t-shirt anak2 i luv dad

I Luv Dad Giveaway @ lindarosman.com

Malam ni overnite sikit melayan online , hari pertama sekolah tak penat sangat ..esok baru lah penat sikit .. so kena banyak kan off dari on lah jawabnya ..

Malam ni ada 2-3 giveaway nak di buat , tu pun kalau belum lepas tarikh kekawan lah ye .. bukan pe lama dah nak join asyik tunda je..

t-shirt anak2 i luv dad

Kakngah ..saya dah share dan like sekali gambo tu .. good luck tuk kakngah hokey ..Syarat pun mudah je , suka betul .. jom join ramai-ramai klik sini. Hadiah seperti dalam gambo tu …

puanbee

Untuk review produk wanita , barangan berkaitan anak-anak , makanan , homestay dan lain-lain boleh hubungi puanbee di whatsapp : 011-32095406.

6 thoughts to “I Luv Dad Giveaway @ lindarosman.com”

  1. Pingback: Senarai Peserta I Luv Dad Giveaway @ lindarosman.com | lindarosman.com
  2. good lluck Bee…. tak ingt la dah join belum GA kak ngah ni.. jap lagi check, kalau tak join nak kena join jgk…

    p/s: suka la background thema ni.. polka dot gitu… comel jer…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *