30 Comments

  • Ummi Hanie

    12/01/2012 at 3:56 PM Reply

    yg ade kat umah ni oat terbaru tu.. multigrain .. rase dier mcm biskut yg dipecah2kan jadi bubur.. hee…sedap gak tp lama lak xmkn :p

    roti sardin sedap tu .. kalau kena paste tuna tu pun best kan bee

  • mrs.yie

    11/01/2012 at 11:33 PM Reply

    terliur tengok sardin yg nampak macam nak meleleh keluar dari roti tu bee..akak memang suka makan sandwich..lebih2 lagi kalau tambah mayonis.. 🙂

  • puan kutu

    11/01/2012 at 5:14 PM Reply

    sardin dah diharamkan dlm rumah nie sbb ada info kata boleh sbbkan kanser.hikhik..oat mmg sentiasa ada kt rumah.en suami mmg tegar telan hari2..kutu paksa2 je tekak utk terima berselang seli beberapa hari utk telan oat..ada juga yg kata 2keping roti putih tu sama dengan sepinggan nasik.nak makan roti putih pun TAKUT lor..tak kenyang..baik makan nasik.haha..

    *abaikan perkataan takut tu sbb kutu tipu jer.semua bedal!haha..

  • akubiomed

    11/01/2012 at 4:19 PM Reply

    Ada yang mengatakan roti Sandwich ini tidak elok dimakan boleh sebakan kanser mungkin boleh ditukar dengan roti Gandum lebih baik.

  • Myra Jay

    11/01/2012 at 2:22 PM Reply

    Myra pun nak kena beli OAT la pasni, dah lama tak minum 🙂

  • yanmie

    11/01/2012 at 1:18 PM Reply

    Salam,

    Sedapnya bee, oh oat tu kalau bee nak sedap try buat bubur oat, letak ikan bilis, cili padi, oat tu masak macam ni, mula2 rebus air, masuk kiub ikan bilis, masuk oat, masukkan ikan bilis dan cilipadi yang dah digoreng, letak dalam bubur oat tu..fuhhhhh serius bee akan buat berulang, letak sayur2 lagi best 😀

    • Denaihati

      11/01/2012 at 1:43 PM Reply

      oat dgn cilipadi tu, 1 yg xpernah dicuba. biasa kosong je, anak2 yg suka,

    • akubiomed

      11/01/2012 at 4:18 PM Reply

      Saya hari-hari bersarapan oat diletakkan buah kismis dan air milo sahaja. Malas hendak mengunyah roti 🙂

  • kakchik@ella

    11/01/2012 at 10:41 AM Reply

    wahhhh .. enjoynya lifestyle puan bee. suka KC.

    • puanbee

      11/01/2012 at 12:13 PM Reply

      baru je tukar lifestyle kepada yang lebih aktif KC , jom lah join saya , tahun 2012 ada azam nak tingkatkan kesihatan dan kurus huhu

  • FIEDA

    11/01/2012 at 10:20 AM Reply

    sarapan yg bagus…saya ni pagi2 tadi dah mkn nasi sebungkus..huhuhu..

    • puanbee

      11/01/2012 at 12:16 PM Reply

      hahah ..pagi makan apa pun tk pe sebenarnya , asalkan kita bergerak aktif , tp sy tk sempat masak dah ..bangun lewat kuikui

  • CMRatu

    11/01/2012 at 10:06 AM Reply

    oat memang diet yang baik.. tapi dah lama tak makan.. nak kena mula balik la, sebulan makan oat boleh ja turun 2kg..

    • puanbee

      11/01/2012 at 12:17 PM Reply

      jom mulakan balik CM, kalau boleh turun 2kg alhamdulillah ..hikhik

  • ema

    11/01/2012 at 9:56 AM Reply

    mudah…tapi oat tak makan..huhuhu

    • puanbee

      11/01/2012 at 12:21 PM Reply

      laa awat tak makan ? hehe sedap tau .. erkk

  • kimmie

    11/01/2012 at 9:46 AM Reply

    saya pun breakfast roti juga pagi ni, tp roti krim coklat…:)

  • Ibu Mifzal Arsyad

    11/01/2012 at 9:30 AM Reply

    alamak..tgk sarapan bee ni..br teringat yg saya belum makan lg pg ni..hehe

    • puanbee

      11/01/2012 at 12:25 PM Reply

      loh .. sampai lupa nak makan .. haha

  • diana

    11/01/2012 at 8:45 AM Reply

    saya kalau roti sardin ni memang kegemaran setiap pagi la…
    yang penting tomato kena lebih..
    mayonis lebih semua lebih la..sebab tu makin bulat je..muahahah

    • puanbee

      11/01/2012 at 12:27 PM Reply

      haha pendek kata semua lebih , diana maintain lagi ..

      bee ni ikut mood nak makan , lagi2 kadang2 tk rasa nak sarapan pun ..

  • Budak Nakal

    11/01/2012 at 8:34 AM Reply

    nyum2…roti sardin tu kalau di perah limau…hurm…tak terkata…

    • puanbee

      11/01/2012 at 12:28 PM Reply

      hurmm yg tu tk perah limau sebab di masak dengan telur , kalau yg perah tu tk masak just gaul je kan .. nyum nyum

      • Budak Nakal

        11/01/2012 at 1:28 PM Reply

        koz biasa wat sardin +telur+limau hihi tu yg terliur je ni haha

    • kimmie

      11/01/2012 at 1:23 PM Reply

      dah macam ala-ala sandwich je ni koz

  • nurmisnan

    11/01/2012 at 7:30 AM Reply

    kalau ditaburkan kismis kering pun sodap tuh. Bagus utk minda anak2 Bee..

    • cikpuanhady

      11/01/2012 at 7:44 AM Reply

      ha;ah betul tu..zahra suka kalau letak buah stoberi dalam cereal + susu tu.. roti sardin pulak my fav..tapi suka goreng skali ngan telur..

      • puanbee

        11/01/2012 at 12:29 PM Reply

        tu goreng dengan telur tu has .. tp dihancurkan ..

    • puanbee

      11/01/2012 at 12:28 PM Reply

      oh stok kismis dah habis .. tp memang selalu buat gitu nora

Post a Comment