Hari jadi si dia yang teristimewa

Hari jadi si dia yang teristimewa semakin tiba , tak aci sungguh kawan-kawan sepejabat dah pun belikan kek untuk dia , serius tak tahu nak beli apa untuk lelaki ini.

Duit pun tak berapa banyak bulan ni. He he he .. cukup lah dengan keikhlasan membeli sebiji kek dan sekuntum bunga sebagai tanda ingatan dan kasih sayang dari isteri yang comel ni. (bwekk)

hadiah hari lahir suami

Selamat hari lahir abang … lebiu ” — > Kata-kata berikutnya sambung di tempat tidur. 😛

Cuba kongsikan ..

Soalan 1 untuk lelaki  : Lelaki suka hadiah apa dari orang teristimewa ?

Soalan 2 untuk perempuan  : Pernah bagi hadiah apa paling best untuk lelaki ?

P/S : Ada link blog boleh paste kat bawah .. saya akan kongsikan nanti. Terima kasih kerana membaca…

15 Comments

  1. Arrazi 31 January 2013 Reply
  2. Ummi Hanie 30 January 2013 Reply
  3. puan kutu 27 January 2013 Reply
  4. Hafizul 26 January 2013 Reply
  5. Juan 25 January 2013 Reply
  6. eiela 25 January 2013 Reply
  7. diana 25 January 2013 Reply
  8. Denaihati 25 January 2013 Reply
  9. Ladfe Amir 25 January 2013 Reply
  10. titan 25 January 2013 Reply
  11. azman 25 January 2013 Reply
  12. akubiomed 25 January 2013 Reply
  13. sangsuri 24 January 2013 Reply
    • puanbeeAuthor 24 January 2013 Reply

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.