Info terkini Jerebu : Status Sekolah di KL , Putrajaya Dan Selangor pada 25 Jun (Esok)

Info terkini jerebu selepas tengok berita dan walaupun saya masih menunggu sms dari pihak sekolah tentang status persekolahan untuk anak saya di kawasan selangor dan berdekatan kuala lumpur. Nampak nya .. oleh kerana IPU di bawah paras 300 maka esok ( 25/jun) anak-anak akan kembali bersekolah. Sekolah akan di buka seperti biasa.

Tetapi ibu bapa mempunyai pilihan sama ada nak hantar ke sekolah atau tidak mengikut kesihatan anak masing-masing.

ipu selangor   sekolah di buka 25/6/2013

Semua Sekolah Di KL, Putrajaya & Selangor Dibuka Semula Esok

petikan berita mstaronline.com

Mask untuk anak pula takde , harap ada di edarkan di sekolah esok ..   🙂 harap cepat la masaalah jerebu ini berlalu .. tengok berita Riau pun akan buat pembenihan awan dah .

Please follow and like us:
200

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini.

Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

11 Comments:

  1. akibat adanya jerubu tersebut ternyata juga mengganggu aktivitas sekolah anak, bagaimana dengan para pegawai kantor ya apakah ada libur juga, Puan ??
    mari berdoa, semoga keadaannya berangsur-asur bisa pulih seperti sedia kala 🙂

  2. Adik-adik saya 3 hari dah bercuti. Dekat sini dalam kelas yang datang bawah 10 orang je. Cikgu pun malas nak mengajar kot kalau dah yang datang pun tak sampai separuh orang..

  3. alham dulillah dah hujan…

  4. syukur anak2 dah boleh sekolah semula…

  5. memula x perasan, lama lama tgk eh apsal macam berasap nih, laaa jerebu rupanya

  6. Sekolah anak saya masih ditutup untuk hari yang ke 2.

  7. a’a, tadi tengok berita pun diorang esok area sana dah bleh mula bersekolah.

  8. Alhamduillah anak-anak dah boleh sekolah semula esok. kalau cuti lagi, jenuh nak ganti nanti.

  9. mama3hero punya cerita

    sok pon ank2 m3h dah stat skolah bee..

  10. Pingback: Jerebu sebelum dan selepas di cheras | ~ Ini lah FaMiLi @ Puanbee.com ~

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *