I Luv Dad Giveaway @ lindarosman.com

Malam ni overnite sikit melayan online , hari pertama sekolah tak penat sangat ..esok baru lah penat sikit .. so kena banyak kan off dari on lah jawabnya ..

Malam ni ada 2-3 giveaway nak di buat , tu pun kalau belum lepas tarikh kekawan lah ye .. bukan pe lama dah nak join asyik tunda je..

t-shirt anak2 i luv dad

Kakngah ..saya dah share dan like sekali gambo tu .. good luck tuk kakngah hokey ..Syarat pun mudah je , suka betul .. jom join ramai-ramai klik sini. Hadiah seperti dalam gambo tu …

6 Comments

  1. kimmie 9 February 2012 Reply
  2. Denaihati 9 February 2012 Reply
  3. akubiomed 9 February 2012 Reply
  4. Ummi Hanie 9 February 2012 Reply
  5. zie fauzi 9 February 2012 Reply

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.