Giveaway Tahun Baru 2012 : ummiehanie.com

Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Maaf hanie , lambat sikit join giveaway mu , ahaks.. sibuk manjang lah sekarang ni , rasa nak berblog macam dulu tak dapat dah.. Ummie hanie , antara blogger mama yang saya mula kenal dan beramah tamah dulu kan, tidak dapat tidak kalau tak memberi sokongan pada kekawan ni , dalam hati mesti ada sedikit rasa .. πŸ™‚

ummiehanie.com

“Giveaway Tahun Baru Ummihanie.com ini turut ditaja oleh UK Store,Nis Azmier e-Mall,Yati ‘n Stitch,Freshie Belek

Semua syarat telah di patuhi πŸ™‚ bloglist bee disini yek.. Dah masukkan semua link , tapi saya kebanyakkan tk nampak update di blog tu, kena daftar dengan feedbunner agaknya .. agak je .. Bee dah share fb, tweet dan G+ juga .. nak point lebih alang2 dah join tu.

Tag :

Ziefauzi

Akubiomed

Apaajenews

Saja tag orang lelaki tu , nak tengok depa nak tak join ? ahaks… Ziefauzi pun nampak lama tak update blog eloklah update dengan entri giveaway ni ye tak ?

Comments

  1. bee kalau bab tag ni memang…cepat…kono jugo den…cuma labat sikit pickup pasal contest ni bee…nanti nak mentelaah pra syaratnya

  2. Nak join bole ker puanbee

  3. wah…rajin puanbee join giveaway…good luck πŸ™‚

  4. good luck utk peserta Giveaway Tahun Baru 2012 : ummiehanie.com

  5. huhu rindunya nk gi blog hanie.. skrg mmg tak dpt masuk blog dia.. asyik keluar header ajer, isi tak kuar.. huhuuu

    • memang agak lmbt loading blog ummie , tu tp sy masih boleh masuk ..

      mama pipie pakai broadband yek ? nanti sy panjangkan pd nis . ahaks..

  6. La kena tag pula. Nanti pergi usha blog penganjur. Kalau ada syarat like FB minta maaf tidak dapat hendak tolong. πŸ™‚

  7. huhuhu ada giveways laaa…:)
    bulan ni shj dh 3 giveways join πŸ™‚

    good luck punbee

  8. ala saya tak di tag untuk join la..huhu..

  9. org laki xramai nk masuk sbb tgh hadiah utama nya lebih kpd org pompuan.. sebenarnye ada lucky draw yg flexible utk both laki n pompuan … hehe :p

  10. erm bee , nis xleh masuk le blog utk bloglist tu … mcm disekat gitu .. hiks ~

  11. time kasih join bee … terharu πŸ˜‰

    gudluck diucapkan sekali lagi …

  12. hehehe..ni satu lg GA dlm list yg x sempat nak buat lagi…. memandangkan mata belum ngnatuk .. jap lagi zie buat yer…. tq tag….

    perasan noo blog tak updated…. mabuk tgk blog sendiri lani.. boleh ke camtu… πŸ™‚ bukan apa,selalu sgt problem blog tu, itu yg mood down sikit nk updated…

Trackbacks

  1. […] page Freshie BelekCekpipahMujaΒ – belum Like page Freshie BelekMujaKakyongKakyongAtieAtieMohd IzadPuanbeePuanbeeOleh kerana ada updates terkini berkaitan penambahan SPONSOR dan […]

Speak Your Mind

*