Hotel Bajet Di Lumut

Kali ni nak berkongsi hotel bajet yang terdapat di lumut .. selepas makan di restoran D’ Malee Classic tu kami tak segera pulang ke Taiping tapi singgah di hotel bajet yang terdapat berhampiran .. tidur hotel best .. ehem2

Masih mood bercuti tapi pelahan-lahan selesaikan kerja tertunggak , blog saya adalah kerja saya .. ada 2-3 email dari pengiklan yang ingin berkerjasama dengan blog puanbee .. Allhamdulilah rezeki kan …ada juga 2-3 yang pm di facebook berminat dengan bisnes premium beautiful .. boleh di uruskan kok ..

lumut , hotel bajet

Jadi harga nya untuk bilik yang kami sewa adalah RM 98 semalam , ada 2 katil besar .. TV kecik je .. ada Astro dan Wifi jugak .. tapi bagi saya dah selesa dah tu asalkan katil besar 2 bijik kira ok  sangat lah sebabnya famili kami besar kan..

Dulu pernah sewa hotel bajet area ipoh tapi amat tidak berpuas hati .. RM 125 semalam tapi katil satu je ruang kecil , bawah tangga pulak tu .. dengan nyamuk banyaknya .. waktu tu nak cepat tidur je .. dah malas cari hotel lain sebab penat sangat .. dah tu nyesal tal sudah lah jawabnya …

Tapi hotel ni ok laaaaa …. asal katil ada 2 , ruang besar dah ok .. nak tidur je kot ..

lumut , hotel murah

Maklumat seperti dalam gambar ya …….

Kalau korang le .. suka sewa hotel bajet ? hotel mewah ? atau homestay ye ?

21 Comments

  1. paan pro 28/01/2013 Reply
  2. md amen cader 28/01/2013 Reply
  3. kasih nini 06/12/2012 Reply
  4. dzuandiey 10/06/2012 Reply
  5. Aldy Shah 08/06/2012 Reply
  6. Myra Jay 08/06/2012 Reply
    • dzuandiey 10/06/2012 Reply
  7. sweetkurma 07/06/2012 Reply
    • dzuandiey 10/06/2012 Reply
  8. hatiputera 07/06/2012 Reply
  9. azman 07/06/2012 Reply
  10. Azydy 06/06/2012 Reply
  11. akubiomed 06/06/2012 Reply
  12. Denaihati 06/06/2012 Reply
  13. Juan 06/06/2012 Reply
    • puanbee 06/06/2012 Reply

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *