ummiehanie.com

Giveaway Tahun Baru 2012 : ummiehanie.com

Maaf hanie , lambat sikit join giveaway mu , ahaks.. sibuk manjang lah sekarang ni , rasa nak berblog macam dulu tak dapat dah.. Ummie hanie , antara blogger mama yang saya mula kenal dan beramah tamah dulu kan, tidak dapat tidak kalau tak memberi sokongan pada kekawan ni , dalam hati mesti ada sedikit rasa .. 🙂

ummiehanie.com

“Giveaway Tahun Baru Ummihanie.com ini turut ditaja oleh UK Store,Nis Azmier e-Mall,Yati ‘n Stitch,Freshie Belek

Semua syarat telah di patuhi 🙂 bloglist bee disini yek.. Dah masukkan semua link , tapi saya kebanyakkan tk nampak update di blog tu, kena daftar dengan feedbunner agaknya .. agak je .. Bee dah share fb, tweet dan G+ juga .. nak point lebih alang2 dah join tu.

Tag :

Ziefauzi

Akubiomed

Apaajenews

Saja tag orang lelaki tu , nak tengok depa nak tak join ? ahaks… Ziefauzi pun nampak lama tak update blog eloklah update dengan entri giveaway ni ye tak ?

puanbee

Untuk review produk wanita , barangan berkaitan anak-anak , makanan , homestay dan lain-lain boleh hubungi puanbee di whatsapp : 011-32095406.

27 thoughts to “Giveaway Tahun Baru 2012 : ummiehanie.com”

  1. hehehe..ni satu lg GA dlm list yg x sempat nak buat lagi…. memandangkan mata belum ngnatuk .. jap lagi zie buat yer…. tq tag….

    perasan noo blog tak updated…. mabuk tgk blog sendiri lani.. boleh ke camtu… 🙂 bukan apa,selalu sgt problem blog tu, itu yg mood down sikit nk updated…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *