HOT ! SHORT BRA TERBAIK DI JUAL ONLINE , TERBAIK DI PASARAN.

Salam .. ini barang paling HOT ! HOT ! HOT!  Untuk wanita di luar sana , maaf kepada pembaca lelaki , belum berkahwin kalu baca dan share , lelaki yang dah kawin patut order untuk ISTERI masing-masing , Wanita di luar sana tak kira peringkat umur , cepat-cepat ambil perhatian di atas apa yang saya akan terjemahkan di bawah nanti.

Melampau dah puanbee ni sampai jual bra di blog pulak kan ? eh .. perempuan mana yang tak kisah akan breast sendiri ?  angkat tangan …. tipu lah kalau perempuan tu tak nak jaga breast dia kan..

Mesti nak jaga , mesti nak cantik , seksi dan kemas , mesti nak suami tengok kita dan terseyum je .. sambil kata wow !

TESTIMONI DARI PELANGGAN YANG SANGAT BERPUAS HATI , LEPAS SATU – SATU TESTIMONI DI BERI , NAMPAK SANGAT KEPUASAN TAK TERLUAHNYA TU ….

ENTRI DARI PELANGGAN SAYA KAK SITI –  

ENTRI DARI SAYA OLEH PELANGGAN SAYA KAK SITI JUGA – http://puanbee.com/testimoni-herba-maharani-tersangat-best/ (BACA SAMPAI KE KOMEN TAU ! TERBAIKKK !)

Kenapa harus pilih short bra ini ?

  • Mencantikkan bentuk payudara
  • Tampilkan keyakinan diri
  • Menjaga kesihatan payudara
  • Pakai Bra yang sesuai elakkan canser payudara
  • Tahan lama , berkualiti , sedap di pakai
  • Selamat
  • Mantopkan payudara , up lagi 10 inci
testimoni short bra

“saya menyusu anak , boleh ke pakai short bra ni puanbee ? ” – jawapan saya boleh sangat-sangat , walaupun short bra ni memantopkan payudara kita , tetapi short bra tidak terlalu menekan bahagian niple , sangat selesa dan mudah untuk menyusu anak.

“alaa.. breast saya agak besar ada saiz ke ? ” – jawapan saya , yes , terdapat dalam semua saiz.

“alaa saya baru je habis sekolah belum kawin lagi , tak perlu kot beli bra macam ni ” – jawapan saya , belum kawin lagi elok , dah kawin nanti breast pun terjaga , mantop ……. nak pakai baju tunang , baju pengantin breast nampak sangat cantik terletak.

“apa yang bestnya short bra ni ? ” – Jawapan saya , bestnya pada keselesaan , walaupun meng upkan breast , ianya tidak terlalu menekan breast kita , boleh elakkan penyakit canser payudara  juga. Ada FIR menggalakkan pengedaran darah & kadar metabolisme.

Lain-lain kelebihan short bra ini.

  • Disulami dengan FIR yang direka khas berdasarkan kajian daripada bidang ergonomi. Ia dapat melindungi badan dari sinaran UV dengan berkesan serta menggalakkan pengedaran darah & kadar metabolisme. Di samping dapat meningkatkan keanjalan pertumbuhan payudara
  • 3 keping jahitan coli berstereoskopik yang dapat menampung payudara agar ia tidak jatuh & menumpukannya dikedudukan yang betol
  • Mempunyai rawan keluli yang berfungsi untuk menegak & mengukuhkan kedudukan payudara
  • Rekabentuk yang berkuasa mampatan & tegangan di bahagian depan dapat meningkatkan garis payudara & menyokong bahagian dada
  • Rekabentuk yang berkuasa mampatan & tegangan di bahagian belakang dapat mengurangkan lemak di bahagian belakang badan
  • Bentuk ‘U’ yang direka pada bahagian belakang dapat menonjolkan kontur badan yang menarik
  • Kuasa serapan yang baik sesuai untuk dipakai seharian
  • Mempunyai kuasa regangan dalam semua hala yang dapat diregang secara 360 darjah mengikut pergerakan badan tanpa mengubah reka bentuk asal
  • Pad dada yang direka khas dapat membentuk payudara yang lebih mempesona & boleh di ubah
  • Rekabentuk yang elegan menonjolkan keunggulan product.

harga short bra premium beautiful

Jadi nampak tak ? buat apa beli bra mahal-mahal , dengan rekaan reben-reben yang cantik tapi tak ada kelebihan untuk kesihatan ? lebih baik beli bra yang sangat-sangat menjaga kesihatan , keselesaan , dan berkualiti , tambah kenyakinan diri depan suami dan tampil cantik di hadapan orang ramai , bukan nak suruh tunjuk breast tu , tapi at least tak de lah menggelebeh je kan….. ehemmmmm…

apa lagi .. kalau mau order dari saya  , nak test dulu dan tengok materialnya ke pun boleh , siyez saya memang dah pakai Short Bra ni. Untuk keyakinan diri saya , biasalah saya hanya sekadar suri rumah .. nak tunjuk pada ehem2 saya .. hehehe…

Puanbee

email : tie2kay@gmail.com


LINK : Cara Sukat Saiz Short Bra dan Harga Short Bra Premium Beautiful

P/S : Tak sangka ramai yang suka kan short bra ,walaupun saya kurang promosi. Terima kasih pada yang telah hubungi saya tu , terbaikkkkk …

 

49 Comments

  1. farra 28 December 2014 Reply
  2. Elly Erlida 23 August 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 1 September 2012 Reply
  3. elly 21 August 2012 Reply
  4. Puan as 30 July 2012 Reply
  5. onlajer 24 May 2012 Reply
  6. akubiomed 16 May 2012 Reply
  7. ema 15 May 2012 Reply
    • ema 15 May 2012 Reply
      • puanbeeAuthor 15 May 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 15 May 2012 Reply
  8. Norasikin 15 May 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 15 May 2012 Reply
  9. titan 15 May 2012 Reply
  10. Hafizul 15 May 2012 Reply
  11. azmanisma 15 May 2012 Reply
  12. Izzuddin Fauzi 15 May 2012 Reply
  13. hafizal 15 May 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 15 May 2012 Reply
      • hafizal 15 May 2012 Reply
        • puanbeeAuthor 15 May 2012 Reply
          • hafizal 15 May 2012 Reply
            • puanbeeAuthor 15 May 2012 Reply
  14. samanosuke_04 15 May 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 15 May 2012 Reply
      • samanosuke_04 16 May 2012 Reply
  15. Jebeng Otai™ 14 May 2012 Reply
  16. Ikhtiar Shah 14 May 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 15 May 2012 Reply
  17. mrs.yie 14 May 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 15 May 2012 Reply
  18. Terbelog 14 May 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 14 May 2012 Reply
  19. sweetkurma 14 May 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 14 May 2012 Reply
  20. suarapeople 14 May 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 14 May 2012 Reply
  21. muazfaris 14 May 2012 Reply
  22. bardboo 14 May 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 14 May 2012 Reply

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.