Hanya mampu memandang … Ulang Tahun ke Lima Blog Denaihati

Share

Dalam hati duk cemburu la juga. Saya tak dapat pergi ke majlis iftar ramadan anjuran denaihati network sempena bulan puasa dan ulang tahun ke lima blog Denaihati bertempat di Hotel Singgahsana , dek kerana demam. Tak semena-mena kesihatan merundum , duduk rumah pun hanya mampu makan ubat dan tido. Sapu minyak cap kapak ke seluruh tempat .. lenguh-lenguh pula. Nasib baik ada adik tolong menguruskan anak-anak.

vco dan minyak cap kapak

Sekalung tahniah di ucapkan buat blog Denaihati di atas kestabilan yang di capai dalam arena blogging. Denaihati.com banyak membuka mata , peluang dan ruang buat blogger lain dan sahabat media lain.

Dalam hati jeles nyeee la hai 🙂 tapi takpe .. ada banyak tahun lagi nanti boleh follow semua program Denaihati.com … insyallah ..

Khas siapa nak buat blog — > belajar sini

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini.

Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

23 Comments:

  1. sesiapa yang duk dekat mmg untung…. tak teringin ke DH nak buat aktiviti macam ni diluar kawasan KL atau selangor ye…. teringin orang jauh ni nak join…

  2. Alah PB..next time mesti boleh pergi punya..hehe

  3. Dulu-dulu biasa guna minyak kapak ni…..skrang jarang pakai….!

  4. semoga cepat sihat ye…

  5. aku nak pg malu2x besar pun ada..

  6. jeles gak tp nis jauh…

  7. saya pun tengok je majlis tu dr blog-blog lain

  8. Yang penting doanya saja,,semoga sukses selalu

  9. This round, I pun tak menyibuk nak pergi… KO…demam.

  10. Lama tu 5 tahun. Blog kawe baru separuh usia nya.. Tu pon struggle nak jaga…

  11. Samalah Kak Bee.. Kita tak dapat nak pergi Iftar Ramadhan anjuran Denaihati…

  12. 5 tahun adalah usia sebuah blog yang cukup matang
    Selamat Ulang Tahun buat Denaihati.com 🙂

  13. nanti next time kita g sesama, bawa Ayu sekali ye 🙂

  14. takde rezeki tahun ni, insyaAllah kalau ada rezeki tahun depan pulak.
    moga pbee cepat sembuh.

  15. xpe lah.. kesihatan lebih penting kann.. n kandungan yg semakin membesar tu.. 🙂 tp best lak nengok kak yan uplod pict suasana disana..

  16. Sama laa,
    Tak dapat join, rugi2.. he he..

  17. Bro DH mmg the living legend la..hehe

  18. takpe puanbee..nanti tunggu event raya plak..mesti ada punya tu..ehehehe

  19. Minyak cak kapak dari turun menurun. 🙂

  20. wahh, minyak cap kapak dah lama x guna

  21. semoga cepat sembuh ye.

  22. Samalah kita tak dapat pergi. Takpe..lain kali boleh join program lain anjuran DH

  23. besarnya botol minyak kapak tuuu..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *