Giveaway Herba Maharani Puanbee & Ayujamal

Giveaway ditutup 19/11/2011 Salam Kali ini giveaway berlangsung semula di blog puanbee.com dengan mendapat tajaan dari ayujamal.com. Terus terang saya cakap kali ini giveaway berlangsung untuk wanita sahaja .. sesiapa yang bertuah dapat merasai kehebatan Herba Maharani produk dari HAI-O .Dan kalau peserta nya lelaki korang terpaksa terima hadiah tersebutlah hadiahkan kepada insan tersayang.

Herba Maharani

Herba Maharani produk dari HAI-O

Selain Herba Maharani Ada dua lagi saguhati yang akan di upload gambar kemudian , hehe biasalah sibuk sangat ! ?? Ok hadiah dah diupload 2 saguhati :

  1. Beg Make-up yang gorjes
  2. Selendang Bercorak
hadiah giveaway herba maharani

Syarat-syarat :

1 – LIKE KE DUA-DUA FANPAGE DI BAWAH.

ayujamal.com

Promote your Page too
puanbee.com

Promote Your Page Too
2- BUAT ENTRI PENDEK TENTANG GIVEAWAY Herba Maharani Puanbee & Ayujamal INI. MASUKKAN AYAT BERSERTA LINK

” Sertai Giveaway Herba Maharani Puanbee & Ayujamal Hanya dengan 3 langkah mudah ”

3- SUBMIT MAKLUMAT URL BLOG DAN ID FACEBOOK DI KOMEN SAYA , KEMUDIAN PING ENTRI DI FANPAGE PUANBEE.COM

itu sahaja .. 3 langkah mudah untuk korang menang herba maharani .. pilihan akan di buat melalui random , segala step di atas jika tak buat korang akan di keluarkan ..

syarat mudah saja , perlu ikut satu-satu semua .. dan yang paling penting PEMENANG HANYA AKAN DI UMUMKAN DI BLOG , FACEBOOK IAITU FANPAGE PUANBEE DAN AYUJAMAL .Tak ada panggilan dari blog ke blog dan email seperti yang saya buat sebelum ini , oleh itu saya minta korang sentiasa melihat update dari blog puanbee buai laju-laju , fanpage ayujamal atau fanpage puanbee.com sahaja.

Giveaway ini akan tamat pada 21/11/2011 – biasa semua kontest dan giveaway saya tamat dalam masa sebulan 🙂

Semoga Berjaya di ucapkan

SENARAI PESERTA

  1. Einzmiszmessyartwork
  2. Puankutu
  3. Mascontestgiveaway
  4. Intanberlian
  5. Hairulizacontestga
  6. Kakyong.com
  7. Mamanajla
  8. Ibu Arif Atan
  9. Myra jay
  10. Zie Fauzi
  11. Kak aya
  12. Along Nidar
  13. Cik Suzlin
  14. Juenitasani
  15. Norzie hany
  16. CMRatu
  17. Ummie Iman
  18. Ana cikselamat
  19. Mama Tomel
  20. Ummie Hanie
  21. Kemma
  22. kakngah?
  23. Syamilamohd
  24. Azatie
  25. Tiefazatie
  26. Nazayiena76
  27. Jaririjemarikumenari
  28. Ibu Mifzal
  29. Zuraida Rahim
  30. Lin Azlina
  31. Rafinamimi
  32. Mimiezalikhahouse
  33. izad-mohd

Untuk senang dapatkan update terbaru langgan lah feed saya ..masukkan email di kotak bawah 🙂 cadangan je!

157 thoughts on “Giveaway Herba Maharani Puanbee & Ayujamal”

  1. Pingback: Keputusan Giveaway Herba Maharani Puanbee Dan Ayujamal (Giveaway close)

  2. akak join ye bee..sori lambat join..faham2 jelah..masalah blog baru2 ni,buat novel lagi..adoi..

    GIVEAWAY HERBA MAHARANI PUANBEE & AYUJAMAL

  3. akak,pemenang contest akak aritu xde pun bg apa2 detail pada saya…dah lama sgt sy minta details kat dia..dia xnak ke hadiah tu?klu xnak,sy cancelkan.

  4. Ibu Mifzal Arsyad

    salam bee..sy pun nak join gak..

    url entry kat commentluv ya..n id facebook sy : Ibu Mifzal Arsyad (Wan Ainey)

  5. waahhh menarik hadiahnyer….byk benda sha kene tau if nk participate ni uh..huhu..gud luck semua!!!

  6. Salam,

    Nak join tapi tak reti nak makan herba2 gini, takut tak leh telan, takpe bagi peluang dengan orang lain 🙂

  7. Pingback: Giveaway Herba Maharani Puanbee & Ayujamal | Ilham Jiwa

    1. o mcm nih ..just copy url tu pergi ke fanpage puanbee dan update status puanbee.com tu , sesiapa yang dah like memang boleh letak apa2 url disitu 🙂 join ye .. cuba tengok fanpage bee ada contoh ..

  8. sy dulu pengguna herba maharani ni..hampur stgh tahun jgk..sempat jugak mengumpul bekas dia yg cute tu..tapi terpaksa berhenti sbb duit sy tak berapa nak maharani..kuikuikui

  9. As-salam Bee..

    Kak Nida join juga.. moga ada rezeki … ameeeeeeeennnn

    id follower: Nida
    id FB: Along Nida

    Terima kasih:)

  10. Pingback: herba maharani ILHAM JIWA

      1. wahhh…syok la ad penaja…
        klu gtu sy nk jd penaja gk la…
        bleh gk kumpul backlink kn…hehe…

  11. kembo n ayu,

    kutu join di blog kontest. Meriahkan suasana kontest,

    link :

    fb id : Noor Murni

    dah ping yer..

      1. shah blogger

        me too (dulu). Nak paggil bro takut2 sbb ada ratu 😀 …

        Anyway kak mcm ne pilih pemenangnya nnt?

      1. senang dan mudah itu lah keutamaan sesebuah contest kalau nak join ekeke…

        bee,kat post akak yg terbaru dia jadi ‘comment off’ nape ek..x paham akak..post yg lama2 boleh je komen..

  12. Haah kan lelaki pown boleh join..nt bagi ka hadiah tu kat wife atau mama u ouls..kalau smbutan hangat, nt ayu tambah lagi hadiahnye k…

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *