Happy Birthday Una 26.5

Happy Birthday Una 26.5

Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lama lagi tarikh hari jadi una pun , tapi dah sambut dah minggu lepas , bukan apanya .. una nak sangat potong kek , lepas tu memandangkan ibunya ni sibuk , ayah lagi lah sibuk … makanya kita sekalikan saja dengan birthday si Damia sepupu una yang tinggal di kajang . Takpe .. asalkan potong kek kan …

buat sendiri cheese kek

Ada dua kek , cheese kek tu order dari secret recepie saja , kek coklat tu buat sendiri , anak-anak saya suka kek coklat , tak berapa pandai makan cheese kek tu …

hari lahir

Hari jadi orang lain , tapi orang lain yang terlebih over πŸ™‚ lucu tengok baby ni..

kek coklat moist

Guna instagram , ai kan memang suka instagram tu .. simple je hiasan kek una , sibuk nak masak benda alah lain , banyak betul masak hari tu …

sampai bila jiran2 adik dah sampai diorang cakap “aku jenguk tengok diorang ni , macam tak masak apa pun , duk belegar-legar je , jenguk lagi sama juga , sekali datang .. nah punya banyak makanan “

Heheh kerja diam – diam sudah lah kan .. kami ada 3 orang tukang masak .. so senang …

instagram
Instagram

Semua teringin nak jadi besday boy dan besday girl , bantai je lah labu … ambik beli semua benda pom pom tu kat diorang … over tau … ramai putri , putera dah pupus … haha…

hari lahir

Happy birthday una ..

Doa ibu .. jadilah anak yang solehah , terang hati , lembut hati , terima pelajaran dan nasihat , terima segala kebaikkan yang ada di atas muka bumi ini dan di akhirat kelak … πŸ™‚

Masa ni memang teringat sangat kat mak … mak di kampung tak dapat datang , ambik lesen moto katanya ….

Comments

  1. Izzuddin Fauzi :

    Eppy beday una πŸ˜€ Tomeii Pic πŸ˜€

  2. happy birthday una! bard pun tgh pening nk pikir nk buat kek apa utk birthday ammar sabtu ni..huhu..

  3. happy birthday ya una dan damia….

  4. happy birthday una dan sepupu damia. moga jadi anak yg solehah besar nanti.

  5. Selamat menyambut hari lahir. Nampaknya hari lahir jatuh pada bulan yang sama seperti saya. πŸ™‚

  6. hepi besday una. Besar nanti jadi blogger berguna tau..

  7. Dah buat kek pun kena beli jugak. Kalau ada kek half2 mcm pizza tu senang la kan. Separuh kek kegemaran budak2 separuh lg kek kegemaran mak budak

    • kak sikin buat lah mcm tu kak.. memang lah , dah beli kek tu mahal .. kalau boleh sebelah2 pun best , tp tk cukup pulak kang ..

  8. Selamat Hari Jadi Una..Semoga una selalu dengar cakap ibu dan ayah ekk..Semoga berjaya dunia dan akhirat…

  9. owh..hepi besday..hehe πŸ™‚

  10. selamat hari lahir..

Speak Your Mind

*