Hari raya aidil adha kami …

Share

Selamat hari raya buat semua pembaca blog ibu . Semoga semua bahagia dan gembira di hari baik ini .. kami berkorban tak masak sedap2 sebab ayah takde .. pergi makan di rumah makdak dan makngah je .. boleh gitu ?

hari raya kurban

Lawak je ye .. sebenarnya ibu malas masak .. hehehe ^^)  lepas makan lembu kurban , tulang – tulang kena tanam ya  …

Bye .. hari ni sekolah ..

Posted from WordPress for Android

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini.

Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

6 Comments:

  1. bestnya sup tulang lembu tu…SA x merasa tahun ni sebab x sihat..tekak pahit..if makan sup pun xde rasa…

  2. hati2 kolestrol yer…. salam aidiladha bee…

    nis pun mengendeng kat rumah mak je.. balik rumah sndiri baru masak sikit2, pun dpt rezeki org bg sup tulang gearbox.. mkcik tu pesan jgn makan, tp tak tahannn~

  3. “kokang” tulang macam tu memang bestlah…heeee.

  4. Sedapnya. Sedut pulak guna straw!

  5. Seronok melayan sup daging kurban.

  6. Nomm..nom..nomm~ sedapnya… itu kalau ratah sorang2 leh habis tu.. dapat lak tulang sum sum..hehehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *