Giveaway Herba Maharani Puanbee & Ayujamal

Giveaway ditutup 19/11/2011 Salam Kali ini giveaway berlangsung semula di blog puanbee.com dengan mendapat tajaan dari ayujamal.com. Terus terang saya cakap kali ini giveaway berlangsung untuk wanita sahaja .. sesiapa yang bertuah dapat merasai kehebatan Herba Maharani produk dari HAI-O .Dan kalau peserta nya lelaki korang terpaksa terima hadiah tersebutlah hadiahkan kepada insan tersayang.

Herba Maharani

Herba Maharani produk dari HAI-O

Selain Herba Maharani Ada dua lagi saguhati yang akan di upload gambar kemudian , hehe biasalah sibuk sangat ! ?? Ok hadiah dah diupload 2 saguhati :

  1. Beg Make-up yang gorjes
  2. Selendang Bercorak
hadiah giveaway herba maharani

Syarat-syarat :

1 – LIKE KE DUA-DUA FANPAGE DI BAWAH.

ayujamal.com
137457906296941.1274.1887279288 - Giveaway Herba Maharani Puanbee & Ayujamal
Promote your Page too
puanbee.com
258304814189144.2556.1187558846 - Giveaway Herba Maharani Puanbee & Ayujamal
Promote Your Page Too
2- BUAT ENTRI PENDEK TENTANG GIVEAWAY Herba Maharani Puanbee & Ayujamal INI. MASUKKAN AYAT BERSERTA LINK

” Sertai Giveaway Herba Maharani Puanbee & Ayujamal Hanya dengan 3 langkah mudah ”

3- SUBMIT MAKLUMAT URL BLOG DAN ID FACEBOOK DI KOMEN SAYA , KEMUDIAN PING ENTRI DI FANPAGE PUANBEE.COM

itu sahaja .. 3 langkah mudah untuk korang menang herba maharani .. pilihan akan di buat melalui random , segala step di atas jika tak buat korang akan di keluarkan ..

syarat mudah saja , perlu ikut satu-satu semua .. dan yang paling penting PEMENANG HANYA AKAN DI UMUMKAN DI BLOG , FACEBOOK IAITU FANPAGE PUANBEE DAN AYUJAMAL .Tak ada panggilan dari blog ke blog dan email seperti yang saya buat sebelum ini , oleh itu saya minta korang sentiasa melihat update dari blog puanbee buai laju-laju , fanpage ayujamal atau fanpage puanbee.com sahaja.

Giveaway ini akan tamat pada 21/11/2011 – biasa semua kontest dan giveaway saya tamat dalam masa sebulan 🙂

Semoga Berjaya di ucapkan

SENARAI PESERTA

  1. Einzmiszmessyartwork
  2. Puankutu
  3. Mascontestgiveaway
  4. Intanberlian
  5. Hairulizacontestga
  6. Kakyong.com
  7. Mamanajla
  8. Ibu Arif Atan
  9. Myra jay
  10. Zie Fauzi
  11. Kak aya
  12. Along Nidar
  13. Cik Suzlin
  14. Juenitasani
  15. Norzie hany
  16. CMRatu
  17. Ummie Iman
  18. Ana cikselamat
  19. Mama Tomel
  20. Ummie Hanie
  21. Kemma
  22. kakngah?
  23. Syamilamohd
  24. Azatie
  25. Tiefazatie
  26. Nazayiena76
  27. Jaririjemarikumenari
  28. Ibu Mifzal
  29. Zuraida Rahim
  30. Lin Azlina
  31. Rafinamimi
  32. Mimiezalikhahouse
  33. izad-mohd

Untuk senang dapatkan update terbaru langgan lah feed saya ..masukkan email di kotak bawah 🙂 cadangan je!

Please follow and like us:
follow subscribe - Giveaway Herba Maharani Puanbee & Ayujamal0

157 Comments

    • puanbee

      20/11/2011 at 2:00 PM Reply

      alvas , maaf dah tamat pun contest ni ..

  • […] puanbee on November 19, 2011 in Suka Contest Terima kasih kepada semua yang telah pun menyertai Giveaway Herba Maharani Puanbee Dan Ayujamal, Giveaway ini ditutup sedikit awal dan giveaway baru menyusul , so kita bagi peluang lah kepada […]

  • mohd izad

    19/11/2011 at 10:23 AM Reply

    join..

    • puanbee

      19/11/2011 at 12:15 PM Reply

      thanks izad good luck ye..

  • mimie zalikha

    19/11/2011 at 9:02 AM Reply

    join

    • puanbee

      19/11/2011 at 12:13 PM Reply

      ok mimi thanks join ye ..goddluck!

  • wowberita

    15/11/2011 at 8:12 PM Reply

    wahhh…giveaway lagi…menarik…good luck y’all…

    • puanbee

      17/11/2011 at 7:54 PM Reply

      thankss.. hehe .. giveaway tak kan berhenti di blog ni ,,,

      • wowberita

        17/11/2011 at 10:30 PM Reply

        hehe…nice…semoga bertambah maju la pasni…

  • ciksembang

    14/11/2011 at 10:06 PM Reply

    phuh ada harapan ke ni.. ramainya join

    • puanbee

      15/11/2011 at 10:36 AM Reply

      cik sembang join juga ye ? good luck !

  • mrs.yie

    14/11/2011 at 8:47 PM Reply

    akak join ye bee..sori lambat join..faham2 jelah..masalah blog baru2 ni,buat novel lagi..adoi..

    GIVEAWAY HERBA MAHARANI PUANBEE & AYUJAMAL

  • AkmaFaizal

    11/11/2011 at 1:23 AM Reply

    nak join ke tak nak? join ke tak?adeh..tengah pk2 lagi ni..hehe 🙂

    • puanbee

      11/11/2011 at 12:12 PM Reply

      aloh byk sgt fikir nih ..

  • Farahaznil

    10/11/2011 at 2:12 AM Reply

    wow..rminya join…mantop nih..hi hi hi

  • lin azlina

    08/11/2011 at 2:59 PM Reply

    lin dtg join jugak

    fb : lin azlina

  • Zuraida Rahim

    07/11/2011 at 3:53 PM Reply

    Saya join

    ID FB : Zuraida Rahim

    • puanbee

      09/11/2011 at 11:45 AM Reply

      ok .. terima kasih 🙂

  • adam haiqal

    03/11/2011 at 11:11 PM Reply

    akak,pemenang contest akak aritu xde pun bg apa2 detail pada saya…dah lama sgt sy minta details kat dia..dia xnak ke hadiah tu?klu xnak,sy cancelkan.

    • puanbee

      04/11/2011 at 10:13 PM Reply

      hurm adam , nanti email akk.. kita bincang balik 🙂

  • Ibu Mifzal Arsyad

    03/11/2011 at 9:00 AM Reply

    salam bee..sy pun nak join gak..

    url entry kat commentluv ya..n id facebook sy : Ibu Mifzal Arsyad (Wan Ainey)

  • izzati rahman

    03/11/2011 at 2:16 AM Reply

    nak join…

  • izzati rahman

    03/11/2011 at 2:13 AM Reply

    nk join…

    ID FB: izzati rahman

  • Norizwant

    02/11/2011 at 11:03 PM Reply

    join untuk org umah saya leh ke huhu….

    • puanbee

      05/11/2011 at 1:28 PM Reply

      boleh .. join lah .. tak kisah , tp kena terima hadiag yg tertera di atas ye ..

  • Nazayiena

    02/11/2011 at 4:45 PM Reply

    Kak Nurul join juga,

    ID FB:Nurul Nadhirah Jeli

    • puanbee

      05/11/2011 at 1:35 PM Reply

      ok naz , terima kasih join yep!

  • mama aini

    01/11/2011 at 7:17 PM Reply

    salam dr mama..thanks sudi singgah..GUD LUCK buat semua yg join GA puanbee..

    • puanbee

      01/11/2011 at 8:51 PM Reply

      wasalam mama , terima kasih kerana dtg sini 🙂

  • mama pipie

    31/10/2011 at 7:46 AM Reply

    wah macam menarik je hadiah tu bee.. kalau nk join ni akak kena wat entry kt umah. insya allah kalau ada time

    • puanbee

      01/11/2011 at 10:01 PM Reply

      memang menarik.. boleh mama.. lama lagi masa tu ..

  • asya

    30/10/2011 at 11:51 PM Reply

    waahhh menarik hadiahnyer….byk benda sha kene tau if nk participate ni uh..huhu..gud luck semua!!!

    • puanbee

      01/11/2011 at 10:08 PM Reply

      apa yg sha nak tahu ? buat aje .,

  • yanmie

    30/10/2011 at 2:49 PM Reply

    Salam,

    Nak join tapi tak reti nak makan herba2 gini, takut tak leh telan, takpe bagi peluang dengan orang lain 🙂

    • puanbee

      30/10/2011 at 3:49 PM Reply

      wasalam hehe ..akk memang cerewet kan .. yg tut dah makan ke belum tu ye ?

  • ~azatie~

    29/10/2011 at 11:45 AM Reply

    SALAM BEE..DAH JOIN.

    ID FB:KAK YANG

    • puanbee

      02/11/2011 at 9:05 AM Reply

      ok dah cek.. gud luck!

  • syamila

    29/10/2011 at 9:15 AM Reply

    selamat pagi bee..kak sya pun join gak yea… 😉

  • kakngah

    29/10/2011 at 7:37 AM Reply

    nak joint sebelum terlambat… hihihi!!

    • kakngah

      29/10/2011 at 7:39 AM Reply

      tertinggal id FB – Aslinda Linda

      • puanbee

        29/10/2011 at 9:47 AM Reply

        id FB kakngah bee tau ..

    • puanbee

      02/11/2011 at 9:02 AM Reply

      baik kak ngah …

  • kemma

    29/10/2011 at 12:59 AM Reply

    join juga

  • kemma

    29/10/2011 at 12:58 AM Reply

    join juga

    id FB:Noor Akma Mohd Razali

    • puanbee

      02/11/2011 at 8:57 AM Reply

      ok kemma dah pun tengok .. terima kasih join ye ..

  • tiefazatie

    28/10/2011 at 12:43 AM Reply

    wah..giveaway lagi!nak join blh sis?

    • puanbee

      28/10/2011 at 10:32 AM Reply

      join lah ifa … kot2 bertuah lagi .. heheh

  • amirnawawi

    27/10/2011 at 10:26 PM Reply

    Erm, orang lelaki boleh tengok jelah giveaway nih. Nak join pom xleh..huhu3

    • puanbee

      28/10/2011 at 5:32 PM Reply

      boleh kalau nak join . tk de hal , tapi kalau menang nanti bg ler kat org pompuan hehhee .. tk pe tunggu lepas nih ade lagi ..

  • danish

    27/10/2011 at 7:37 PM Reply

    TUntuk Perempuan je ke?Tunggu kontest bulan depanlah kot-kot sesuai.

    • puanbee

      27/10/2011 at 8:30 PM Reply

      a’ah tunggu bulan depan lah , lagi sesuai .. hehe ..

  • Juan

    27/10/2011 at 3:39 PM Reply

    alamak saya x leh join lak, hehe

    • puanbee

      27/10/2011 at 4:57 PM Reply

      tak pe join bulan depan ade kontest lain sesuai utk semua

  • ummi iman @ rusenidzan

    27/10/2011 at 3:35 PM Reply

    salam. saya join

    • puanbee

      27/10/2011 at 5:17 PM Reply

      wasalam , ok ummi iman , terima kasih ye ..

  • CMRatu

    27/10/2011 at 2:44 PM Reply

    hehe.. saya dah join… 🙂

  • iqawangi

    27/10/2011 at 1:13 PM Reply

    kitaa dahh join…

    🙂
    kalu ada yg salah bgtau eh…

    • puanbee

      27/10/2011 at 5:54 PM Reply

      ok ana.. terima kasih ye ..

  • mama tomell

    27/10/2011 at 12:33 AM Reply

    ok nk join gak..

    id FB : Nor Lailey Ghazali

    • puanbee

      27/10/2011 at 5:56 PM Reply

      wasalam mama , ok terima kasih ye ..

  • Giveaway Herba Maharani Puanbee & Ayujamal | Ilham Jiwa

    26/10/2011 at 7:36 PM Reply

    […] join jugak? Ok kalau anda wanita, dipersilakan join. KLIK SINI untuk […]

  • iza

    26/10/2011 at 5:44 PM Reply

    Assalam…
    Moga anda sentiasa sihat hendaknya…

    • puanbee

      26/10/2011 at 5:53 PM Reply

      wasalam , terima kasih amin 🙂

  • Cempaka kuning

    26/10/2011 at 1:24 PM Reply

    CK join ye.

    Id FB-Norzie hany

    • puanbee

      26/10/2011 at 5:48 PM Reply

      ok dah ambil link terima kasih ye ..

  • juanita

    26/10/2011 at 2:15 AM Reply

    fb : juanitaasani

    • puanbee

      26/10/2011 at 11:42 AM Reply

      thanks jue , moga berjaya 🙂

  • mama tomell

    25/10/2011 at 10:57 PM Reply

    nk join gak tp ade syarat PB, MT agak blurr ni..
    ape maksudnye “KEMUDIAN PING ENTRI DI FANPAGE PUANBEE.COM”..
    huhu..

  • makdaraterdiva

    25/10/2011 at 3:35 PM Reply

    ramai org ckp herba ni bgus..tp i x pernah guna..

    • puanbee

      25/10/2011 at 4:19 PM Reply

      a’ah ramai juga cakap bagus sy pun tk pernah guna..

  • madammondoq

    25/10/2011 at 3:04 PM Reply

    wah.. boleh jadi gorjesss tak kalau makan maharani tu? ahakss…

    • puanbee

      25/10/2011 at 5:00 PM Reply

      hehe girjes dalaman madam .. try lah .. nak tahu lebih lanjut sila ke blog ayujamal mcm2 penerangan ade…

  • penbiru

    25/10/2011 at 2:54 PM Reply

    sy dulu pengguna herba maharani ni..hampur stgh tahun jgk..sempat jugak mengumpul bekas dia yg cute tu..tapi terpaksa berhenti sbb duit sy tak berapa nak maharani..kuikuikui

    • puanbee

      25/10/2011 at 9:43 PM Reply

      lah ye ke .. hehe saya belum pernah cuba lagi hanya tolong kawan , tp byk feedback yg sy dpt herba maharani ni bagus ..

  • puanbee

    25/10/2011 at 12:09 PM Reply

    testinggg!!

  • ciksuzlin

    25/10/2011 at 9:17 AM Reply

    joined!
    url link:
    id fb: ciksuzlin

    • puanbee

      25/10/2011 at 10:56 PM Reply

      ok terima kasih cikzulin ..

  • Nida

    25/10/2011 at 5:31 AM Reply

    As-salam Bee..

    Kak Nida join juga.. moga ada rezeki … ameeeeeeeennnn

    id follower: Nida
    id FB: Along Nida

    Terima kasih:)

    • puanbee

      25/10/2011 at 10:56 PM Reply

      amin , terima kasih kak nida

  • rohaya

    25/10/2011 at 4:19 AM Reply

    salam puan bee,
    Kak aya join give away ni

    • puanbee

      25/10/2011 at 10:56 PM Reply

      ok done! terima kasih kak aya

  • herba maharani ILHAM JIWA

    25/10/2011 at 4:18 AM Reply

    […] join jugak? Ok kalau anda wanita, dipersilakan join. KLIK SINI untuk […]

  • zie fauzi

    25/10/2011 at 2:37 AM Reply

    Bee…zie join jgk tau…

    • puanbee

      25/10/2011 at 2:39 AM Reply

      ok thanks zie ..wah tk tidur juga ke ?

      • zie fauzi

        25/10/2011 at 2:53 AM Reply

        hehe.. nk tidur dah ni… si tecik ni pun duk beriba ja… teman ibu dia.. :p

        • puanbee

          25/10/2011 at 10:44 PM Reply

          berbaloi tidur lewat , header pun cantik..

  • Myra Jay

    24/10/2011 at 10:15 PM Reply

    Join jugak 🙂

    Kalau ada terkurang bagitau ye Bee..heee

  • bardboo

    24/10/2011 at 5:04 PM Reply

    lama lagi ni..insyaAllah akan join nnt..

  • kaka1407

    24/10/2011 at 2:26 PM Reply

    wahhh…rjin btol akak wat GA eh…hehe….gudlak sume….

    • puanbee

      24/10/2011 at 8:31 PM Reply

      hehe ade orang taja hadiah sambil nak buat promotion , apa salahnya ..

      • kaka1407

        25/10/2011 at 12:51 AM Reply

        wahhh…syok la ad penaja…
        klu gtu sy nk jd penaja gk la…
        bleh gk kumpul backlink kn…hehe…

        • puanbee

          25/10/2011 at 1:55 AM Reply

          boleh tarak hal , hehe lepas ni ada lagi hadiah yang penaja dah siap hantar tu .. dpt backlink dan memeriahkan blog saja ..

          • kaka1407

            25/10/2011 at 7:25 AM Reply

            hehe…nice la tu…

  • Darna Sanoesi

    24/10/2011 at 11:12 AM Reply

    Salam sy joint ye…

    Trm ksh

    • puanbee

      24/10/2011 at 11:38 AM Reply

      wasalam .. ok good luck!

  • Ibu Arif Atan

    24/10/2011 at 11:08 AM Reply

    Salam Puan Bee,

    Saya joint ye ni link n3 sy

    TQ

  • Lela-Lelord

    24/10/2011 at 1:08 AM Reply

    akak join gak

  • kakyong

    23/10/2011 at 9:38 PM Reply

    Join.. 😉

    FB : kakyong habibah yahya

    • puanbee

      24/10/2011 at 12:15 AM Reply

      ok kak yong heheh .. terima kasih join ye ..

  • Cik Rose Cute

    22/10/2011 at 5:05 PM Reply

    join…

  • titan

    22/10/2011 at 4:55 PM Reply

    ala..tak boleh plakk..

    • puanbee

      22/10/2011 at 9:50 PM Reply

      boleh titan hahaa

      • Kak Long Mawar Merah

        25/10/2011 at 11:31 PM Reply

        Kalau Titan masuk dan menang, hadiah boleh bagi Kak Long je.

        • puanbee

          26/10/2011 at 11:36 AM Reply

          haha kak long meh ler join sekali 🙂

  • IntaNBerliaN

    22/10/2011 at 3:21 PM Reply

    Ibu Alisha dah join..

    id fb : zarina tazari

    TQVM

    • puanbee

      23/10/2011 at 6:00 PM Reply

      ok intan thanks balik .. 🙂

  • Ummi Hanie

    22/10/2011 at 3:15 PM Reply

    insyaAllah akan join … msk KIV list dulu 😉

    • Ummi Hanie

      28/10/2011 at 5:36 PM Reply

      okesss … bereh !

      ID FB : Annisa Azmier

      ping suda … 😉

  • mas

    22/10/2011 at 3:07 PM Reply

    salam mas join

  • puan kutu

    22/10/2011 at 2:02 PM Reply

    kembo n ayu,

    kutu join di blog kontest. Meriahkan suasana kontest,

    link :

    fb id : Noor Murni

    dah ping yer..

  • syamila

    21/10/2011 at 10:38 PM Reply

    lambat lagi due date….nanti kak sya nk join gak le…

  • puan kutu

    21/10/2011 at 10:32 PM Reply

    wajib join.mmg tggu2,hehe..

  • CMRatu

    21/10/2011 at 10:31 PM Reply

    hehe.. nak join juga la.. boleh bagi kat wife..:)

    • CMRatu

      21/10/2011 at 10:31 PM Reply

      kalau memang la…hehe

    • puanbee

      21/10/2011 at 10:37 PM Reply

      join2.. yang terbaik bg wife tu ..

    • yanmie

      21/10/2011 at 11:59 PM Reply

      hehehe ingatkan CMRatu nie blogger perempuan, ternyata silap 😀

      • puanbee

        22/10/2011 at 11:46 AM Reply

        kekeke sama lah bee pun ingat dia pompuan

      • shah blogger

        23/10/2011 at 3:56 AM Reply

        me too (dulu). Nak paggil bro takut2 sbb ada ratu 😀 …

        Anyway kak mcm ne pilih pemenangnya nnt?

  • einz

    21/10/2011 at 10:14 PM Reply

    einz nak join….hantar kat ane eh entrynye???

    id fb:einz miszmessy (nur farahin)

    • puanbee

      21/10/2011 at 10:21 PM Reply

      ok kat sini ler einz akk tk approve lagi ye ..

      • einz

        23/10/2011 at 3:19 PM Reply

        owh…ok….lau de pape kureng gtau le..hehehe…

        • puanbee

          23/10/2011 at 5:00 PM Reply

          ok ..dah lengkap tu 🙂

    • puanbee

      23/10/2011 at 5:44 PM Reply

      hantar sini ler..ekekek

  • cik tom

    21/10/2011 at 10:10 PM Reply

    wah ada kontest lagi..good2..ciktom nk join jgk kl rajin bt entry nanti..hee

    • puanbee

      22/10/2011 at 12:08 PM Reply

      okeyh ciktom .. ade 2 lagi hadiah tk upload .tunggu naaa

  • mrs.yie

    21/10/2011 at 9:59 PM Reply

    sudah tentu akan menjoinkan diri..hehe.. 🙂 peluang keemasan ni..

    • puanbee

      21/10/2011 at 10:00 PM Reply

      ok kak join ler.. eheh senang aje..

      • mrs.yie

        23/10/2011 at 8:48 AM Reply

        senang dan mudah itu lah keutamaan sesebuah contest kalau nak join ekeke…

        bee,kat post akak yg terbaru dia jadi ‘comment off’ nape ek..x paham akak..post yg lama2 boleh je komen..

  • poru

    21/10/2011 at 9:11 PM Reply

    thanks sis … blm ada masa join ..

  • ayu jamal

    21/10/2011 at 8:13 PM Reply

    Haah kan lelaki pown boleh join..nt bagi ka hadiah tu kat wife atau mama u ouls..kalau smbutan hangat, nt ayu tambah lagi hadiahnye k…

    • puanbee

      21/10/2011 at 9:25 PM Reply

      okeyh best dengar ni ..

Post a Comment