Giveaway Tahun Baru 2012 : ummiehanie.com

Maaf hanie , lambat sikit join giveaway mu , ahaks.. sibuk manjang lah sekarang ni , rasa nak berblog macam dulu tak dapat dah.. Ummie hanie , antara blogger mama yang saya mula kenal dan beramah tamah dulu kan, tidak dapat tidak kalau tak memberi sokongan pada kekawan ni , dalam hati mesti ada sedikit rasa .. 🙂

ummiehanie.com

“Giveaway Tahun Baru Ummihanie.com ini turut ditaja oleh UK Store,Nis Azmier e-Mall,Yati ‘n Stitch,Freshie Belek

Semua syarat telah di patuhi 🙂 bloglist bee disini yek.. Dah masukkan semua link , tapi saya kebanyakkan tk nampak update di blog tu, kena daftar dengan feedbunner agaknya .. agak je .. Bee dah share fb, tweet dan G+ juga .. nak point lebih alang2 dah join tu.

Tag :

Ziefauzi

Akubiomed

Apaajenews

Saja tag orang lelaki tu , nak tengok depa nak tak join ? ahaks… Ziefauzi pun nampak lama tak update blog eloklah update dengan entri giveaway ni ye tak ?

27 Comments

  1. apaajanews 9 February 2012 Reply
  2. puanema 9 February 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 9 February 2012 Reply
  3. kimmie 9 February 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 9 February 2012 Reply
  4. Denaihati 9 February 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 9 February 2012 Reply
  5. mama pipie 9 February 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 9 February 2012 Reply
  6. akubiomed 9 February 2012 Reply
  7. wrizuan 9 February 2012 Reply
  8. bardboo 9 February 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 9 February 2012 Reply
  9. Ummi Hanie 9 February 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 9 February 2012 Reply
      • Ummi Hanie 9 February 2012 Reply
  10. Ummi Hanie 9 February 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 9 February 2012 Reply
  11. Ummi Hanie 9 February 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 9 February 2012 Reply
  12. zie fauzi 9 February 2012 Reply
    • Ummi Hanie 9 February 2012 Reply
      • puanbeeAuthor 9 February 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 9 February 2012 Reply

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.