Hasil Tebus Bonus Link

Share

Thermo Pot hasil tebus point dari kad bonus link . Setahun juga la menuai .. baru dapat hasil. Saya sendiri pun rasa pelik dengan diri sendiri. Memang suka bab tebus-tebus point atau gunakan kad untuk kumpul mata ni. Kad apa yang saya tak ada ? banyak woo kad ..

tebus bonus link

Ada yang tanya berapa lama masa di ambil , jadi saya kongsi sikit info saya tebus pada 10 April sampai pada 26 April … Tak sampai sebulan pun. Point untuk WM 12,100 manakala S&S 15,100.

Nak semak point sila ke website bonus link. 🙂 Ini bukan iklan .. perkongsian saja .. 🙂

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini.

Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

22 Comments:

  1. Selamat mbak,,,
    Terus semangat blogging dan semoga makin jaya 🙂

  2. Ok dah tu kan ada hasilnya..hehe

  3. blackrosehunter

    wahh..bestnya..saya ada juga kad ni..tapi tak guna..hehe

  4. saya ada kad parkson dan tesco je tp xbyk sgt la bonusnya. jauh nak ke seremban membeli belah, simpan je la kad tu

  5. amboi untungnya kak, hehe taniah 😀

  6. wahhh bestttnya. congrats

  7. tahniah..saya belum pernah lg tebus bonuslink..
    x cukup point lgi..hehe

  8. Melastik Bintang

    MB tak pernah pun redeem point bonus link..haha tah2 dah berapa lah agaknya..

  9. wah dah tebus ke 🙂 saya nak kumpul lagi banyak2

  10. bonus link saya sikit je baru .. takleh tebus apa2 lagi ..huu

  11. tahniah. syok pakai kard bonuslinknya, kadang-kadang tak sedar point dah boleh redemed macam-macam.

  12. nak redeem point beli cermin mata hitam di Focus Point berhampiran pun boleh…:)

  13. Kalau kumpul setakat beli minyak,rasanya tdk begitu cepat dpt poin byk,puanbee mungkin guna kad BL untuk beli barangan lain juga yer….betulkan..puan!

  14. bestnya…kalau beli harganya berapa ni Bee?

  15. cepatnya kumpul point… nis rasenye xde point kot bonuslink ni

  16. hehe…syoknye dapat tebus camni..dpt plak therma hot camni…

    p.s. cuba snap gmbr kad nk tgk..hihi

  17. Jarang dapat kumpul mata Bonus Link kerana di tempat saya tidak banyak yang menawarkannya terutama stesen minyak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *