HERBA MAHARANI | Bulan Depan Nak Lagi 3 Kotak Yea !

Allhamdulillah , tak sia-sia saya duk pot pek kat kakak ni untuk cuba Herba Maharani ni selepas kakak ni bagi tahu , sejak dia beranak kecik , pinggang dia selalu sakit dan tangan suka kebas sampai tak boleh gerak bila malam hari atau pun cuaca sejuk . Kakak ni cakap .. dia beranak operate , tak urut apa-apa , tak makan apa-apa jamu pun masa berpantang , semasa berpantang dia kebas kaki sampai tak boleh berjalan , so dia takut nak makan jamu-jamu.

Saya suruh dia cuba herba maharani , sebab nya kebiasaan kebas ni darah tak berjalan dengan lancar , perempuan memang kena sangat-sangat jaga diri selepas melahirkan anak. Kalau tak jaga badan cepat tua.. mak saya cakap lah.

pelanggan herba maharani

Testimoni Herba Maharani “Tersangat Best”

Lepas cuba dah dekat 2 minggu , dia order lagi , bulan depan akak nak 3 kotak ye ..

Dia makan dan rasa kesan tu cepat , sangat-sangat ok tak de kebas , terus rekemen pulak pada kawan-kawan .. Suka sangat lah tu..

harga herba maharani

Herba Maharani | Herba Untuk Wanita

Allhamdulillah , lega dengarnya .. Herba Maharani ni memang elok , sebelum saya join bisnes ni lagi saya dah pernah makan , dari semasa saya lahirkan anak pertama , semuanya sebab sepupu saya di kampung duk kecoh cakap “lepas makan abang suka “

hehe .. jom order sekotak , cuba dulu …

Email : tie2kay@gmail.com

Terima Kasih IDA (Mama adam) hari ni dah pos ye … psst boleh link tak ? heheh

(Visited 2 times, 1 visits today)
About puanbee

Seorang anak , isteri dan ibu. Mempunyai 4 orang cahaya mata. Berumur 30-an , Suri rumah sepenuh masa tetapi mempunyai perniagaan online. Segala terguran dan komen boleh terus hubungi admin melalui EMAIL.

Comments

  1. salam, ibu menyusu leh mkan tk jamu ni?sy tgah pantang skang…dok cari jamu yg sesuai…

  2. Produk yang baguuzz~~

  3. amboi abang suka ye kak? hihihi..

  4. Macam myra tak bersalin lagi kira kategori masih mantopp kot..hahaaa 😉

    Ok memang dalam perancangan nak beli gak 😉

  5. kak..maaf eh tanya..ni ada cop halal tak?

  6. Okaylah sudah mendapat membuat jualan dan pelanggan pun sudah mula bertambah.

  7. Emm semoga makin ramai yang menggunakan produk maharani..hehe..kalau ada maharani yang free tu, bagi la kite jugak..hahaha

  8. mcm nk tlg promote jer..tp x fhm herba2 ni..hehe

  9. fuyoooo….dasat tu…lepas makan suami suka…i pun suka jugak hik hik hik

Speak Your Mind

*