( Hair Treatment Dan Hair Revitalizer VCO ) Untuk Rambut Gugur Dan Lebatkan Rambut

Hai pembaca semua , dah lama saya stop buat artikle mengenai produk VCO yang merupakan bisnes sambilan saya ni , entah angin puting beliung mana yang datang membuatkan saya tak bersemangat untuk buat promosi ini , kali ini saya dapat pertanyaan dari sahabat blogger untuk kasi rambut lebih lebat . Produk itu ada sebenarnya.

Kebiasaan rambut yang tak lebat ni adalah kerana kulit kepala bermasaalah minyak berlebihan , rambut gugur dan juga tertalu banyak kelemumur untuk orang dewasa lah kan ? untuk kanak-kanak pun boleh gunakan produk VCO yang di beri nama HAIR REVITALIZER dan HAIR TREATMENT ini. Paling penting produk ini adalah produk semula jadi , tanpa bahan kimia.

UNTUK ORDER PRODUK SILA KE SINI :  http://vcocatalystblog.blogspot.com/2013/03/vco-untuk-rambut-gugur-dan-tips.html

Pernahkah anda dengar petua orang tua yang mengatakan bahawa minyak kelapa merupakan salah satu cara terbaik untuk mengekalkan rambut yang cantik dan sihat? dengan sedikit pembaharuan dari teknologi, CATALYST memperkenalkan set hair treatment seperti berikut:

hair revitalizer (untuk lebatkan rambut )

Kebaikan Catalyst Hair Treatment Series:

1. mengatasi masalah kulit kepala berminyak& berkerak (kuping)
2. mengawal masalah kelemumur
3. mengatasi masalah keguguran rambut
4. mencantikkan rambut agar sentiasa kelihatan sihat & berkilat
5. melindungi kulit dari radiasi ultra violet matahari
6. menghitamkan dan melebatkan rambut
7. mengatasi masalah kutu rambut
8. rambut akan sentiasa berbau wangi dan segar

VCO HAIR REVITALIZER

  • RM 39.90 (semenanjung malaysia)
  • RM 43.90 (sabah & sarawak)

CARA PENGGUNAAN :

  • 1. sapukan hair revitalizer pada rambut anda?*jika rambut anda panjang (sapuan nipis sudah memadai)*

Kebaikan Catalyst Hair Treatment Series:

1. mengatasi masalah kulit kepala berminyak& berkerak(kuping)
2. mengawal masalah kelemumur
3. mengatasi masalah keguguran rambut
4. mencantikkan rambut agar sentiasa kelihatan sihat & berkilat
5. melindungi kulit dari radiasi ultra violet matahari
6. menghitamkan dan melebatkan rambut
7. mengatasi masalah kutu rambut
8. rambut akan sentiasa berbau wangi dan segar

vco hair treatment (untuk masaalah rambut)

VCO HAIR TREATMENT – moisturizer

  • RM 39.90 (semenanjung malaysia)
  • RM 43.90 (sabah & sarawak)

CARA PENGGUNAAN :

  • 1. sapukan hair treatment 1/2 jam sebelum mandi
  • 2. pastikan terkena sehingga ke kulit kepala/akar rambut
  • 3. basuh rambut seperti biasa dengan syampoo

*jika rambut anda panjang (sapuan nipis sudah memadai)*

Kelebihan VCO atau minyak kelapa dara keluaran Catalyst :

ianya menggunakan 100% bahan semulajadi yang sangat bagus diambil sebagai supplement tambahan terutamanya untuk kulit. Ianya dapat mengurangkan masalah jerawat, kulit kering, tona kulit tak sekata dan strechmark bagi wanita hamil.

( 1 ) – APA ITU VCO ? ‘VIRGIN COCONUT OIL’

( 2 ) – KEBAIKKAN DAN KHASIAT VCO

( 3 ) – PENGAMBILAN VCO BAGI WANITA HAMIL

( 4 ) – CARA PENGAMBILAN VCO SOFTGEL

( 5 ) – HARGA VCO SOFTGEL / ORDER VCO

Please follow and like us:
200

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini.

Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

8 Comments:

  1. no fon 0194255142..masalah sy keguguran rambut dan nampak jarang bahagian tengah kepala..

  2. hi puan bee, macam mana nak dapatkan produk VCO HAIR REVITALIZER ni ye?

  3. huhu… saya ni dah siap habis rm700 di 1o1 hair care..tapi x berkesan… sebab saya ni tak da disiplin.. hehe.. jadi produk apa pun memang x boleh la..

  4. ooh ada hair treatment jugak ye bee, tentu bagus ni sebab dari sumber kelapa kan..

  5. Pingback: Apa Itu VCO - ''Virgin Coconut Oil''

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *