Husna & Laila di Milo Champions Clinic 2016

Assalamualaikum , Siapa yang ada pergi ke Milo Champions Clinic 2016 nih ? Tegur-tegur lah kita kalau terserempak ye. Saya daftarkan 2 orang anak iaitu husna dan laila. Kalau boleh nak daftarkan semua je , tapi si sulung dengan si bongsu umur tidak menepati syarat. So simpan sikit gambar di sini. Korang nak tengok live update kena follow intagram lah .. Instagram saya @puanbee. Biasa nya apa-apa gambar sampai ke ig dulu. Blog lambat … kadang-kadang tak update langsung.

milo-clinics

Milo Champions Clinic start minggu lepas lagi , setiap sabtu dan ahad. Walaupun sibuk nak ngemas barang nak pindah kita luangkan masa juga lah ke sini. Ada lagi 3 minggu setiap hujung minggu. 20 HB 11 baru tamat. milo-clinics-2

Atas , laila yang tangan di belakang . 2 Orang je budak umur sama laila . Kecik.

bawah aliya yang pegang camera tu 12 tahun tak boleh join yee .. jadi camera girl je lah.

milo-clinics-3

Nak tunjuk baju ai je di bawah ni. Jahit sediri. Of coz perasaan bangga dengan diri sendiri tu ada. Walaupun tak lah pandai sangat lagi menjahit .. he3

milo-clinics-4

Dan gambar2 di hari pertama di bawah ni.milo-clinics-5

Jadikan kenangan di masa depan.

Please follow and like us:
200

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini.

Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

5 Comments:

  1. Pandai dah jahit tu..Raya tahun depa boleh dah jahit baju sedondon untuk anak2..

  2. Malaysia Sentral

    baguslah dari kecik lagi biasakan anak2 aktif camtu 😉

  3. Dapat jemputan tetapi tak dapat nak beri komitmen. Tanniah dapat hantar anak berlatih bersama Milo. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *