Ikan pekasam

ikan pekasam

Boleh tak buat entri ala-ala ww juga ? Ikan ni goreng ranggup , makan dengan nasi panas .. phewwww ^^) lazat tak terkata … nak order / borong  mariiii….

RM7 untuk ikan sepat dan talapia (300g)

Pos bergantung pada tempat dan berat. Ciri-ciri terbaik cukup masin + masam. Semasa goreng ikan tak ada letupan beras terjadi di tempat kejadian. :p

Beli di sini — LINK

Posted from WordPress for Android

News Reporter
Untuk review produk wanita , barangan berkaitan anak-anak , makanan , homestay dan lain-lain boleh hubungi puanbee di whatsapp : 011-32095406.

20 thoughts on “Ikan pekasam

  1. salam

    dah lama tak masuk blog puan bee…

    ada promo ikan pekasam pulak ye.. hujan2 nu sedap mkn… mkn ngan pulut pun sodap

    bila agaknya saya pun boleh buat pay advetroal ni.. hihi.. jauh lg perjalanan sy ni..

    salam ukhuwah

  2. Kak Bee…bestnyaaaa…..dulu kan SA x reti bab nak goreng ikan pekasam ni…terus basuh beras2 ngan ramuan2 tu then goreng..ntah apa rasa..bila dah tau kena goreng ngan bahan2 tu sekali baru tau sedap..makan plak ngan nasi panas…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *