Hubungi Saya

Hubungi Puanbee untuk iklan di blog , kerjasama , review perkhidmatan anda dengan  email puanbee dengan mengisi borang  di bawah.

TERIMA KASIH daun keladi.

EMAIL :

Puanbeedotcom@gmail.com

Whatsapp : 011-32095406

Facebook : https://www.facebook.com/adminpuanbee

24 Comments

  • nur badriah abdul majid

    14/11/2015 at 6:27 PM Reply

    saya ingin cari nombor pembekal manik untuk buat gelang..boleh tak tlg sy dapat kan nombor pembekal tu?

  • Siti

    25/07/2015 at 12:11 PM Reply

    Assalamualaikum Saudari,
    Selamat Pagi.

    Saudari, saya Siti dari Taman Tun Dr. Ismail, minta jasa baik saudari untuk
    reviewkan product company kami (beauty product). Bayaran akan diberikan
    kepada pihak saudari kerana telah membantu kami. Jika saudari bersetuju,
    segala detail tentang product, akan kami inform kemudian selepas persetujuan
    pihak saudari. Saudari boleh reply atau hubungi kami dan jika tidak
    keberatan, saudari boleh tinggalkan nombor telefon untuk kami hubungi pihak
    saudari. Ribuan terima kasih kami ucapkan kepada saudari kerana sudi
    membantu pihak kami :).

    017-291 4098
    Siti

    • puanbee

      27/07/2015 at 10:57 PM Reply

      baiklah , saya telah pun whatsapp cik siti 🙂

  • Grace Myu

    21/07/2015 at 12:07 PM Reply

    Dear Puan Bee,

    We have found your blog to be highly influential and we are keen to work with you! We would like to request your rate card for advertising on your blog. At the moment, we are looking for advertorial posts on your blog regarding travel topics.

    Would appreciate if you could revert on the requested soonest as we are in the midst of finalizing a proposal for our client.

    Thank you very much in advance for your kind assistance. Have a good day ahead!

  • Sidney

    20/07/2015 at 2:03 PM Reply

    Hi

    Kami ingin mengundang Puan Bee ke event kami. Tolong berikan alamat emel untuk kami tujukan jemputan.

  • wanmetallica

    17/05/2015 at 2:31 AM Reply

    Assalam nk mntak tolong mcm mne nk buat fb sy x bole bukak tolong bole…

  • […] CONTACT […]

  • hafeez

    26/10/2014 at 5:59 PM Reply

    Assalamualaikum.saya ni dah tua.umur 35.boleh ke saya buat diploma bahasa arab di magribi?0192540466

  • kavitha

    24/09/2014 at 7:40 PM Reply

    Hi puan bee.saya Baca artikel awk tentang mamil gold. Boleh saya tahu puan guna mamil gold rumusan has atau Rumusan bayi stage 1?

    • puanbee

      26/09/2014 at 11:22 PM Reply

      saya guna mamil gold untuk budak 5y ke atas ..

  • mastura

    23/09/2014 at 1:48 PM Reply

    sy nk tny tasbih ada jual x..no fon plz..

  • siti

    11/09/2014 at 3:48 PM Reply

    utk umr 10thn ade sediakn asrama tak??nk tau yurn cmne??0172584935

  • Kamisah

    07/09/2014 at 10:45 PM Reply

    Saya berminat dengan Herbal Maharani. Rm65 sekotak? Postage? Terima kasih

  • haryati

    02/09/2014 at 3:41 PM Reply

    saya ada pm puan berkenaan stok “phillips avent advance feeding bottles (slow flow, 265 x 4 bottles)” dgn harga promo RM99.00.

    ada lagi ke? klu ada saya berminat nak beli, mcmana ye?

    • puanbee

      26/09/2014 at 11:38 PM Reply

      saya tak jual puan , sila email penjual atau hbungi penjual yg sya tulis di dalam artikel tersebut ..

  • mama ja

    27/08/2014 at 9:57 AM Reply

    puan saya berminat untuk menjalankan perniagaan sebagai pembekal peralatan jahitan seperti benang, manik dan segala kelengkapan jahitan..sekarang sedang menyiapkan rancangan perniagaan untuk mohon pinjaman mara…harap puan dapat bantu saya untuk mencari pembekal..sebab saya sudah buntu.. 011-33722415 @ 016-9324238

  • rafidah m sheh

    23/08/2014 at 11:52 PM Reply

    bleh join lagi ke… kelab surirumah..klu bleh…mcm maner caranya

  • no

    19/08/2014 at 2:19 PM Reply

    boleh x saye dptkn contect mami cici cebab saye boleh dapatkan harga borong beg tangan.tq

  • ina_smiley

    20/06/2014 at 8:40 PM Reply

    Akak .. if nk buat instagram tu kene download dlu eh .. ??
    Hope kak rep …:)

    • puanbee

      26/06/2014 at 9:29 PM Reply

      ye kat google play .. search instagram

  • puteri nur nabilah binti muhamad nizam

    16/06/2014 at 7:53 PM Reply

    saya mahu menjadi pelajar yang cemerlang

  • mastura mustafa

    25/12/2013 at 3:14 PM Reply

    saya berminat nak memborong tuala ,boleh hantar senarai harga mengikut saiz,017-7931183

Post a Comment