masukkan username dan email ,

            lepas tu g email ambil password dan pergi login ke link yg di berikan , masukkan username dan password , undi blog akk .. 🙂

  2. Salam,

    Wajib register ke? blogger pun? sori kurang fhm, xbaca lg blog DH, sibuk seharian kat luar.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *