HOT ! SHORT BRA TERBAIK DI JUAL ONLINE , TERBAIK DI PASARAN.

Salam .. ini barang paling HOT ! HOT ! HOT!  Untuk wanita di luar sana , maaf kepada pembaca lelaki , belum berkahwin kalu baca dan share , lelaki yang dah kawin patut order untuk ISTERI masing-masing , Wanita di luar sana tak kira peringkat umur , cepat-cepat ambil perhatian di atas apa yang saya akan terjemahkan di bawah nanti.

Melampau dah puanbee ni sampai jual bra di blog pulak kan ? eh .. perempuan mana yang tak kisah akan breast sendiri ?  angkat tangan …. tipu lah kalau perempuan tu tak nak jaga breast dia kan..

Mesti nak jaga , mesti nak cantik , seksi dan kemas , mesti nak suami tengok kita dan terseyum je .. sambil kata wow !

TESTIMONI DARI PELANGGAN YANG SANGAT BERPUAS HATI , LEPAS SATU – SATU TESTIMONI DI BERI , NAMPAK SANGAT KEPUASAN TAK TERLUAHNYA TU ….

ENTRI DARI PELANGGAN SAYA KAK SITI –  http://sweetkurma.com/terbaikkkkk/

ENTRI DARI SAYA OLEH PELANGGAN SAYA KAK SITI JUGA – http://puanbee.com/testimoni-herba-maharani-tersangat-best/ (BACA SAMPAI KE KOMEN TAU ! TERBAIKKK !)

Kenapa harus pilih short bra ini ?

  • Mencantikkan bentuk payudara
  • Tampilkan keyakinan diri
  • Menjaga kesihatan payudara
  • Pakai Bra yang sesuai elakkan canser payudara
  • Tahan lama , berkualiti , sedap di pakai
  • Selamat
  • Mantopkan payudara , up lagi 10 inci
testimoni short bra

“saya menyusu anak , boleh ke pakai short bra ni puanbee ? ” – jawapan saya boleh sangat-sangat , walaupun short bra ni memantopkan payudara kita , tetapi short bra tidak terlalu menekan bahagian niple , sangat selesa dan mudah untuk menyusu anak.

“alaa.. breast saya agak besar ada saiz ke ? ” – jawapan saya , yes , terdapat dalam semua saiz.

“alaa saya baru je habis sekolah belum kawin lagi , tak perlu kot beli bra macam ni ” – jawapan saya , belum kawin lagi elok , dah kawin nanti breast pun terjaga , mantop ……. nak pakai baju tunang , baju pengantin breast nampak sangat cantik terletak.

“apa yang bestnya short bra ni ? ” – Jawapan saya , bestnya pada keselesaan , walaupun meng upkan breast , ianya tidak terlalu menekan breast kita , boleh elakkan penyakit canser payudara  juga. Ada FIR menggalakkan pengedaran darah & kadar metabolisme.

Lain-lain kelebihan short bra ini.

  • Disulami dengan FIR yang direka khas berdasarkan kajian daripada bidang ergonomi. Ia dapat melindungi badan dari sinaran UV dengan berkesan serta menggalakkan pengedaran darah & kadar metabolisme. Di samping dapat meningkatkan keanjalan pertumbuhan payudara
  • 3 keping jahitan coli berstereoskopik yang dapat menampung payudara agar ia tidak jatuh & menumpukannya dikedudukan yang betol
  • Mempunyai rawan keluli yang berfungsi untuk menegak & mengukuhkan kedudukan payudara
  • Rekabentuk yang berkuasa mampatan & tegangan di bahagian depan dapat meningkatkan garis payudara & menyokong bahagian dada
  • Rekabentuk yang berkuasa mampatan & tegangan di bahagian belakang dapat mengurangkan lemak di bahagian belakang badan
  • Bentuk ‘U’ yang direka pada bahagian belakang dapat menonjolkan kontur badan yang menarik
  • Kuasa serapan yang baik sesuai untuk dipakai seharian
  • Mempunyai kuasa regangan dalam semua hala yang dapat diregang secara 360 darjah mengikut pergerakan badan tanpa mengubah reka bentuk asal
  • Pad dada yang direka khas dapat membentuk payudara yang lebih mempesona & boleh di ubah
  • Rekabentuk yang elegan menonjolkan keunggulan product.

harga short bra premium beautiful

Jadi nampak tak ? buat apa beli bra mahal-mahal , dengan rekaan reben-reben yang cantik tapi tak ada kelebihan untuk kesihatan ? lebih baik beli bra yang sangat-sangat menjaga kesihatan , keselesaan , dan berkualiti , tambah kenyakinan diri depan suami dan tampil cantik di hadapan orang ramai , bukan nak suruh tunjuk breast tu , tapi at least tak de lah menggelebeh je kan….. ehemmmmm…

apa lagi .. kalau mau order dari saya  , nak test dulu dan tengok materialnya ke pun boleh , siyez saya memang dah pakai Short Bra ni. Untuk keyakinan diri saya , biasalah saya hanya sekadar suri rumah .. nak tunjuk pada ehem2 saya .. hehehe…

Puanbee

email : tie2kay@gmail.com


LINK : Cara Sukat Saiz Short Bra dan Harga Short Bra Premium Beautiful

P/S : Tak sangka ramai yang suka kan short bra ,walaupun saya kurang promosi. Terima kasih pada yang telah hubungi saya tu , terbaikkkkk …

 

Search

Comments

  1. Sy pun dh setahun pakai short bra ni..once pakai mmg sgt selesa, supported sungguh, sudahnya sy buang semua bra lama2 yg rupanya boleh trigger kanser itew.. :-)
    Elly Erlida recently posted..1 Syawal 2012 + PREMIUM BEAUTIFUL..!!My Profile

  2. saya nak tanya price short bra??

  3. No tahu harganye…. Pm sy harganye.email sy sume huruf Kecik ye

  4. nak tahu juga angaran harga dia le
    onlajer recently posted..MenorehMy Profile

  5. Saya tutup muka. :-)
    akubiomed recently posted..Dutch Lady Get Smart Get Famous Finale di Piazza@TheCurveMy Profile

  6. Salam PuanBee…ini PB punya erkh..

    Kalau PB memang sangat bagus…ema pun cuba satu set penuh
    ema recently posted..Pengalaman masuk sel penjaraMy Profile

  7. kalau beli tak cukup satu ni. Takkan nak cuci tiap2 hari
    Norasikin recently posted..Kembangkan teknik menghias homemade coklat dari idea cupcakeMy Profile

  8. gua tak faham la..
    titan recently posted..Lelaki Kacak dan 83 blogger kacak.My Profile

  9. Aku baca entri ni, sampai senyum sorang….hahahahahaha….menarik betul isi dalam ni…waaaa mood aku yang moody jadi ceria balik ni….hahahahahaha..puanbee terbaik!!!
    Hafizul recently posted..Apakah Makna Di Sebalik 1 Gov*Net?My Profile

  10. Saya baca tampalan ini (no komen)
    azmanisma recently posted..Entry Lelaki KacakMy Profile

  11. Ahhhhh~~ Tidak…. Boleh rabon nieee…
    Izzuddin Fauzi recently posted..#1B1K Program Satu Belia Satu KemahiranMy Profile

  12. wah makin maju nampaknya pbee…..hehehee
    hafizal recently posted..Mitsubishi Triton Lite 2.5L TurboMy Profile

  13. benda nie cam push-up bra ke? XD haha, aku pon nak amik tau gak, padahal takde bini pon lagi.. LOL
    samanosuke_04 recently posted..Manchester City Juara EPL 2012!!~My Profile

  14. mmg rancak meniaga..

    knpa dinamakan short??
    Jebeng Otai™ recently posted..Tips Penjagaan Muka Lelaki KacakMy Profile

  15. lelaki boleh beli tak?hehe
    Ikhtiar Shah recently posted..Dugaan Orang BertunangMy Profile

  16. berapa harga bee? nampak macam menarik je produk bra kesihatan ni.. :)
    mrs.yie recently posted..BERALIH ANGIN DENGAN SERVERFREAKMy Profile

  17. tutup mata hehe..
    belum kawen lg
    Terbelog recently posted..Fasha Sandha Bunting PelaminMy Profile

  18. wahhhh meriahhhh cerita pasal short bra ni…memang bagus…kita kena jaga sesuatu yang ada pada diri kita…

  19. harga please… for short bra. :) ada yang berminat

  20. wow!!
    muazfaris recently posted..Images for Lelaki KacakMy Profile

  21. berapa harganya satu ni kak?
    bardboo recently posted..Cara Merancang Persaraan Yang Baik | Susah Dahulu, Senang KemudianMy Profile

Trackbacks

  1. [...] HOT ! SHORT BRA TERBAIK DI JUAL ONLINE , TERBAIK DI PASARAN. [...]

  2. [...] HOT ! SHORT BRA TERBAIK DI JUAL ONLINE , TERBAIK DI PASARAN. [...]

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

Hakcipta Terpelihara · PuanBee.com · Diselia dan diselenggara oleh AI MEDIA NETWORK
%d bloggers like this: