Jun
2011

HARGA VCO – Virgin Coconut Oil – Softgel Capsules

Virgin Coconut Oil - Softgel Capsules

Virgin Coconut Oil – Softgel Capsules

**HOT MARKET**
Virgin Coconut Oil – Softgel Capsules
60 Softgel Capsules / 500mg each
RM 39.90 (Semenanjung Malaysia)
RM 43.90 (Sabah dan Sarawak)

INFO VCO : AMAT SESUAI UTK IBU MANGANDUNG , ORANG YANG BERDENGKUR DAN JUGA YANG SEDANG DIET SEPERTI PB

UNTUK ORDER SILA KE :    http://vcocatalystblog.blogspot.com/

ATAU : SMS / WHATSAPP : 011-19910371

( 1 )-APA ITU VCO ? ‘VIRGIN COCONUT OIL’

( 2 ) – KEBAIKKAN DAN KHASIAT VCO

( 3 ) – PENGAMBILAN VCO BAGI WANITA HAMIL

( 4 ) – CARA PENGAMBILAN VCO SOFTGEL

( 5 ) – HARGA VCO SOFTGEL / ORDER VCO

Search

36 thoughts on “HARGA VCO – Virgin Coconut Oil – Softgel Capsules

  1. pn saya sedang hamil 3 bulan… msalah saya, saya sedang mghadpi penyakit kncg manis.. bolehkah sy menggunakan vco ini???

  2. Pingback: KONTEST MENANG DUIT RAYA

  3. Salam PuanBee,
    Saya just nk tye…skrg ni sy tgh hamil 5 bulan..ni anak ke-2. Masalah sy setiap kali pregnt, kulit muka sy mesti akan naik jerawat yg besar2. Saya da jumpa pakar kulit n diorg ckp sy mmg akan alami keadaan ni setiap kali pregnt. Boleh x sy mencuba produk ni…

  4. Pingback: ( Hair Treatment Dan Hair Revitalizer VCO ) Untuk Rambut Gugur Dan Lebatkan Rambut | Puanbee.Com

  5. puan bee, saya berminat nk beli vco ni. bole tye harga pos berapa ye? mcm mne nk contact puan bee ye?

    tq puan bee :)

  6. Pingback: Kebaikan Dan Khasiat VCO | Puanbeedotcom

  7. Pingback: Cara Pengambilan VCO Softgel | Puanbeedotcom

  8. Pingback: tips kurus : DUA CARA TERBAIK TURUNKAN BERAT BADAN | Puanbee Buai Laju-Laju

  9. salam puan bee ^^
    dlu ade come across satu blog psl vco, mmg interested. tp bile visit blog die balik, org tuh da x bkk psl vco neh TT___TT
    hehe, skrng neh da jmpe blog PB siap add kt bookmark. . .senang nk cari suda =D hopefully dpt beli one day insyaAllah =D
    sn0w recently posted..before sleeping. . .My Profile

  10. salam puan bee ^^
    dlu ade come across satu blog psl vco, mmg interested. tp bile visit blog die balik, org tuh da x bkk psl vco neh TT___TT
    hehe, skrng neh da add kt bookmark. . .senang nk cari suda =D hopefully dpt beli one day insyaAllah =D
    sn0w recently posted..before sleeping. . .My Profile

  11. Pingback: Senyum Terima Testimoni VCO (Virgin Coconut Oil) | PuanbeeDOTcom Show

  12. Pingback: Apa Itu VCO – ”Virgin Coconut Oil” | PuanbeeDOTcom Show

  13. Pingback: DUIT RAYA RM1000 UNTUK BLOGGER DAN KAKI FACEBOOK | illustrasiaku.com

  14. Pingback: Pengambilan VCO bagi wanita yang hamil | PuanbeeDOTcom

  15. Pingback: Macam Ni Baru Betul2 Nak Kurus | PuanbeeDOTcom

  16. hye pn.bee i nk taw yg VCO nie betul ke boleh turunkan berat badan?? klau ia betul i nk try jga.. VCO nie de jual kt mne2 shop x?? tlg bls.. tank yiu..

    • hai komati , ermmm saya tengah buat ujian keatas diri saya sama ada betul2 boleh kuruskan badan atau tidak saya sendiri baru je makan VCO selama 2 minggu , dan belum timbang berat badan lagi .. tapi perubahan yang saya nampak .. kulit kering yang saya alami di bahagian tumit , dah tak de , muka kusam pun tk ade dah , jika biasa saya keletihan sekarang walaupun tidur tak cukup saya tak rasa letih sangat … yang paling best .. saya seorang yang susah nk buang air besar .. seminggu sekali pun susah , tapi bila saya ambil VCO hari2 saya ke toilet .. yang pastinya banyak perubahan yang baik2 selepas saya ambil VCO ni … tapi kalau awak rajin awk search je Kebaikkan VCO nih , nanti keluar testimoni dari orang lain pula .. awak boleh beli dari saya je jika berminat .. awak call saya ok .. 0163148071 , harga rm39.90 saja . ada 60 biji kapsul , cukup untuk sebulan .. awak kena tahu ini suplement yang jaga kita dari dalam bukan ubat kurus hehe ..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge