HARGA VCO – Virgin Coconut Oil – Softgel Capsules

Virgin Coconut Oil - Softgel Capsules

Virgin Coconut Oil – Softgel Capsules

**HOT MARKET**
Virgin Coconut Oil – Softgel Capsules
60 Softgel Capsules / 500mg each
RM 39.90 (Semenanjung Malaysia)
RM 43.90 (Sabah dan Sarawak)

INFO VCO : AMAT SESUAI UTK IBU MANGANDUNG , ORANG YANG BERDENGKUR DAN JUGA YANG SEDANG DIET SEPERTI PB

UNTUK ORDER SILA KE :    http://vcocatalystblog.blogspot.com/

ATAU : SMS / WHATSAPP : 011-19910371

( 1 )-APA ITU VCO ? ‘VIRGIN COCONUT OIL’

( 2 ) – KEBAIKKAN DAN KHASIAT VCO

( 3 ) – PENGAMBILAN VCO BAGI WANITA HAMIL

( 4 ) – CARA PENGAMBILAN VCO SOFTGEL

( 5 ) – HARGA VCO SOFTGEL / ORDER VCO

Search

Comments

  1. pn saya sedang hamil 3 bulan… msalah saya, saya sedang mghadpi penyakit kncg manis.. bolehkah sy menggunakan vco ini???

  2. harga VCOnya bisa dibilang cukup mahal namun sesuai dengan khasiat dan kegunaannya :)
    Rina recently posted..How To Create jQuery Featured Content Slider For WebsiteMy Profile

  3. Salam PuanBee,
    Saya just nk tye…skrg ni sy tgh hamil 5 bulan..ni anak ke-2. Masalah sy setiap kali pregnt, kulit muka sy mesti akan naik jerawat yg besar2. Saya da jumpa pakar kulit n diorg ckp sy mmg akan alami keadaan ni setiap kali pregnt. Boleh x sy mencuba produk ni…

  4. puan bee, saya berminat nk beli vco ni. bole tye harga pos berapa ye? mcm mne nk contact puan bee ye?

    tq puan bee :)

  5. Saya pom nk jgk lau btl2 bgs… Bwk esok dtg serdang k ;).

  6. salam puan bee ^^
    dlu ade come across satu blog psl vco, mmg interested. tp bile visit blog die balik, org tuh da x bkk psl vco neh TT___TT
    hehe, skrng neh da jmpe blog PB siap add kt bookmark. . .senang nk cari suda =D hopefully dpt beli one day insyaAllah =D
    sn0w recently posted..before sleeping. . .My Profile

  7. salam puan bee ^^
    dlu ade come across satu blog psl vco, mmg interested. tp bile visit blog die balik, org tuh da x bkk psl vco neh TT___TT
    hehe, skrng neh da add kt bookmark. . .senang nk cari suda =D hopefully dpt beli one day insyaAllah =D
    sn0w recently posted..before sleeping. . .My Profile

  8. puan bee saya nak order satu boleh?
    Bean Moreno recently posted..Isu Murtad Siapa Salah?My Profile

  9. assalamualaikum puanbee,

    pembayaran dibuat mcm mne ye? sy beminat nk beli :)
    Nurain Binti Hisham recently posted..KAMI NAK DWET RAYA DAN KAD RAYA DARI DIYANMy Profile

  10. saye kat cyberjaya. hehehe okeh, apa2, esok saye roger balik keh. tq :)

  11. memang nak beli nie. mcm agak berminat juge.
    kalau saye make payment esok, bila boleh dpt yer? :)

    thx visit blog saye.

  12. puanbee, nak tanya. VCO nie xde jual kat watson/guardian ke?

  13. hye pn.bee i nk taw yg VCO nie betul ke boleh turunkan berat badan?? klau ia betul i nk try jga.. VCO nie de jual kt mne2 shop x?? tlg bls.. tank yiu..

    • hai komati , ermmm saya tengah buat ujian keatas diri saya sama ada betul2 boleh kuruskan badan atau tidak saya sendiri baru je makan VCO selama 2 minggu , dan belum timbang berat badan lagi .. tapi perubahan yang saya nampak .. kulit kering yang saya alami di bahagian tumit , dah tak de , muka kusam pun tk ade dah , jika biasa saya keletihan sekarang walaupun tidur tak cukup saya tak rasa letih sangat … yang paling best .. saya seorang yang susah nk buang air besar .. seminggu sekali pun susah , tapi bila saya ambil VCO hari2 saya ke toilet .. yang pastinya banyak perubahan yang baik2 selepas saya ambil VCO ni … tapi kalau awak rajin awk search je Kebaikkan VCO nih , nanti keluar testimoni dari orang lain pula .. awak boleh beli dari saya je jika berminat .. awak call saya ok .. 0163148071 , harga rm39.90 saja . ada 60 biji kapsul , cukup untuk sebulan .. awak kena tahu ini suplement yang jaga kita dari dalam bukan ubat kurus hehe ..

Trackbacks

  1. [...] PENGENALAN VCO SOFTGEL** KEBAIKAN VCO UNTUK WANITA HAMIL ** KEBAIKKAN DAN KHASIAT VCO ** HARGA JUALAN VCO ** ATURAN PEMAKANAN VCO *Hmm…sambil-sambil join kontest boleh shopping sekali kan.. Oklah, [...]

  2. [...] 5 )- HARGA VCO SOFTGEL / ORDER VCO Tweet (function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if [...]

  3. [...] 5 )- HARGA VCO SOFTGEL / ORDER VCO Tweet (function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if [...]

  4. [...] juga … tak salah berusaha untuk kecantikkan dan kesihatan .. suami pun suka lalalalaaaa…Harga VCO pun tak mahal , sangat berpatutan , sekotak boleh makan sebulan [...]

  5. [...] ramai penaja untuk saya buat contest dan secara tak langsung saya dapat membuat sedikit promosi Produk VCO yang menjadi pendapatan sampingan saya selain dari income-income di blog ni .. yang korang nampak [...]

  6. [...] 5 )- HARGA VCO SOFTGEL / ORDER VCO Number of View :520Carian Hangat :apa itu vco catalyst (3)apa itu minyak kelapa dara (2)vco virgin [...]

  7. [...] 5 )- HARGA VCO SOFTGEL / ORDER VCO innity_pub = "f18a6d1cde4b205199de8729a6637b42"; innity_zone = "20026"; innity_width = "300"; [...]

  8. [...] kali ke blog addina , setelah beliau membeli VCO dari saya .. hee mesti lah nk kenal serba sedikit pelanggan kita kan .. sebenarnya addina , VCO tu [...]

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge