Iklan Petronas Deepavali 2011 Mencari Kesempurnaan | Petronas Deepavali Ad 2011

Seperti biasa iklan petronas adalah yang terbaik dan sentiasa dinantikan , hehe tengok video iklan petronas deepavali ni terasa sedap dan terliur aje , sedapnya tengok masakkan india hehe.. jiran india saya dah mula kemas rumah tu ..sweet je tengok video ni layan…..

Perjalanan hidup menuju kebahagiaan bermula dari hati sanubari kita.
Ia lahir dari keazaman dan kesungguhan untuk berjaya.
Penuh keikhlasan dan dedikasi dalam mengharungi cabaran mendatang.

The journey to creating a better life, begins within us.It’s the passion and determination to pursue something worthwhile.It’s the dedication and effort to toil through challenges in our lives that ultimately makes our lives better.This commercial embodies that spirit, of the hardships and work that we put into providing for our loved ones.It’s the mutual feeling of togetherness and the unbreakable human spirit that drives us to do our best.This is the light within all of us.May that light continue to burn bright.Happy Deepavali.

For More Info :  Click —>> Pursuit of Perfection – Petronas Deepavali Ad 2011 

wishes you Happy Deepavali  🙂 

Please follow and like us:
200

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini.

Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

13 Comments:

  1. belum brkesempatan lg tgk

  2. kalau tengok iklan petronas..terus ingat ngan arwah yasmin ahmad..dia mmg berbakat..sentuhan dia mmg menakjubkan…dlm mkna dia..walaupown iklan dia berlatarkan rumah buruk je..tapi bisa buat kita berfikir sejenak..kan

  3. seperti biasa, penuh makna dari petronas..

  4. iklan petronas pling best kalau time prayaan.. hihi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *