HARGA VCO – Virgin Coconut Oil – Softgel Capsules

Virgin Coconut Oil - Softgel Capsules

Virgin Coconut Oil – Softgel Capsules

**HOT MARKET**
Virgin Coconut Oil – Softgel Capsules
60 Softgel Capsules / 500mg each
RM 39.90 (Semenanjung Malaysia)
RM 43.90 (Sabah dan Sarawak)

INFO VCO : AMAT SESUAI UTK IBU MANGANDUNG , ORANG YANG BERDENGKUR DAN JUGA YANG SEDANG DIET SEPERTI PB

UNTUK ORDER SILA KE :    http://vcocatalystblog.blogspot.com/

ATAU : SMS / WHATSAPP : 011-32095406

( 1 )-APA ITU VCO ? ‘VIRGIN COCONUT OIL’

( 2 ) – KEBAIKKAN DAN KHASIAT VCO

( 3 ) – PENGAMBILAN VCO BAGI WANITA HAMIL

( 4 ) – CARA PENGAMBILAN VCO SOFTGEL

( 5 ) – HARGA VCO SOFTGEL / ORDER VCO

Please follow and like us:
200

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini.

Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

36 Comments:

  1. pn saya sedang hamil 3 bulan… msalah saya, saya sedang mghadpi penyakit kncg manis.. bolehkah sy menggunakan vco ini???

    • boleh .. saya sedang mengandung 8 bulan , dan risiko untuk kencing manis amat tinggi sebab badan besar dan keturunan , tapi allhamdullillah sbb amalkan vco jadi saya tak ada kencing manis.

  2. harga VCOnya bisa dibilang cukup mahal namun sesuai dengan khasiat dan kegunaannya 🙂

  3. Pingback: KONTEST MENANG DUIT RAYA

  4. Salam PuanBee,
    Saya just nk tye…skrg ni sy tgh hamil 5 bulan..ni anak ke-2. Masalah sy setiap kali pregnt, kulit muka sy mesti akan naik jerawat yg besar2. Saya da jumpa pakar kulit n diorg ckp sy mmg akan alami keadaan ni setiap kali pregnt. Boleh x sy mencuba produk ni…

    • boleh cuba , vco ada fungsi lain selain utk jerawat memang elok untuk wanita hamil , tp saya tak tahu sama ada jerawat boleh hilang ke tidak semasa preqnan tersebut , sbb punca nya perubahan hormon kan ?

  5. Pingback: ( Hair Treatment Dan Hair Revitalizer VCO ) Untuk Rambut Gugur Dan Lebatkan Rambut | Puanbee.Com

  6. puan bee, saya berminat nk beli vco ni. bole tye harga pos berapa ye? mcm mne nk contact puan bee ye?

    tq puan bee 🙂

  7. Pingback: Kebaikan Dan Khasiat VCO | Puanbeedotcom

  8. Pingback: Cara Pengambilan VCO Softgel | Puanbeedotcom

  9. Saya pom nk jgk lau btl2 bgs… Bwk esok dtg serdang k ;).

  10. Pingback: tips kurus : DUA CARA TERBAIK TURUNKAN BERAT BADAN | Puanbee Buai Laju-Laju

  11. salam puan bee ^^
    dlu ade come across satu blog psl vco, mmg interested. tp bile visit blog die balik, org tuh da x bkk psl vco neh TT___TT
    hehe, skrng neh da jmpe blog PB siap add kt bookmark. . .senang nk cari suda =D hopefully dpt beli one day insyaAllah =D

  12. salam puan bee ^^
    dlu ade come across satu blog psl vco, mmg interested. tp bile visit blog die balik, org tuh da x bkk psl vco neh TT___TT
    hehe, skrng neh da add kt bookmark. . .senang nk cari suda =D hopefully dpt beli one day insyaAllah =D

  13. puan bee saya nak order satu boleh?

  14. Pingback: Senyum Terima Testimoni VCO (Virgin Coconut Oil) | PuanbeeDOTcom Show

  15. Pingback: Apa Itu VCO – ”Virgin Coconut Oil” | PuanbeeDOTcom Show

  16. Nurain Binti Hisham

    assalamualaikum puanbee,

    pembayaran dibuat mcm mne ye? sy beminat nk beli 🙂

  17. Pingback: DUIT RAYA RM1000 UNTUK BLOGGER DAN KAKI FACEBOOK | illustrasiaku.com

  18. Pingback: Pengambilan VCO bagi wanita yang hamil | PuanbeeDOTcom

  19. Pingback: Macam Ni Baru Betul2 Nak Kurus | PuanbeeDOTcom

  20. saye kat cyberjaya. hehehe okeh, apa2, esok saye roger balik keh. tq 🙂

  21. memang nak beli nie. mcm agak berminat juge.
    kalau saye make payment esok, bila boleh dpt yer? 🙂

    thx visit blog saye.

  22. puanbee, nak tanya. VCO nie xde jual kat watson/guardian ke?

  23. hye pn.bee i nk taw yg VCO nie betul ke boleh turunkan berat badan?? klau ia betul i nk try jga.. VCO nie de jual kt mne2 shop x?? tlg bls.. tank yiu..

    • hai komati , ermmm saya tengah buat ujian keatas diri saya sama ada betul2 boleh kuruskan badan atau tidak saya sendiri baru je makan VCO selama 2 minggu , dan belum timbang berat badan lagi .. tapi perubahan yang saya nampak .. kulit kering yang saya alami di bahagian tumit , dah tak de , muka kusam pun tk ade dah , jika biasa saya keletihan sekarang walaupun tidur tak cukup saya tak rasa letih sangat … yang paling best .. saya seorang yang susah nk buang air besar .. seminggu sekali pun susah , tapi bila saya ambil VCO hari2 saya ke toilet .. yang pastinya banyak perubahan yang baik2 selepas saya ambil VCO ni … tapi kalau awak rajin awk search je Kebaikkan VCO nih , nanti keluar testimoni dari orang lain pula .. awak boleh beli dari saya je jika berminat .. awak call saya ok .. 0163148071 , harga rm39.90 saja . ada 60 biji kapsul , cukup untuk sebulan .. awak kena tahu ini suplement yang jaga kita dari dalam bukan ubat kurus hehe ..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *