Happy Birthday Una 26.5

Lama lagi tarikh hari jadi una pun , tapi dah sambut dah minggu lepas , bukan apanya .. una nak sangat potong kek , lepas tu memandangkan ibunya ni sibuk , ayah lagi lah sibuk … makanya kita sekalikan saja dengan birthday si Damia sepupu una yang tinggal di kajang . Takpe .. asalkan potong kek kan …

buat sendiri cheese kek

Ada dua kek , cheese kek tu order dari secret recepie saja , kek coklat tu buat sendiri , anak-anak saya suka kek coklat , tak berapa pandai makan cheese kek tu …

hari lahir

Hari jadi orang lain , tapi orang lain yang terlebih over :) lucu tengok baby ni..

kek coklat moist

Guna instagram , ai kan memang suka instagram tu .. simple je hiasan kek una , sibuk nak masak benda alah lain , banyak betul masak hari tu …

sampai bila jiran2 adik dah sampai diorang cakap “aku jenguk tengok diorang ni , macam tak masak apa pun , duk belegar-legar je , jenguk lagi sama juga , sekali datang .. nah punya banyak makanan “

Heheh kerja diam – diam sudah lah kan .. kami ada 3 orang tukang masak .. so senang …

instagram
Instagram

Semua teringin nak jadi besday boy dan besday girl , bantai je lah labu … ambik beli semua benda pom pom tu kat diorang … over tau … ramai putri , putera dah pupus … haha…

hari lahir

Happy birthday una ..

Doa ibu .. jadilah anak yang solehah , terang hati , lembut hati , terima pelajaran dan nasihat , terima segala kebaikkan yang ada di atas muka bumi ini dan di akhirat kelak … :)

Masa ni memang teringat sangat kat mak … mak di kampung tak dapat datang , ambik lesen moto katanya ….

Search

Comments

  1. Eppy beday una :D Tomeii Pic :D
    Izzuddin Fauzi recently posted..Hari Pertama Kerja Lelaki KacakMy Profile

  2. happy birthday una! bard pun tgh pening nk pikir nk buat kek apa utk birthday ammar sabtu ni..huhu..
    bardboo recently posted..Wordless Wednesday #11: Bacalah Anakku!My Profile

  3. happy birthday ya una dan damia….
    sweetkurma recently posted..duit dalam lipatanMy Profile

  4. happy birthday una dan sepupu damia. moga jadi anak yg solehah besar nanti.

  5. Selamat menyambut hari lahir. Nampaknya hari lahir jatuh pada bulan yang sama seperti saya. :-)
    akubiomed recently posted..Wordless Wednesday – # AkuBiomed vs Abang Long trademark Fatin LiyanaMy Profile

  6. hepi besday una. Besar nanti jadi blogger berguna tau..
    Norasikin recently posted..Kembangkan teknik menghias homemade coklat dari idea cupcakeMy Profile

  7. Dah buat kek pun kena beli jugak. Kalau ada kek half2 mcm pizza tu senang la kan. Separuh kek kegemaran budak2 separuh lg kek kegemaran mak budak
    Norasikin recently posted..Kembangkan teknik menghias homemade coklat dari idea cupcakeMy Profile

  8. Selamat Hari Jadi Una..Semoga una selalu dengar cakap ibu dan ayah ekk..Semoga berjaya dunia dan akhirat…

  9. owh..hepi besday..hehe :)
    Jebeng Otai™ recently posted..Wordless Wednesday : Nombor Telefon Lelaki KacakMy Profile

  10. selamat hari lahir..
    ema recently posted..Maaf, saya sangat sibuk sekarangMy Profile

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge