I Luv Dad Giveaway @ lindarosman.com

Share

Malam ni overnite sikit melayan online , hari pertama sekolah tak penat sangat ..esok baru lah penat sikit .. so kena banyak kan off dari on lah jawabnya ..

Malam ni ada 2-3 giveaway nak di buat , tu pun kalau belum lepas tarikh kekawan lah ye .. bukan pe lama dah nak join asyik tunda je..

t-shirt anak2 i luv dad

Kakngah ..saya dah share dan like sekali gambo tu .. good luck tuk kakngah hokey ..Syarat pun mudah je , suka betul .. jom join ramai-ramai klik sini. Hadiah seperti dalam gambo tu …

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini.

Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

6 Comments:

  1. Pingback: Senarai Peserta I Luv Dad Giveaway @ lindarosman.com | lindarosman.com

  2. good luck puanbee…comel baju yg jadi hadiah tu 🙂

  3. Kalau t-shirt itu dapat kepada saya pun okay juga. 🙂

  4. gudluck bee .. mng nnti leh ank dara melaram 😉

  5. good lluck Bee…. tak ingt la dah join belum GA kak ngah ni.. jap lagi check, kalau tak join nak kena join jgk…

    p/s: suka la background thema ni.. polka dot gitu… comel jer…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *