harga buat kurban di kemboja

Harga terkini kurban di kemboja

Mari semak harga terkini kurban di kemboja , dalam hati memang nak buat sangat ibadah kurban ni , kalau ada rezeki saya di pertengahan bulan , insyallah boleh buat … Insyaallah kalau di permudahkan segalanya , duit kalau ada memang tak pernah cukup . Pejam mata dan terus buat je kan ?

Hikmah dan Fa dhilat melakukan ibadah kurban — > klik Qurban Dan Akikah : Hikmah Dan Fadhilatnya

harga buat kurban di kemboja

Jika sesiapa ingin melakukan ibadah kurban di kemboja , boleh lah terus menempah di E-Qurban , Anda boleh menempah terus secara online.

Β klik banner di bawah untuk membuat tempahan kurban di kemboja sekarang !

Tempah Qurban Secara Online dengan eQurban.com

eQurban.com menyediakan program Qurban di Kemboja dengan kos yang sangat murah dan berpatutan. Harga-harga yang ditawarkan adalah seperti berikut:

  1. 1 ekor Kambing = RM550
  2. 1 bahagian Lembu = RM230
  3. 1 ekor Lembu = RM1,600

Tempahan Qurban di Kemboja masih dibuka dan boleh dibuat secara online. Tarikh tutup penyertaan adalah pada 19 Oktober 2012 (hari Jumaat).

Pihak pengurusan eQurban di Kemboja akan mengambil gambar setiap ekor lembu yang dikorbankan dan akan dilampirkan bersama sijil yang akan dikirimkan kepada peserta-peserta yang telah membuat ibadah korban. Sila rujuk FAQ eQurban.com untuk maklumat lanjut.

puanbee

Untuk review produk wanita , barangan berkaitan anak-anak , makanan , homestay dan lain-lain boleh hubungi puanbee di whatsapp : 011-32095406.

12 thoughts to “Harga terkini kurban di kemboja”

  1. Alhamdulillah, tahun ni ummi dan suami pun join korban di Kemboja di bawah kelolaan Ustaz Amin. Moga mereka dapat menikmati dan menghayati pengertian korban yang sebenarnya..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *