pemandangan kampung

Indahnya Di Kampung

Posted by

Di majlis perkahwinan seseorang , sambil-sambil melepak lepas makan , saya rakamkan beberapa keping gambar anak-anak ni , suka lah tengok pemandangan kampung. Foto di ambil di Port Well Matang Taiping , Perak .. sangat suka bila pulang ke Taiping , jiwa rasa aman walupun cuaca panas membahang , mungkin kerana Taiping adalah tempat saya membesar.

pemandangan kampung

permandangan di kampung

Dapat lolipop semasa makan di sini , beza dulu-dulu dapat bunga telur ..oh !

di matang 2012

Baby buat muka nakal .. kembali bersiaran secara langsung dari rumah , banyak nak di update aktiviti sepanjang cuti CNY ini , terima kasih kerana singgah dan komen di entri-entri lepas , walaupun sekadar auto publish.Nanti saya balas jejak okey .. daa~

61 comments

  1. kampung memang best, aman damai.. sebab tu aku pilih duduk di kampung
    tapi kadang ada juga yang tak best.. terutama kalau ada gangguan elektrik.. ambik masa lama untuk pulih

      1. oh…sbb nak maksimumkan masa kat kampung…so kalau balik subuh, means dpt tido kat semalam lagi, kalau balik petang dr kg..dah rugi semalaman kan…hehehhe

  2. kutu baru balik sp mlm tadi..dua hari balik kmpg mmg best..dah lama tak balik tempat kutu dibesarkan.jmp jiran2 n kawan lama…telur mahal.pastu nak rebus segala .lolipop senang.budak2 pun suka..

  3. indahnye bila didesa..suasana aman,nyaman dan tenang..huhu bunga telor ganti ngan lolipop adalah sesauatu yg jarang berlaku..

      1. hum betol tu. jrg2 suda org bg telur sebagai buah tangan. kalo ader pon bunga telur. tu pon xbayak. budak2 pon bukannya makan telur rebus tu..

  4. kami lepak2 umah n sekitar PB – Penang – dan sekitarnye saje … encik hasben malas nk masuk highway meredah jam ..

    blk kmpg mmg best sokmo … uitt , tak jadi dating kite yek ? :p

  5. Kak Long baru aje menyinggahkan diri ke daerah Matang, Taiping pada cuti hujung minggu lepas. Memang best!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *