Harga terkini kurban di kemboja

Share

Mari semak harga terkini kurban di kemboja , dalam hati memang nak buat sangat ibadah kurban ni , kalau ada rezeki saya di pertengahan bulan , insyallah boleh buat … Insyaallah kalau di permudahkan segalanya , duit kalau ada memang tak pernah cukup . Pejam mata dan terus buat je kan ?

Hikmah dan Fa dhilat melakukan ibadah kurban — > klik Qurban Dan Akikah : Hikmah Dan Fadhilatnya

harga buat kurban di kemboja

Jika sesiapa ingin melakukan ibadah kurban di kemboja , boleh lah terus menempah di E-Qurban , Anda boleh menempah terus secara online.

Β klik banner di bawah untuk membuat tempahan kurban di kemboja sekarang !

Tempah Qurban Secara Online dengan eQurban.com

eQurban.com menyediakan program Qurban di Kemboja dengan kos yang sangat murah dan berpatutan. Harga-harga yang ditawarkan adalah seperti berikut:

  1. 1 ekor Kambing = RM550
  2. 1 bahagian Lembu = RM230
  3. 1 ekor Lembu = RM1,600

Tempahan Qurban di Kemboja masih dibuka dan boleh dibuat secara online. Tarikh tutup penyertaan adalah pada 19 Oktober 2012 (hari Jumaat).

Pihak pengurusan eQurban di Kemboja akan mengambil gambar setiap ekor lembu yang dikorbankan dan akan dilampirkan bersama sijil yang akan dikirimkan kepada peserta-peserta yang telah membuat ibadah korban. Sila rujuk FAQ eQurban.com untuk maklumat lanjut.

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini.

Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

12 Comments:

  1. mari berkorban…. insyaAllah bahagian kami ada satu thn ni πŸ˜‰

  2. saya buat di Malaysia ja… walaupun mahal.. kalau ada rezeki lebih mungkin utk org kemboja juga.. πŸ™‚

  3. moga2 mendapat keredhaan da

  4. Alhamdulillah, tahun ni ummi dan suami pun join korban di Kemboja di bawah kelolaan Ustaz Amin. Moga mereka dapat menikmati dan menghayati pengertian korban yang sebenarnya..

  5. Ada terlintas niat nak buat kurban. Tapi mungkin bukan tahun ini.

    Insya’lah tahun depan bro akan amik bahagian. Mungkin juga bersama keluarga bro sendiri πŸ™‚

  6. Memang berbaloi tengok harganya bagi berkemampuan.

  7. Alhamdulillah, semoga makin ramai yg sertai tahun ini..

  8. nak juga sesekali ikut korban di kemboja.. bila tu ekkk…

  9. Semoga tahun ini lebih banyak! Amin.

  10. jom korban bersama e-qurban. mudahan qurban dikemboja tahun ni lebih banyak dr tahun lepas.

  11. alhamdulillah sudah pun sampai ke kemboja menyaksikan sendiri kesukaran hidup yang mereka lalui

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *