Hasil Tebus Bonus Link

Thermo Pot hasil tebus point dari kad bonus link . Setahun juga la menuai .. baru dapat hasil. Saya sendiri pun rasa pelik dengan diri sendiri. Memang suka bab tebus-tebus point atau gunakan kad untuk kumpul mata ni. Kad apa yang saya tak ada ? banyak woo kad ..

tebus bonus link

Ada yang tanya berapa lama masa di ambil , jadi saya kongsi sikit info saya tebus pada 10 April sampai pada 26 April … Tak sampai sebulan pun. Point untuk WM 12,100 manakala S&S 15,100.

Nak semak point sila ke website bonus link. 🙂 Ini bukan iklan .. perkongsian saja .. 🙂

puanbee

Untuk review produk wanita , barangan berkaitan anak-anak , makanan , homestay dan lain-lain boleh hubungi puanbee di whatsapp : 011-32095406.

22 thoughts to “Hasil Tebus Bonus Link”

  1. saya ada kad parkson dan tesco je tp xbyk sgt la bonusnya. jauh nak ke seremban membeli belah, simpan je la kad tu

  2. Kalau kumpul setakat beli minyak,rasanya tdk begitu cepat dpt poin byk,puanbee mungkin guna kad BL untuk beli barangan lain juga yer….betulkan..puan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *