Herba Maharani | Herba Untuk Wanita

Herba Maharani adalah herba untuk wanita atau nama penuhnya Beijing Tong Ren Tang Te Zhi Bai Feng Wan adalah herba khusus untuk wanita, yang mana sangat baik dan terbukti berkesan untuk menjaga dan menyihatkan bahagian keintiman wanita.

Harga dan kebaikkan herba maharani

kandungan herba maharani :

  • Ayam hitam (Gallus Gallus Domesticus), Cornu Cervus Nippon dan herba-herba tradisional China seperti ginseng, Concha Ostrea Gigas, Radix Angelica Sinensis dan sebagainya. Bahan utama produk iaitu Gallus Gallus Domesticus dan Cornu Cervus Nippon memperkuatkan hati, ginjal, menambahkan darah dan tenaga batin.

Kelebihan menggunakan herba maharani:

  • sihat tubuh badan
  • melancarkan peredaran darah
  • tingkatkan metabolisma
  • selesaikan masalah kronik wanita dan gadis remaja spt senggugut, keputihan dan peredaran haid
  • melmbatkan masalah monopouse
  • Menegang dan memberi keanjalan pada kulit terutamanya pada payu dara, ovari, perut & pinggul
  • boleh kurangkan sakit belakang
  • menyegarkan badan..tiada lagi stress…tiada lagi migraine
  • suburkan rahim ( untuk yang masalh sukar hamil)
  • Paling penting ketatkan rahim dan mengeratkan hubungan suami isteri.
Hadiah kan yang terbaik untuk diri sendiri dan suami tercinta ..nak tambah lagi boleh cuba bengkung ni , terbaikkkk

Harga Herba Maharani RM65 Sekotak

Pesanan : ada yang mintak kurang harga .. saya tegas kan disini , walaupun saya menjual herba ni , tiada keuntungan runcit yg saya dapat .. barang baik .. saya kongsi .. itu sahaja :)

Email : tie2kay@gmail.com

Comments

  1. saya nk la jgk

    • kat mane nk dapatkan jamu ni, saya dah masuk 4 thun berkhwin tp belum ade rezki lagi.
      klu boleh nak cuba produk ni

  2. amboi panjangnya namanya tu..
    bardboo recently posted..Siapakah Kita? Satu Renungan Buat SemuaMy Profile

  3. akak udah beli…malam ni leh start…heee…muda selalu lah lepas ni…inshaAllah

  4. Kalau myra nak cuba dulu kotak kecik tu boleh Bee? :)

    Teringin nak try ;)
    Myra Jay recently posted..Saya Mahu Buku Pelaburan WTF? 23 Properties by 30 dari Eyriqazz.ComMy Profile

  5. nak tny herba maharani ni HALAL tak. n dari negara mane ?

    • salam hajar ,

      herba ni halal , dari negara cina , nanti saya upkan ,

      herba ni tak ada logo halal atas kotak , sebab halal nya dapat dari majlis agama islam di china , dan … jakim dah beri status halal tu pada majlis agama islam di china .
      puanbee recently posted..Telekung Comel Untuk Una Dan KakakMy Profile

  6. lama duluuu ade bekas cikgu nis promote benda ni.. masa tu nis baru2 kawen… tihihih…
    Ummi Hanie recently posted..Ubah selera dengan masakan ThaiMy Profile

  7. herba maharani memang bagus bee, dulu2, ummi ada juga jual herba ni, dia punya bekas pun cantik,suka kumpul.
    ummiross recently posted..YANG SEDIKITMy Profile

  8. harga pon leh tahan.. :)
    Jebeng Otai™ recently posted..PuasaMy Profile

  9. macam ubat sakit perut, cuma ni besar sedikit…
    Norizwan recently posted..Kilang memproses mayat manusia tidak diterima masyarakatMy Profile

  10. panjang pulak nama penuh benda alah ni. rasanya ada macam makjun ke?
    Denaihati recently posted..Undian Nuffnang Blogger Of The Year bermula #DiGiWWWOWMy Profile

  11. Sekali tengok macam biji pil Chi Kit Teck Aun cuma lebih besar sedikit. :-)
    akubiomed recently posted..Merisik model baru Proton Preve’ di bilik pameran Proton EdarMy Profile

  12. Pernah makan sekotak. Bekasnya memang eksklusif
    Norasikin recently posted..Pertandingan Pengomen Tegar Blog Ronaldmohoni.com Mei 2012My Profile

  13. Aku lelaki…entri ni memanh utk kaum perempuan..jadi boleh tak aku komen disini..Tajuk entri ni cam perempuan lepas beranak..tapi aku tak ditakdirkan untuk beranak..puanbee mesti tak kisah aku komen dekat entri ni.hahaha…
    Hafizul recently posted..Siri #02 – Penjelajahan Mentransformasi Laman PICTBMy Profile

  14. bee..herba maharani mmg terbaik…
    syamila recently posted..Lee Chong Wei Juara MALAYSIA Open GP Gold 2012My Profile

  15. owh…. namanya herba maharani! memang special la ye…
    tak pernah try makan jamu. panas x?
    mama adam recently posted..Pelanduk Dua SerupaMy Profile

  16. puanbee ada lambang HALAL kan dan jugak kelulusan kementerian kesihatan malaysia…. saja nak completekan heee….nanti akak sms…menarik ni, especially tuk orang tua mcm akak ni….

  17. kalo dah kahwin nie dah kompem beli utk si isteri :D
    Haru recently posted..Flyers Design Untuk Produk Al-Quran Digital Dan MP3 HajiMy Profile

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge