Husna & Laila di Milo Champions Clinic 2016

Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Assalamualaikum , Siapa yang ada pergi ke Milo Champions Clinic 2016 nih ? Tegur-tegur lah kita kalau terserempak ye. Saya daftarkan 2 orang anak iaitu husna dan laila. Kalau boleh nak daftarkan semua je , tapi si sulung dengan si bongsu umur tidak menepati syarat. So simpan sikit gambar di sini. Korang nak tengok live update kena follow intagram lah .. Instagram saya @puanbee. Biasa nya apa-apa gambar sampai ke ig dulu. Blog lambat … kadang-kadang tak update langsung.

milo-clinics

Milo Champions Clinic start minggu lepas lagi , setiap sabtu dan ahad. Walaupun sibuk nak ngemas barang nak pindah kita luangkan masa juga lah ke sini. Ada lagi 3 minggu setiap hujung minggu. 20 HB 11 baru tamat. milo-clinics-2

Atas , laila yang tangan di belakang . 2 Orang je budak umur sama laila . Kecik.

bawah aliya yang pegang camera tu 12 tahun tak boleh join yee .. jadi camera girl je lah.

milo-clinics-3

Nak tunjuk baju ai je di bawah ni. Jahit sediri. Of coz perasaan bangga dengan diri sendiri tu ada. Walaupun tak lah pandai sangat lagi menjahit .. he3

milo-clinics-4

Dan gambar2 di hari pertama di bawah ni.milo-clinics-5

Jadikan kenangan di masa depan.

Comments

  1. Pandai dah jahit tu..Raya tahun depa boleh dah jahit baju sedondon untuk anak2..

  2. Malaysia Sentral :

    baguslah dari kecik lagi biasakan anak2 aktif camtu 😉

  3. Dapat jemputan tetapi tak dapat nak beri komitmen. Tanniah dapat hantar anak berlatih bersama Milo. 🙂

Speak Your Mind

*