Idea Sarapan : Oat + Susu dan sandwich Sardin

Idea Sarapan : Oat + Susu dan sandwich Sardin

Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Sarapan itu penting kan , meh bagi idea nak bersarapan ..

oat + susu dan sandwich sardin

tak ada minyak dan memberi tenaga ..

idea bersarapan

Lepas sarapan buat kerja rumah , hantar anak dan jogging ..

daa ~ nak cepat ni ..

Comments

  1. yg ade kat umah ni oat terbaru tu.. multigrain .. rase dier mcm biskut yg dipecah2kan jadi bubur.. hee…sedap gak tp lama lak xmkn :p

    roti sardin sedap tu .. kalau kena paste tuna tu pun best kan bee

  2. terliur tengok sardin yg nampak macam nak meleleh keluar dari roti tu bee..akak memang suka makan sandwich..lebih2 lagi kalau tambah mayonis.. 🙂

  3. puan kutu :

    sardin dah diharamkan dlm rumah nie sbb ada info kata boleh sbbkan kanser.hikhik..oat mmg sentiasa ada kt rumah.en suami mmg tegar telan hari2..kutu paksa2 je tekak utk terima berselang seli beberapa hari utk telan oat..ada juga yg kata 2keping roti putih tu sama dengan sepinggan nasik.nak makan roti putih pun TAKUT lor..tak kenyang..baik makan nasik.haha..

    *abaikan perkataan takut tu sbb kutu tipu jer.semua bedal!haha..

  4. Ada yang mengatakan roti Sandwich ini tidak elok dimakan boleh sebakan kanser mungkin boleh ditukar dengan roti Gandum lebih baik.

  5. Myra pun nak kena beli OAT la pasni, dah lama tak minum 🙂

  6. Salam,

    Sedapnya bee, oh oat tu kalau bee nak sedap try buat bubur oat, letak ikan bilis, cili padi, oat tu masak macam ni, mula2 rebus air, masuk kiub ikan bilis, masuk oat, masukkan ikan bilis dan cilipadi yang dah digoreng, letak dalam bubur oat tu..fuhhhhh serius bee akan buat berulang, letak sayur2 lagi best 😀

  7. wahhhh .. enjoynya lifestyle puan bee. suka KC.

    • baru je tukar lifestyle kepada yang lebih aktif KC , jom lah join saya , tahun 2012 ada azam nak tingkatkan kesihatan dan kurus huhu

  8. sarapan yg bagus…saya ni pagi2 tadi dah mkn nasi sebungkus..huhuhu..

  9. oat memang diet yang baik.. tapi dah lama tak makan.. nak kena mula balik la, sebulan makan oat boleh ja turun 2kg..

  10. mudah…tapi oat tak makan..huhuhu

  11. saya pun breakfast roti juga pagi ni, tp roti krim coklat…:)

  12. Ibu Mifzal Arsyad :

    alamak..tgk sarapan bee ni..br teringat yg saya belum makan lg pg ni..hehe

  13. saya kalau roti sardin ni memang kegemaran setiap pagi la…
    yang penting tomato kena lebih..
    mayonis lebih semua lebih la..sebab tu makin bulat je..muahahah

  14. Budak Nakal :

    nyum2…roti sardin tu kalau di perah limau…hurm…tak terkata…

  15. kalau ditaburkan kismis kering pun sodap tuh. Bagus utk minda anak2 Bee..

Speak Your Mind

*