Hotel Bajet Di Lumut

Kali ni nak berkongsi hotel bajet yang terdapat di lumut .. selepas makan di restoran D’ Malee Classic tu kami tak segera pulang ke Taiping tapi singgah di hotel bajet yang terdapat berhampiran .. tidur hotel best .. ehem2

Masih mood bercuti tapi pelahan-lahan selesaikan kerja tertunggak , blog saya adalah kerja saya .. ada 2-3 email dari pengiklan yang ingin berkerjasama dengan blog puanbee .. Allhamdulilah rezeki kan …ada juga 2-3 yang pm di facebook berminat dengan bisnes premium beautiful .. boleh di uruskan kok ..

lumut , hotel bajet

Jadi harga nya untuk bilik yang kami sewa adalah RM 98 semalam , ada 2 katil besar .. TV kecik je .. ada Astro dan Wifi jugak .. tapi bagi saya dah selesa dah tu asalkan katil besar 2 bijik kira ok  sangat lah sebabnya famili kami besar kan..

Dulu pernah sewa hotel bajet area ipoh tapi amat tidak berpuas hati .. RM 125 semalam tapi katil satu je ruang kecil , bawah tangga pulak tu .. dengan nyamuk banyaknya .. waktu tu nak cepat tidur je .. dah malas cari hotel lain sebab penat sangat .. dah tu nyesal tal sudah lah jawabnya …

Tapi hotel ni ok laaaaa …. asal katil ada 2 , ruang besar dah ok .. nak tidur je kot ..

lumut , hotel murah

Maklumat seperti dalam gambar ya …….

Kalau korang le .. suka sewa hotel bajet ? hotel mewah ? atau homestay ye ?

Search

Comments

  1. saya pun akan ke pangkor bersame my family

  2. ok kemungkinan pertengahan tahun ini saya akan ke lumut untuk melawat anak.

  3. kasih nini :

    thanks sbb suggest hotel ni.. yerlah asal murah kan…janji selesa…just nk tmpang tdo jer kan…

  4. macam pernah tgk jer hotel ni..ermm…hehe

  5. Not bad, murah jugak harga dia kan
    Aldy Shah recently posted..Plain bawal awesome!My Profile

  6. Walau hotel murah tapi kita puas hati tak dak masalah :)

    Berbaloi kan 1 family tidoq xsampai sratus :)
    Myra Jay recently posted..Hadiah Birthday dari SuamiMy Profile

  7. tak kisah, janji selesa dan boleh tido… ada pengalaman tido budget hotel, homestay, 3 bintang, 5 bintang dan juga di bawah ribuah bintang…
    sweetkurma recently posted..“Abang Ensem Di Mata Aku”My Profile

  8. bolehlah buat tempat untuk bermalam,,,password wifi pun telah tersedia,huhuhu
    hatiputera recently posted..Abang Ensem Di Mata AkuMy Profile

  9. Bergantung kepada bajet masing2 jugakkan kak. Tapi kalau kemudahan kena dengan harga yang murah tu, memang ok la. Yang penting selesa untuk tidur dan mandi juga.
    Hazmin Hamudin recently posted..Lan Kristal Dapat Anak PerempuanMy Profile

  10. Bergantung pada budget yang ada,kalau lama..cari hotel 3 bintang pun ok.
    azman recently posted..Lelaki Kacak – Abang Ensem Di Mata AkuMy Profile

  11. saya suka hotel bajet tapi tidak Tune Hotel
    Zarul Umbrella recently posted..Ezad Lazim Dalam Diam Sudah BertunangMy Profile

  12. memang berbaloini..wajib simpan no phone tu..
    Azydy recently posted..Wordless Wednesday : Idea Yang KreatifMy Profile

  13. Ada tempat untuk menginap. Terima kasih mencadangkan hotel bajet ini.

  14. harganya murah dgn kemudahan yg lengkap macam tu, mesti puas hati.

  15. best oo tidor hotel lagi lagi bila first time merasa mcm mana tido kat hotel
    Juan recently posted..Isu Tudung Kepala Wanita Muslim dan bukan MuslimMy Profile

  16. ade password wifi..hehe

  17. Mesti murah nie kan… Anyway, janji dapat tempat berteduh :)
    Izzuddin Fauzi recently posted..Bila TerhalangMy Profile

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

Hakcipta Terpelihara · PuanBee.com · Diselia dan diselenggara oleh AI MEDIA NETWORK
%d bloggers like this: