Diari seorang PUAN

Herba Maharani | Herba Untuk Wanita

Herba Maharani adalah herba untuk wanita atau nama penuhnya Beijing Tong Ren Tang Te Zhi Bai Feng Wan adalah herba khusus untuk wanita, yang mana sangat baik dan terbukti berkesan untuk menjaga dan menyihatkan bahagian keintiman wanita.

Harga dan kebaikkan herba maharani

kandungan herba maharani :

  • Ayam hitam (Gallus Gallus Domesticus), Cornu Cervus Nippon dan herba-herba tradisional China seperti ginseng, Concha Ostrea Gigas, Radix Angelica Sinensis dan sebagainya. Bahan utama produk iaitu Gallus Gallus Domesticus dan Cornu Cervus Nippon memperkuatkan hati, ginjal, menambahkan darah dan tenaga batin.

Kelebihan menggunakan herba maharani:

  • sihat tubuh badan
  • melancarkan peredaran darah
  • tingkatkan metabolisma
  • selesaikan masalah kronik wanita dan gadis remaja spt senggugut, keputihan dan peredaran haid
  • melmbatkan masalah monopouse
  • Menegang dan memberi keanjalan pada kulit terutamanya pada payu dara, ovari, perut & pinggul
  • boleh kurangkan sakit belakang
  • menyegarkan badan..tiada lagi stress…tiada lagi migraine
  • suburkan rahim ( untuk yang masalh sukar hamil)
  • Paling penting ketatkan rahim dan mengeratkan hubungan suami isteri.
Hadiah kan yang terbaik untuk diri sendiri dan suami tercinta ..nak tambah lagi boleh cuba bengkung ni , terbaikkkk

Harga Herba Maharani RM65 Sekotak

Pesanan : ada yang mintak kurang harga .. saya tegas kan disini , walaupun saya menjual herba ni , tiada keuntungan runcit yg saya dapat .. barang baik .. saya kongsi .. itu sahaja :)

Email : tie2kay@gmail.com

39 Comments

  1. balqis's Gravatar balqis
    10/02/2013    

    saya nk la jgk

    • hanienanie's Gravatar hanienanie
      30/03/2013    

      kat mane nk dapatkan jamu ni, saya dah masuk 4 thun berkhwin tp belum ade rezki lagi.
      klu boleh nak cuba produk ni

  2. 09/05/2012    

    amboi panjangnya namanya tu..
    bardboo recently posted..Siapakah Kita? Satu Renungan Buat SemuaMy Profile

  3. 08/05/2012    

    akak udah beli…malam ni leh start…heee…muda selalu lah lepas ni…inshaAllah

  4. 08/05/2012    

    Kalau myra nak cuba dulu kotak kecik tu boleh Bee? :)

    Teringin nak try ;)
    Myra Jay recently posted..Saya Mahu Buku Pelaburan WTF? 23 Properties by 30 dari Eyriqazz.ComMy Profile

    • 10/05/2012    

      myra boleh , tapi macam rugi je beli kotak kecik nak pos sampai RM7 , baik beli je terus sekotak , produk ni elok ..

      tak percaya tanya kak siti sweetkurma tu , dah 3 kotak dia beli ..
      puanbee recently posted..Telekung Comel Untuk Una Dan KakakMy Profile

  5. Hajar's Gravatar Hajar
    08/05/2012    

    nak tny herba maharani ni HALAL tak. n dari negara mane ?

    • 10/05/2012    

      salam hajar ,

      herba ni halal , dari negara cina , nanti saya upkan ,

      herba ni tak ada logo halal atas kotak , sebab halal nya dapat dari majlis agama islam di china , dan … jakim dah beri status halal tu pada majlis agama islam di china .
      puanbee recently posted..Telekung Comel Untuk Una Dan KakakMy Profile

  6. 08/05/2012    

    lama duluuu ade bekas cikgu nis promote benda ni.. masa tu nis baru2 kawen… tihihih…
    Ummi Hanie recently posted..Ubah selera dengan masakan ThaiMy Profile

  7. 07/05/2012    

    herba maharani memang bagus bee, dulu2, ummi ada juga jual herba ni, dia punya bekas pun cantik,suka kumpul.
    ummiross recently posted..YANG SEDIKITMy Profile

  8. 07/05/2012    

    harga pon leh tahan.. :)
    Jebeng Otai™ recently posted..PuasaMy Profile

  9. 07/05/2012    

    macam ubat sakit perut, cuma ni besar sedikit…
    Norizwan recently posted..Kilang memproses mayat manusia tidak diterima masyarakatMy Profile

  10. 07/05/2012    

    panjang pulak nama penuh benda alah ni. rasanya ada macam makjun ke?
    Denaihati recently posted..Undian Nuffnang Blogger Of The Year bermula #DiGiWWWOWMy Profile

  11. 07/05/2012    

    Sekali tengok macam biji pil Chi Kit Teck Aun cuma lebih besar sedikit. :-)
    akubiomed recently posted..Merisik model baru Proton Preve’ di bilik pameran Proton EdarMy Profile

  12. 07/05/2012    

    Pernah makan sekotak. Bekasnya memang eksklusif
    Norasikin recently posted..Pertandingan Pengomen Tegar Blog Ronaldmohoni.com Mei 2012My Profile

  13. 06/05/2012    

    Aku lelaki…entri ni memanh utk kaum perempuan..jadi boleh tak aku komen disini..Tajuk entri ni cam perempuan lepas beranak..tapi aku tak ditakdirkan untuk beranak..puanbee mesti tak kisah aku komen dekat entri ni.hahaha…
    Hafizul recently posted..Siri #02 – Penjelajahan Mentransformasi Laman PICTBMy Profile

  14. 06/05/2012    

    bee..herba maharani mmg terbaik…
    syamila recently posted..Lee Chong Wei Juara MALAYSIA Open GP Gold 2012My Profile

  15. 06/05/2012    

    owh…. namanya herba maharani! memang special la ye…
    tak pernah try makan jamu. panas x?
    mama adam recently posted..Pelanduk Dua SerupaMy Profile

  16. 06/05/2012    

    puanbee ada lambang HALAL kan dan jugak kelulusan kementerian kesihatan malaysia…. saja nak completekan heee….nanti akak sms…menarik ni, especially tuk orang tua mcm akak ni….

    • 06/05/2012    

      ada kak … akk dah cuba ya ? haha bee pernah buat contest bab ni dan ramai juga yg bg testimoni terbaik ,

      sepupu saya pun kata terbaik ..

      so akk memang patut cuba … hehehee ..
      puanbee recently posted..Herba Maharani | Herba Untuk Wanita My Profile

  17. 06/05/2012    

    kalo dah kahwin nie dah kompem beli utk si isteri :D
    Haru recently posted..Flyers Design Untuk Produk Al-Quran Digital Dan MP3 HajiMy Profile

No Pings Yet

  1. Fatin Liyana Pakai Corset PB - Dapatkan Postur Badan Yang Cantik | Puanbee.com on 27/09/2012 at 10:23 pm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

UserOnline

Kategori

Arkib