may 072

Happy Birthday Una 26.5

Lama lagi tarikh hari jadi una pun , tapi dah sambut dah minggu lepas , bukan apanya .. una nak sangat potong kek , lepas tu memandangkan ibunya ni sibuk , ayah lagi lah sibuk … makanya kita sekalikan saja dengan birthday si Damia sepupu una yang tinggal di kajang . Takpe .. asalkan potong kek kan …

buat sendiri cheese kek

Ada dua kek , cheese kek tu order dari secret recepie saja , kek coklat tu buat sendiri , anak-anak saya suka kek coklat , tak berapa pandai makan cheese kek tu …

hari lahir

Hari jadi orang lain , tapi orang lain yang terlebih over :) lucu tengok baby ni..

kek coklat moist

Guna instagram , ai kan memang suka instagram tu .. simple je hiasan kek una , sibuk nak masak benda alah lain , banyak betul masak hari tu …

sampai bila jiran2 adik dah sampai diorang cakap “aku jenguk tengok diorang ni , macam tak masak apa pun , duk belegar-legar je , jenguk lagi sama juga , sekali datang .. nah punya banyak makanan “

Heheh kerja diam – diam sudah lah kan .. kami ada 3 orang tukang masak .. so senang …

instagram
Instagram

Semua teringin nak jadi besday boy dan besday girl , bantai je lah labu … ambik beli semua benda pom pom tu kat diorang … over tau … ramai putri , putera dah pupus … haha…

hari lahir

Happy birthday una ..

Doa ibu .. jadilah anak yang solehah , terang hati , lembut hati , terima pelajaran dan nasihat , terima segala kebaikkan yang ada di atas muka bumi ini dan di akhirat kelak … :)

Masa ni memang teringat sangat kat mak … mak di kampung tak dapat datang , ambik lesen moto katanya ….

50 total views, 2 views today

20 thoughts on “Happy Birthday Una 26.5

  1. Dah buat kek pun kena beli jugak. Kalau ada kek half2 mcm pizza tu senang la kan. Separuh kek kegemaran budak2 separuh lg kek kegemaran mak budak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>