Ikan pekasam

ikan pekasam

Boleh tak buat entri ala-ala ww juga ? Ikan ni goreng ranggup , makan dengan nasi panas .. phewwww ^^) lazat tak terkata … nak order / borong  mariiii….

RM7 untuk ikan sepat dan talapia (300g)

Pos bergantung pada tempat dan berat. Ciri-ciri terbaik cukup masin + masam. Semasa goreng ikan tak ada letupan beras terjadi di tempat kejadian. :p

Beli di sini — LINK

Posted from WordPress for Android

Comments

  1. salam

    dah lama tak masuk blog puan bee…

    ada promo ikan pekasam pulak ye.. hujan2 nu sedap mkn… mkn ngan pulut pun sodap

    bila agaknya saya pun boleh buat pay advetroal ni.. hihi.. jauh lg perjalanan sy ni..

    salam ukhuwah

  2. Akuro San :

    eh..eh.. ini yg rasa nak order nih… nanti saya PM kat fb.. huhu~

  3. Pernah sekali cuba ikan pekasam ni, not bad. Eh, kalau nak memang boleh order sini yek?

  4. dah orderr… x sabaq nak makannn

  5. saja ni tunjuk gambaq ja tak mau tulis… 🙂 meleleh ayaq liuq dah ni….

  6. saya x pernah lagi makan ikan nih

  7. saya sampai sekarang tak makan pekasam..mak mertua selalU bekalkan kalau balik kampung..tapi tak boleh makan jugak..heheh

  8. Sedapnya bee. Goreng dgn bawang dan lada kering. Perah limau. Wahhhh… terliur ibu dlm pantang!

  9. Kak Bee…bestnyaaaa…..dulu kan SA x reti bab nak goreng ikan pekasam ni…terus basuh beras2 ngan ramuan2 tu then goreng..ntah apa rasa..bila dah tau kena goreng ngan bahan2 tu sekali baru tau sedap..makan plak ngan nasi panas…

  10. Sedapnya nie ikan …
    Selamat menikmati Puan 🙂

  11. Baru-baru ni pi Perlis ingat nak beli dan rasa ikan pekasam tapi mak pula tak minat.

  12. sodap banget ni, rangup diluar lembut didalam. pbee sendiri buat kot…

  13. isk..saje je PB ni buat org teliur..hahaha

  14. Boleh puan Bee. . Tiada masalah. . Asalkan ikan tu sedap dimakan. . Hehehe. .

Speak Your Mind

*