Himpunan Kertas Soalan Peperiksaan Percubaan PMR 2011 Untuk Semua Negeri

Salam satu Malaysia .. walaupun tiada mana-mana ahli kelurga puanbee yang akan menduduki PMR , tapi saya tahu ramai adik-adik di luar sana yang memerlukan Kertas soalan percubaan untuk rujukan adik-adik ye tidak ?

Ataupun bukan adik-adik yang melayari blog saya sekarang , mungkin ibu bapa dan juga para guru yang mengambil berat untuk menyediakan apa yang terbaik untuk anak-anak dan juga anak murid kan ?

disini saya sertakan pelbagai link Himpunan Kertas Soalan Peperiksaan Percubaan PMR 2011 mengikut Negeri agak memudahkan lagi pencarian anda.

Himpunan Kertas Soalan Peperiksaan Percubaan PMR 2011 Untuk Negeri Pahang : Blog Cikgu dahlia- link

Himpunan Kertas Soalan Peperiksaan Percubaan PMR 2011 Untuk Negeri dalam Malaysia

Klik tajuk mengikut negeri pilihan anda!
Kelantan
Selangor
Perlis
Sarawak
Pulau Pinang
Negeri Sembilan
Johor
Perak
Sabah
Kedah
Melaka
Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur
Terenganu
Kelantan

Kertas Soalan Peperiksaan Percubaan PMR 2011 Sekolah Berasrama Penuh (SBP ) — Link

Di ucapkan selamat berjaya kepada murid yang ingin menduduki peperikasaan PMR 2011 yang akan datang .. penting juga PMR ni .. tanpa PMR tiadalah hala tuju .. tak gitu ??

psstt : semua maklumat di atas telah di link kan ke blog lain , jika ada apa-apa pertanyaan sila berurusan terus dengan admin blog yang telah di link kan.

Update : Blog bumigemilang menghadapi masaalah server sekarang sila ke blog lizarazak untuk dapatkan Kertas Peperiksaan percubaan PMR2011.

sekian,

Search

Comments

  1. Belajar elok2 adik2 sume. terutama BM musti mau lulus cemerlang!
    shah blogger recently posted..Contest Seo Aku Anak Malaysia MerdekaMy Profile

  2. mngapa tk boleh download?

  3. multipintar :

    kertas soalan Bahasa Melayu PMR 2011 bagi negeri Johor telah diuploadkan pada http://www.scibd.com/doc/64664221.

    Harap semua guru dan pelajar dapat memanfaaatkan kertas soalan ini.

  4. sekarang kalau nak belajar dah senang, bnyk benar blogger yg tolong bantu dlm memberikan contoh soalan peperiksaan siap jawapan lagi, hehe
    Juan recently posted..Nak Satu BangMy Profile

  5. Waa kalau nak cemerlang, boleh cuba jawab soalan2 ni…

    ps: bee, ummi dah pos kain2 tu, nanti bee maklumkanlah pada pemenang tu yg kain dah di pos ye…
    ummiross recently posted..RAIKAN KASIH SAYANGMy Profile

  6. tahun aku.. adalah tahun pertama yg hadapi PMR.
    so.. boleh agak la betapa mudanya aku.. hahahaha!!!
    kakngah recently posted..hantu boncengMy Profile

  7. Banyaknya soalan .. (“,)
    anastasyea recently posted..Raptai Sambutan Hari Kemerdekaan ke 54My Profile

  8. bagus perkongsian sebegini..dpt student PMR mengulangkaji soalan-soalan PMR….
    W.R recently posted..niche blog geniusbola.com ditangguhkan setelah digodamMy Profile

Trackbacks

  1. Astro Tutor Tv PMR Di Facebook | LagiSensasi.com says:

    [...] juga download Himpunan Kertas Soalan Peperiksaan Percubaan PMR 2011 Untuk Semua Negeri —>>> Link Related Posts:No Related Posts This entry was posted in ASTRO and tagged Astro Tutor Tv PMR Di [...]

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

Hakcipta Terpelihara · PuanBee.com · Diselia dan diselenggara oleh AI MEDIA NETWORK
%d bloggers like this: