Hubungi Saya

Spread the love

Hubungi Puanbee untuk iklan di blog , kerjasama , review perkhidmatan anda dengan  email puanbee dengan mengisi borang  di bawah.

TERIMA KASIH daun keladi.

EMAIL :

Puanbeedotcom@gmail.com

Whatsapp : 011-32095406

Facebook : https://www.facebook.com/adminpuanbee

24 thoughts on “Hubungi Saya”

  1. nur badriah abdul majid

    saya ingin cari nombor pembekal manik untuk buat gelang..boleh tak tlg sy dapat kan nombor pembekal tu?

  2. Assalamualaikum Saudari,
    Selamat Pagi.

    Saudari, saya Siti dari Taman Tun Dr. Ismail, minta jasa baik saudari untuk
    reviewkan product company kami (beauty product). Bayaran akan diberikan
    kepada pihak saudari kerana telah membantu kami. Jika saudari bersetuju,
    segala detail tentang product, akan kami inform kemudian selepas persetujuan
    pihak saudari. Saudari boleh reply atau hubungi kami dan jika tidak
    keberatan, saudari boleh tinggalkan nombor telefon untuk kami hubungi pihak
    saudari. Ribuan terima kasih kami ucapkan kepada saudari kerana sudi
    membantu pihak kami :).

    017-291 4098
    Siti

  3. Dear Puan Bee,

    We have found your blog to be highly influential and we are keen to work with you! We would like to request your rate card for advertising on your blog. At the moment, we are looking for advertorial posts on your blog regarding travel topics.

    Would appreciate if you could revert on the requested soonest as we are in the midst of finalizing a proposal for our client.

    Thank you very much in advance for your kind assistance. Have a good day ahead!

  4. Pingback: Statistik terbaru blog puanbee.com | Puanbee.com

  5. Assalamualaikum.saya ni dah tua.umur 35.boleh ke saya buat diploma bahasa arab di magribi?0192540466

  6. Hi puan bee.saya Baca artikel awk tentang mamil gold. Boleh saya tahu puan guna mamil gold rumusan has atau Rumusan bayi stage 1?

  7. saya ada pm puan berkenaan stok “phillips avent advance feeding bottles (slow flow, 265 x 4 bottles)” dgn harga promo RM99.00.

    ada lagi ke? klu ada saya berminat nak beli, mcmana ye?

  8. puan saya berminat untuk menjalankan perniagaan sebagai pembekal peralatan jahitan seperti benang, manik dan segala kelengkapan jahitan..sekarang sedang menyiapkan rancangan perniagaan untuk mohon pinjaman mara…harap puan dapat bantu saya untuk mencari pembekal..sebab saya sudah buntu.. 011-33722415 @ 016-9324238

  9. mastura mustafa

    saya berminat nak memborong tuala ,boleh hantar senarai harga mengikut saiz,017-7931183

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *