Hari Ni Terkesan

Salam Bahagia 🙂

Uhuk uhuk .. hari ni hari pertama sekolah di buka setelah cuti panjang kan .. kereta saya buat hal lagi .. adeiiiiii… dah lah si kay my chubby hubby tu pun tak sihat dah 3 hari dia sakit tekak , batuk2 tak leh makan .. anak2 semua pun kurenggggggggg… lauk habis .. tadi lepas hantar kakak .. saya bawak lah keta tu jalan jauh sikit .. tup tup mati tengah jalan nasib sempat pusing streng ke tepi .. fuh semangat … pastu kena jugak call kay .. dah ler usung anak2 kecik ni kan … tak kan nk bertapa bawah panas terik ..call kay dtg tukar air kat enjin tu boleh lah bawak balik .. adei esok cam mana kah nak hantar si kakak tu pulak .. layannnnnn…..

Lepas balik , dengar cerita tak best .. seorang kawan di ceraikan hanya kerana ajak pergi pasar malam .. adeiiii.. apa nk jadi kan ? Saya pulak terkesan .. kesian.. tak tahu nak pujuk kawan tu cam no .. semalam satu hari tk sidai kain sebab diorang gaduh dan saya tak sanggup tengok muka kawan yang tengah kesedihan tu .. ermm ntah lah nk cakap apa…

Hari ni adalah hari yang meletihkan .. nanti malam baru lah pergi ronda2 ke blog korang .. malam free sikit heheh .. daa…

Sekian ,
Puanbee KSRS ( Kelab suri rumah sedunia ) 🙂

43 Comments

  1. ch@ 15 June 2011 Reply
    • puanbeeAuthor 16 June 2011 Reply
  2. hafizal Mohamad 15 June 2011 Reply
  3. hafizal Mohamad 15 June 2011 Reply
  4. titan 15 June 2011 Reply
  5. bEe 14 June 2011 Reply
  6. ayu jamal 14 June 2011 Reply
  7. mj 14 June 2011 Reply
    • puanbeeAuthor 15 June 2011 Reply
  8. yana 14 June 2011 Reply
    • puanbeeAuthor 15 June 2011 Reply
  9. taufiq arifin aka topimagine 14 June 2011 Reply
  10. Myra Jay 13 June 2011 Reply
  11. puan kutu 13 June 2011 Reply
  12. Ummi Hanie 13 June 2011 Reply
    • puanbeeAuthor 14 June 2011 Reply
  13. anggunpesona 13 June 2011 Reply
  14. kakyong72 13 June 2011 Reply
    • puanbeeAuthor 14 June 2011 Reply
  15. rohaya 13 June 2011 Reply
    • puanbeeAuthor 15 June 2011 Reply
  16. nza 13 June 2011 Reply
  17. ct N honey 13 June 2011 Reply
  18. lizz 13 June 2011 Reply
  19. diana 13 June 2011 Reply
  20. halilaibrahim 13 June 2011 Reply
  21. BSB 13 June 2011 Reply
  22. UpProfits 13 June 2011 Reply
  23. cik sakura 13 June 2011 Reply
  24. mrs.yie 13 June 2011 Reply
    • puanbeeAuthor 13 June 2011 Reply
      • mrs.yie 13 June 2011 Reply
  25. mak lagenda 13 June 2011 Reply
    • puanbeeAuthor 13 June 2011 Reply
  26. mrs.yie 13 June 2011 Reply
    • puanbeeAuthor 13 June 2011 Reply

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.