Hanya mampu memandang … Ulang Tahun ke Lima Blog Denaihati

Dalam hati duk cemburu la juga. Saya tak dapat pergi ke majlis iftar ramadan anjuran denaihati network sempena bulan puasa dan ulang tahun ke lima blog Denaihati bertempat di Hotel Singgahsana , dek kerana demam. Tak semena-mena kesihatan merundum , duduk rumah pun hanya mampu makan ubat dan tido. Sapu minyak cap kapak ke seluruh tempat .. lenguh-lenguh pula. Nasib baik ada adik tolong menguruskan anak-anak.

vco dan minyak cap kapak

Sekalung tahniah di ucapkan buat blog Denaihati di atas kestabilan yang di capai dalam arena blogging. Denaihati.com banyak membuka mata , peluang dan ruang buat blogger lain dan sahabat media lain.

Dalam hati jeles nyeee la hai 🙂 tapi takpe .. ada banyak tahun lagi nanti boleh follow semua program Denaihati.com … insyallah ..

Khas siapa nak buat blog — > belajar sini

Please follow and like us:
follow subscribe - Hanya mampu memandang ... Ulang Tahun ke Lima Blog Denaihati0

23 Comments

  • zie fauzi

    31/07/2013 at 3:35 AM Reply

    sesiapa yang duk dekat mmg untung…. tak teringin ke DH nak buat aktiviti macam ni diluar kawasan KL atau selangor ye…. teringin orang jauh ni nak join…

  • Hafizul

    27/07/2013 at 2:08 PM Reply

    Alah PB..next time mesti boleh pergi punya..hehe

  • Galut

    25/07/2013 at 4:12 PM Reply

    Dulu-dulu biasa guna minyak kapak ni…..skrang jarang pakai….!

  • Aya

    24/07/2013 at 9:56 PM Reply

    semoga cepat sihat ye…

  • adarain

    24/07/2013 at 4:01 PM Reply

    aku nak pg malu2x besar pun ada..

  • Ummi Hanie

    24/07/2013 at 3:56 PM Reply

    jeles gak tp nis jauh…

  • eiela

    24/07/2013 at 12:56 PM Reply

    saya pun tengok je majlis tu dr blog-blog lain

  • luthfisetyawanan

    24/07/2013 at 12:07 PM Reply

    Yang penting doanya saja,,semoga sukses selalu

  • cleffairy

    24/07/2013 at 2:46 AM Reply

    This round, I pun tak menyibuk nak pergi… KO…demam.

  • Ismail N

    24/07/2013 at 12:44 AM Reply

    Lama tu 5 tahun. Blog kawe baru separuh usia nya.. Tu pon struggle nak jaga…

  • Anuar

    23/07/2013 at 2:30 PM Reply

    Samalah Kak Bee.. Kita tak dapat nak pergi Iftar Ramadhan anjuran Denaihati…

  • Rina

    23/07/2013 at 10:43 AM Reply

    5 tahun adalah usia sebuah blog yang cukup matang
    Selamat Ulang Tahun buat Denaihati.com 🙂

  • Ayu Jamal

    23/07/2013 at 10:42 AM Reply

    nanti next time kita g sesama, bawa Ayu sekali ye 🙂

  • Denaihati

    22/07/2013 at 2:17 PM Reply

    takde rezeki tahun ni, insyaAllah kalau ada rezeki tahun depan pulak.
    moga pbee cepat sembuh.

  • sicantikmatahari

    21/07/2013 at 7:07 PM Reply

    xpe lah.. kesihatan lebih penting kann.. n kandungan yg semakin membesar tu.. 🙂 tp best lak nengok kak yan uplod pict suasana disana..

  • fazrol

    21/07/2013 at 3:49 PM Reply

    Sama laa,
    Tak dapat join, rugi2.. he he..

  • Fakarepain

    21/07/2013 at 1:40 PM Reply

    Bro DH mmg the living legend la..hehe

  • hafizrahim

    21/07/2013 at 12:02 PM Reply

    takpe puanbee..nanti tunggu event raya plak..mesti ada punya tu..ehehehe

  • akubiomed

    21/07/2013 at 10:07 AM Reply

    Minyak cak kapak dari turun menurun. 🙂

  • Juan

    21/07/2013 at 9:39 AM Reply

    wahh, minyak cap kapak dah lama x guna

  • fyna

    21/07/2013 at 7:09 AM Reply

    semoga cepat sembuh ye.

  • ciklaili.com

    21/07/2013 at 7:02 AM Reply

    Samalah kita tak dapat pergi. Takpe..lain kali boleh join program lain anjuran DH

  • ohcikgu

    21/07/2013 at 6:30 AM Reply

    besarnya botol minyak kapak tuuu..

Post a Comment