Hyundai Euro Tour 2012 Di Sutera Gemilang Auto Sdn Bhd

Bersempena perlawanan bola sepak Euro 2012 , Hyundai Sime Darby Motors (HSDM) telah mengadakan satu event yang di beri nama Hyundai Euro Tour 2012. Ramai para blogger dan media di jemput bagi memeriahkan acara majlis.

Di dalam perjumpaan selama lebih kurang 4 jam (4pm-7pm) tersebut , sebuah pertandingan bolasepak telah di adakan , Peserta dikehendaki menyepak bola dan mengumpul markah tertinggi. Pemenang dengan markah tertinggi akan memenagi sebuah iPhone. Selain itu , Pihak HSDM juga telah memberi Jersi bola limited edition kepada lebih 100 orang tetamu. Yes saya pun dapat satu.

Saya sendiri merasa teruja dengan showroom Hyundai di Sutera Gemilang Auto tersebut. Ruang yang sangat luas dan selesa memberikan rasa ekslusif di dalam jiwa. Memang ekslusif pun kereta yang di jual disana kan.

Sutera Auto Gemilang Hyundai Euro 2012

Sutera Gemilang Auto merupakan pusat jualan , penyelenggaraan dan alat ganti (3s) untuk semua kereta jenama Hyundai. Dan Sutera Gemilang Auto juga adalah pusat jualan terbesar di Shah Alam dengan keluasan 31,500 kaki persegi dengan 9 kemudahan di tapak penyelanggaraan.

hyundai euro 2012

Kredit Gambar to : Yastro.net

Antara 9 kemudahan di tapak penyelanggaraan Sutera Gemilang Auto  termasuk lah :

  1. Coffee Bar – Tempat untuk pengunjung minum dan air mineral/kopi disediakan.
  2. Ruangan rehat dengan kemudahan komputer untuk melayari internet dan juga televisyen.
  3. Ruang penyelanggaran di lengkapi dengan cermin kaca bagi memudahkan pengunjung berehat sambil melihat kereta mereka di servis.
  4. WIFI percuma.
  5. Ruangan untuk kanak-kanak bermain.
  6. Parking yang mencukupi sehingga lebih 20 pengunjung setiap hari.
  7. Turut menyediakan ruangan kerja , bagi pelanggan yang ingin melakukan kerja sementara kereta mereka di selengara
  8. Menyediakan 9 tapak penyelanggaraan dan mampu memberikan servis kepada lebih 32 biji kereta sehari.
  9. Dibuka setiap hari termasuk ketika cuti umum.
hyundai servises in shah alam Masa Beroperasi

9am – 8pm setiap hari

10am – 6pm untuk hujung minggu dan cuti umum

  • (secara purata Sutera Gemilang Auto di buka setiap hari 7 hari seminggu termasuk perkhidmatan servis)

No Telefon (jualan): 03- 7832 4888 / 7832 4444
No fax ( jualan ): 03- 7832 4222
No Telefon (Servis) : 03- 7832 4333/ 7832 4555
No Fax (Servis): 03- 7832 4999

Lokasi :

Lot 7960, Jalan Bukit Cerakah, Seksyen U6, 40150 Shah Alam, Selangor

hyundai showroom map

Official Website : http://www.hyundaiselangor.com/Hyundai/Default.aspx

Fanpage : https://www.facebook.com/SuteraGemilangAuto (anda boleh buat semakan promosi terkini disini)

Comments

  1. dapat kereta ni sebijik, comfirm luas lubang hidung..hehe…puanbee bila nk beli ini kereta???
    Hafizul recently posted..Pondok Kecil Seusia 63 HariMy Profile

  2. Apa yang saya boleh rumuskan adalah keselesaan dan komitment dari pihak pusat servis 3S Hyundai yang komited untuk memberikan kepuasan pelanggan tahap maksimum.
    akubiomed recently posted..My Birthday Giveaway 2012 dari Cetusan RasaMy Profile

  3. Seronok dpt join event cenggini.

    Servis yang bertaraf 5stars.

  4. rajin betul makcik-makcik ni berjalan yekkk..
    titan recently posted..Piala AFC bukan milik Ainan Tasneem..My Profile

  5. Event lg kwn aku ni… Sesuwei le org2 duk kl ????

    Kami xde kete hyundai lor… Apapun, kemudahan yg disediakn mmg terbaekk..

  6. Macam-macam kemudahan, Kalau servis leh layan tv. Sambil minum air.
    ProfHariz recently posted..Wordless Wednesday #9 – Rhyno Muscle GymMy Profile

  7. klau laaaaaaaaaaa dpt Iphoneee. hikhik
    anne recently posted..Hyundai Euro Tour 2012 l Sutera Gemilang Auto Sdn BhdMy Profile

  8. Salam,

    Wahhh tukar themes lagi :D
    nanti letak lah gambar lain pulak
    yanmie recently posted..Sutera Gemilang Auto Sdn Bhd Pusat Servis Hyundai 3SMy Profile

  9. wah bestnyer.. tapi x mampu pakai keta hyundai lagi…
    kalau co sponser kereta nanti ok kot.. he he he
    aku recently posted..Nak Kena Telan Asap – Barulah Mujarab !My Profile

  10. sambil servis kete, sambil teguk kopi bercawan2, hihi..cantik tempatnya.
    ummiross recently posted..SOKONGANMy Profile

  11. tak de gambar makan-makan ke?

    rasanya itulah aktiviti yang paling lama kita ikut…berpinggan pinggan bercawan-cawan :P
    Kak Jie recently posted..Pembukaan Hyundai 3S Sutera Gemilang Auto Di Shah AlamMy Profile

  12. saya jarang pergi showroom kereta sebab nanti sakit kepala bila tengok kereta lawa-lawa..
    hatiputera recently posted..Ranking Contest Seo Eyriqazz vs DenaihatiMy Profile

Trackbacks

  1. […] Denaihati rupanya ramai lagi Rakan Blogger yang dijemput iaitu Kujie2.com, Yanmieonline.com, Puanbee.com, Hatisamronkin.com, Fazreen.com, Benashaari.com dan ramai lagi lah. Paling menarik rupanya inilah […]

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge