Ikan pekasam

Share

ikan pekasam

Boleh tak buat entri ala-ala ww juga ? Ikan ni goreng ranggup , makan dengan nasi panas .. phewwww ^^) lazat tak terkata … nak order / borongย  mariiii….

RM7 untuk ikan sepat dan talapia (300g)

Pos bergantung pada tempat dan berat. Ciri-ciri terbaik cukup masin + masam. Semasa goreng ikan tak ada letupan beras terjadi di tempat kejadian. :p

Beli di sini — LINK

Posted from WordPress for Android

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini.

Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

20 Comments:

  1. salam

    dah lama tak masuk blog puan bee…

    ada promo ikan pekasam pulak ye.. hujan2 nu sedap mkn… mkn ngan pulut pun sodap

    bila agaknya saya pun boleh buat pay advetroal ni.. hihi.. jauh lg perjalanan sy ni..

    salam ukhuwah

  2. eh..eh.. ini yg rasa nak order nih… nanti saya PM kat fb.. huhu~

  3. Pernah sekali cuba ikan pekasam ni, not bad. Eh, kalau nak memang boleh order sini yek?

  4. dah orderr… x sabaq nak makannn

  5. saja ni tunjuk gambaq ja tak mau tulis… ๐Ÿ™‚ meleleh ayaq liuq dah ni….

  6. saya x pernah lagi makan ikan nih

  7. saya sampai sekarang tak makan pekasam..mak mertua selalU bekalkan kalau balik kampung..tapi tak boleh makan jugak..heheh

  8. Sedapnya bee. Goreng dgn bawang dan lada kering. Perah limau. Wahhhh… terliur ibu dlm pantang!

  9. Kak Bee…bestnyaaaa…..dulu kan SA x reti bab nak goreng ikan pekasam ni…terus basuh beras2 ngan ramuan2 tu then goreng..ntah apa rasa..bila dah tau kena goreng ngan bahan2 tu sekali baru tau sedap..makan plak ngan nasi panas…

  10. Sedapnya nie ikan …
    Selamat menikmati Puan ๐Ÿ™‚

  11. Baru-baru ni pi Perlis ingat nak beli dan rasa ikan pekasam tapi mak pula tak minat.

  12. sodap banget ni, rangup diluar lembut didalam. pbee sendiri buat kot…

  13. isk..saje je PB ni buat org teliur..hahaha

  14. Boleh puan Bee. . Tiada masalah. . Asalkan ikan tu sedap dimakan. . Hehehe. .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *