Sep
2011

Himpunan Kertas Soalan Peperiksaan Percubaan PMR 2011 Untuk Semua Negeri

Salam satu Malaysia .. walaupun tiada mana-mana ahli kelurga puanbee yang akan menduduki PMR , tapi saya tahu ramai adik-adik di luar sana yang memerlukan Kertas soalan percubaan untuk rujukan adik-adik ye tidak ?

Ataupun bukan adik-adik yang melayari blog saya sekarang , mungkin ibu bapa dan juga para guru yang mengambil berat untuk menyediakan apa yang terbaik untuk anak-anak dan juga anak murid kan ?

disini saya sertakan pelbagai link Himpunan Kertas Soalan Peperiksaan Percubaan PMR 2011 mengikut Negeri agak memudahkan lagi pencarian anda.

Himpunan Kertas Soalan Peperiksaan Percubaan PMR 2011 Untuk Negeri Pahang : Blog Cikgu dahlia- link

Himpunan Kertas Soalan Peperiksaan Percubaan PMR 2011 Untuk Negeri dalam Malaysia

Klik tajuk mengikut negeri pilihan anda!
Kelantan
Selangor
Perlis
Sarawak
Pulau Pinang
Negeri Sembilan
Johor
Perak
Sabah
Kedah
Melaka
Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur
Terenganu
Kelantan

Kertas Soalan Peperiksaan Percubaan PMR 2011 Sekolah Berasrama Penuh (SBP ) — Link

Di ucapkan selamat berjaya kepada murid yang ingin menduduki peperikasaan PMR 2011 yang akan datang .. penting juga PMR ni .. tanpa PMR tiadalah hala tuju .. tak gitu ??

psstt : semua maklumat di atas telah di link kan ke blog lain , jika ada apa-apa pertanyaan sila berurusan terus dengan admin blog yang telah di link kan.

Update : Blog bumigemilang menghadapi masaalah server sekarang sila ke blog lizarazak untuk dapatkan Kertas Peperiksaan percubaan PMR2011.

sekian,

21 thoughts on “Himpunan Kertas Soalan Peperiksaan Percubaan PMR 2011 Untuk Semua Negeri

  1. Pingback: Astro Tutor Tv PMR Di Facebook | LagiSensasi.com

  2. sekarang kalau nak belajar dah senang, bnyk benar blogger yg tolong bantu dlm memberikan contoh soalan peperiksaan siap jawapan lagi, hehe
    Juan recently posted..Nak Satu BangMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge