May
2012

HOT ! SHORT BRA TERBAIK DI JUAL ONLINE , TERBAIK DI PASARAN.

Salam .. ini barang paling HOT ! HOT ! HOT!  Untuk wanita di luar sana , maaf kepada pembaca lelaki , belum berkahwin kalu baca dan share , lelaki yang dah kawin patut order untuk ISTERI masing-masing , Wanita di luar sana tak kira peringkat umur , cepat-cepat ambil perhatian di atas apa yang saya akan terjemahkan di bawah nanti.

Melampau dah puanbee ni sampai jual bra di blog pulak kan ? eh .. perempuan mana yang tak kisah akan breast sendiri ?  angkat tangan …. tipu lah kalau perempuan tu tak nak jaga breast dia kan..

Mesti nak jaga , mesti nak cantik , seksi dan kemas , mesti nak suami tengok kita dan terseyum je .. sambil kata wow !

TESTIMONI DARI PELANGGAN YANG SANGAT BERPUAS HATI , LEPAS SATU – SATU TESTIMONI DI BERI , NAMPAK SANGAT KEPUASAN TAK TERLUAHNYA TU ….

ENTRI DARI PELANGGAN SAYA KAK SITI –  http://sweetkurma.com/terbaikkkkk/

ENTRI DARI SAYA OLEH PELANGGAN SAYA KAK SITI JUGAhttp://puanbee.com/testimoni-herba-maharani-tersangat-best/ (BACA SAMPAI KE KOMEN TAU ! TERBAIKKK !)

Kenapa harus pilih short bra ini ?

  • Mencantikkan bentuk payudara
  • Tampilkan keyakinan diri
  • Menjaga kesihatan payudara
  • Pakai Bra yang sesuai elakkan canser payudara
  • Tahan lama , berkualiti , sedap di pakai
  • Selamat
  • Mantopkan payudara , up lagi 10 inci
testimoni short bra

“saya menyusu anak , boleh ke pakai short bra ni puanbee ? ” – jawapan saya boleh sangat-sangat , walaupun short bra ni memantopkan payudara kita , tetapi short bra tidak terlalu menekan bahagian niple , sangat selesa dan mudah untuk menyusu anak.

“alaa.. breast saya agak besar ada saiz ke ? ” – jawapan saya , yes , terdapat dalam semua saiz.

“alaa saya baru je habis sekolah belum kawin lagi , tak perlu kot beli bra macam ni ” – jawapan saya , belum kawin lagi elok , dah kawin nanti breast pun terjaga , mantop ……. nak pakai baju tunang , baju pengantin breast nampak sangat cantik terletak.

“apa yang bestnya short bra ni ? ” – Jawapan saya , bestnya pada keselesaan , walaupun meng upkan breast , ianya tidak terlalu menekan breast kita , boleh elakkan penyakit canser payudara  juga. Ada FIR menggalakkan pengedaran darah & kadar metabolisme.

Lain-lain kelebihan short bra ini.

  • Disulami dengan FIR yang direka khas berdasarkan kajian daripada bidang ergonomi. Ia dapat melindungi badan dari sinaran UV dengan berkesan serta menggalakkan pengedaran darah & kadar metabolisme. Di samping dapat meningkatkan keanjalan pertumbuhan payudara
  • 3 keping jahitan coli berstereoskopik yang dapat menampung payudara agar ia tidak jatuh & menumpukannya dikedudukan yang betol
  • Mempunyai rawan keluli yang berfungsi untuk menegak & mengukuhkan kedudukan payudara
  • Rekabentuk yang berkuasa mampatan & tegangan di bahagian depan dapat meningkatkan garis payudara & menyokong bahagian dada
  • Rekabentuk yang berkuasa mampatan & tegangan di bahagian belakang dapat mengurangkan lemak di bahagian belakang badan
  • Bentuk ‘U’ yang direka pada bahagian belakang dapat menonjolkan kontur badan yang menarik
  • Kuasa serapan yang baik sesuai untuk dipakai seharian
  • Mempunyai kuasa regangan dalam semua hala yang dapat diregang secara 360 darjah mengikut pergerakan badan tanpa mengubah reka bentuk asal
  • Pad dada yang direka khas dapat membentuk payudara yang lebih mempesona & boleh di ubah
  • Rekabentuk yang elegan menonjolkan keunggulan product.

harga short bra premium beautiful

Jadi nampak tak ? buat apa beli bra mahal-mahal , dengan rekaan reben-reben yang cantik tapi tak ada kelebihan untuk kesihatan ? lebih baik beli bra yang sangat-sangat menjaga kesihatan , keselesaan , dan berkualiti , tambah kenyakinan diri depan suami dan tampil cantik di hadapan orang ramai , bukan nak suruh tunjuk breast tu , tapi at least tak de lah menggelebeh je kan….. ehemmmmm…

apa lagi .. kalau mau order dari saya  , nak test dulu dan tengok materialnya ke pun boleh , siyez saya memang dah pakai Short Bra ni. Untuk keyakinan diri saya , biasalah saya hanya sekadar suri rumah .. nak tunjuk pada ehem2 saya .. hehehe…

Puanbee

email : tie2kay@gmail.com


LINK : Cara Sukat Saiz Short Bra dan Harga Short Bra Premium Beautiful

P/S : Tak sangka ramai yang suka kan short bra ,walaupun saya kurang promosi. Terima kasih pada yang telah hubungi saya tu , terbaikkkkk …

 

48 thoughts on “HOT ! SHORT BRA TERBAIK DI JUAL ONLINE , TERBAIK DI PASARAN.

  1. Pingback: Fatin Liyana Pakai Corset PB - Dapatkan Postur Badan Yang Cantik | Puanbee.com

  2. Pingback: Cara Sukat Saiz Short Bra dan Harga Short Bra Premium Beautiful | Puanbee.Com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge