Jan
2013

Hari jadi si dia yang teristimewa

Hari jadi si dia yang teristimewa semakin tiba , tak aci sungguh kawan-kawan sepejabat dah pun belikan kek untuk dia , serius tak tahu nak beli apa untuk lelaki ini.

Duit pun tak berapa banyak bulan ni. He he he .. cukup lah dengan keikhlasan membeli sebiji kek dan sekuntum bunga sebagai tanda ingatan dan kasih sayang dari isteri yang comel ni. (bwekk)

hadiah hari lahir suami

Selamat hari lahir abang … lebiu ” — > Kata-kata berikutnya sambung di tempat tidur. :P

Cuba kongsikan ..

Soalan 1 untuk lelaki  : Lelaki suka hadiah apa dari orang teristimewa ?

Soalan 2 untuk perempuan  : Pernah bagi hadiah apa paling best untuk lelaki ?

P/S : Ada link blog boleh paste kat bawah .. saya akan kongsikan nanti. Terima kasih kerana membaca…

Search

15 thoughts on “Hari jadi si dia yang teristimewa

  1. suri ni pompuan… kna jwp soklan no 2 la yea… hmmmm… suri dh beli mcm2 adiah kat laki suri tu… maklumlah dah 18 thn dah kawin… tapi selalunya suri akan belikan sesuatu untuk hobi dia laa… contohnya laki suri suka memancing (di laut yea..bkn di darat.. ahemm..) dan main badminton.

    so, kekdahnya pernah la belikan dia raket, kasut dll yg berkenaan badminton tu. juga joran, fishing lure dll yg juga berkenaan hobi memancing dia tu..

    lagi satu hobi dia ialah menukar kereta… bab yang ni suri xleh tolong… huhuhuhu… tak mampu you… ai tak kerja… ai kerja kat rmh je… bos ai kat rmh tu kedekut hahahaha…

    #eh jwp soklan bee leh buat satu entry la bee… hahahah… sori… :D
    sangsuri recently posted..Senyap Sangsuri … Fenomena Seni.My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge