Hari jadi si dia yang teristimewa

Hari jadi si dia yang teristimewa semakin tiba , tak aci sungguh kawan-kawan sepejabat dah pun belikan kek untuk dia , serius tak tahu nak beli apa untuk lelaki ini.

Duit pun tak berapa banyak bulan ni. He he he .. cukup lah dengan keikhlasan membeli sebiji kek dan sekuntum bunga sebagai tanda ingatan dan kasih sayang dari isteri yang comel ni. (bwekk)

hadiah hari lahir suami

Selamat hari lahir abang … lebiu ” — > Kata-kata berikutnya sambung di tempat tidur. :P

Cuba kongsikan ..

Soalan 1 untuk lelaki  : Lelaki suka hadiah apa dari orang teristimewa ?

Soalan 2 untuk perempuan  : Pernah bagi hadiah apa paling best untuk lelaki ?

P/S : Ada link blog boleh paste kat bawah .. saya akan kongsikan nanti. Terima kasih kerana membaca…

Search

Comments

  1. kalau saya suka barang-barang yang saya perlukan dalam harian dan banyak memberi manfaat untuk tubuh badan dan otak seperti peralatan sukan, bahan bacaan dan aksesori-aksesori wajib bagi lelaki seperti jam.
    Arrazi recently posted..Ujian Makanan Orang BerjayaMy Profile

  2. hepi belated besday kat hasben bee…

    ok la tu… apa2 pun takpe, tanda ingatan…

    diakui mmg susah juga nk pilih hadiah utk kaum adam ni

  3. tak penah bg hadiah istimewa..rasanya semua biasa2 saja..selamat hari jadi buat kay..:)
    puan kutu recently posted..Bacalah Anakku Aiman : Tamat Buku 1My Profile

  4. Emm bila hari jadi si suami ni?harap tak terlepas lagi..haha..beli dompet baru pun ok jugak…
    Hafizul recently posted..Jana Pendapatan Dari JobdirumahMy Profile

  5. bagi kiss jer
    Juan recently posted..Untung RM100 Sebulan Tidak Mengapa Tetapi Jangan RugiMy Profile

  6. happy birthday kat suami akak, semoga pjg umur dan murah rezeki. pernah bagi jam dan buku je kat si dia.
    eiela recently posted..Lima Peristiwa Penting Pada Hari JumaatMy Profile

  7. saya tanya suani saya..katanya nak saya taja semua belanja pi bercuti..
    ceh!!dia mintak benda yg sah2 di tak kan dapat.hehe…

  8. cer tanya encik kay(kalau nak buat kejutan tak leh tanya), barang biasa yg pakai hari2 pun ok kot.
    Denaihati recently posted..Penaja, Peserta dan Hadiah Sepetang Bersama Blogger #SBB2013My Profile

  9. belikan jam tangan baru utknya. lagi2 jika sama macam jam kesayangannya yg sudah uzur dan calar.
    Ladfe Amir recently posted..Kita Cakap Kita Menyintai Nabi Muhammad s.a.wMy Profile

  10. bagi makan semangkuk cendol pun dah cukup apa..
    titan recently posted..Dua hari yang kelam-kabut..My Profile

  11. Beri jer apa2 yang dia boleh guna,tak perlu mahal,sesuatu yg bermakna.
    azman recently posted..Roti Canai Gulai Kaki AyamMy Profile

  12. Selamat hari lahir kepada hubby. Belikan minyak wangi. :-)
    akubiomed recently posted..Saman trafik AES tak lena tidurMy Profile

  13. suri ni pompuan… kna jwp soklan no 2 la yea… hmmmm… suri dh beli mcm2 adiah kat laki suri tu… maklumlah dah 18 thn dah kawin… tapi selalunya suri akan belikan sesuatu untuk hobi dia laa… contohnya laki suri suka memancing (di laut yea..bkn di darat.. ahemm..) dan main badminton.

    so, kekdahnya pernah la belikan dia raket, kasut dll yg berkenaan badminton tu. juga joran, fishing lure dll yg juga berkenaan hobi memancing dia tu..

    lagi satu hobi dia ialah menukar kereta… bab yang ni suri xleh tolong… huhuhuhu… tak mampu you… ai tak kerja… ai kerja kat rmh je… bos ai kat rmh tu kedekut hahahaha…

    #eh jwp soklan bee leh buat satu entry la bee… hahahah… sori… :D
    sangsuri recently posted..Senyap Sangsuri … Fenomena Seni.My Profile

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

Hakcipta Terpelihara · PuanBee.com · Diselia dan diselenggara oleh AI MEDIA NETWORK
%d bloggers like this: