May
2012

Happy Birthday Una 26.5

Lama lagi tarikh hari jadi una pun , tapi dah sambut dah minggu lepas , bukan apanya .. una nak sangat potong kek , lepas tu memandangkan ibunya ni sibuk , ayah lagi lah sibuk … makanya kita sekalikan saja dengan birthday si Damia sepupu una yang tinggal di kajang . Takpe .. asalkan potong kek kan …

buat sendiri cheese kek

Ada dua kek , cheese kek tu order dari secret recepie saja , kek coklat tu buat sendiri , anak-anak saya suka kek coklat , tak berapa pandai makan cheese kek tu …

hari lahir

Hari jadi orang lain , tapi orang lain yang terlebih over :) lucu tengok baby ni..

kek coklat moist

Guna instagram , ai kan memang suka instagram tu .. simple je hiasan kek una , sibuk nak masak benda alah lain , banyak betul masak hari tu …

sampai bila jiran2 adik dah sampai diorang cakap “aku jenguk tengok diorang ni , macam tak masak apa pun , duk belegar-legar je , jenguk lagi sama juga , sekali datang .. nah punya banyak makanan “

Heheh kerja diam – diam sudah lah kan .. kami ada 3 orang tukang masak .. so senang …

instagram
Instagram

Semua teringin nak jadi besday boy dan besday girl , bantai je lah labu … ambik beli semua benda pom pom tu kat diorang … over tau … ramai putri , putera dah pupus … haha…

hari lahir

Happy birthday una ..

Doa ibu .. jadilah anak yang solehah , terang hati , lembut hati , terima pelajaran dan nasihat , terima segala kebaikkan yang ada di atas muka bumi ini dan di akhirat kelak … :)

Masa ni memang teringat sangat kat mak … mak di kampung tak dapat datang , ambik lesen moto katanya ….

Search

20 thoughts on “Happy Birthday Una 26.5

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge