Giveaway Herba Maharani Puanbee & Ayujamal

Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Giveaway ditutup 19/11/2011 Salam Kali ini giveaway berlangsung semula di blog puanbee.com dengan mendapat tajaan dari ayujamal.com. Terus terang saya cakap kali ini giveaway berlangsung untuk wanita sahaja .. sesiapa yang bertuah dapat merasai kehebatan Herba Maharani produk dari HAI-O .Dan kalau peserta nya lelaki korang terpaksa terima hadiah tersebutlah hadiahkan kepada insan tersayang.

Herba Maharani

Herba Maharani produk dari HAI-O

Selain Herba Maharani Ada dua lagi saguhati yang akan di upload gambar kemudian , hehe biasalah sibuk sangat ! ?? Ok hadiah dah diupload 2 saguhati :

  1. Beg Make-up yang gorjes
  2. Selendang Bercorak
hadiah giveaway herba maharani

Syarat-syarat :

1 – LIKE KE DUA-DUA FANPAGE DI BAWAH.

ayujamal.com

Promote your Page too
puanbee.com

Promote Your Page Too
2- BUAT ENTRI PENDEK TENTANG GIVEAWAY Herba Maharani Puanbee & Ayujamal INI. MASUKKAN AYAT BERSERTA LINK

” Sertai Giveaway Herba Maharani Puanbee & Ayujamal Hanya dengan 3 langkah mudah ”

3- SUBMIT MAKLUMAT URL BLOG DAN ID FACEBOOK DI KOMEN SAYA , KEMUDIAN PING ENTRI DI FANPAGE PUANBEE.COM

itu sahaja .. 3 langkah mudah untuk korang menang herba maharani .. pilihan akan di buat melalui random , segala step di atas jika tak buat korang akan di keluarkan ..

syarat mudah saja , perlu ikut satu-satu semua .. dan yang paling penting PEMENANG HANYA AKAN DI UMUMKAN DI BLOG , FACEBOOK IAITU FANPAGE PUANBEE DAN AYUJAMAL .Tak ada panggilan dari blog ke blog dan email seperti yang saya buat sebelum ini , oleh itu saya minta korang sentiasa melihat update dari blog puanbee buai laju-laju , fanpage ayujamal atau fanpage puanbee.com sahaja.

Giveaway ini akan tamat pada 21/11/2011 – biasa semua kontest dan giveaway saya tamat dalam masa sebulan 🙂

Semoga Berjaya di ucapkan

SENARAI PESERTA

  1. Einzmiszmessyartwork
  2. Puankutu
  3. Mascontestgiveaway
  4. Intanberlian
  5. Hairulizacontestga
  6. Kakyong.com
  7. Mamanajla
  8. Ibu Arif Atan
  9. Myra jay
  10. Zie Fauzi
  11. Kak aya
  12. Along Nidar
  13. Cik Suzlin
  14. Juenitasani
  15. Norzie hany
  16. CMRatu
  17. Ummie Iman
  18. Ana cikselamat
  19. Mama Tomel
  20. Ummie Hanie
  21. Kemma
  22. kakngah?
  23. Syamilamohd
  24. Azatie
  25. Tiefazatie
  26. Nazayiena76
  27. Jaririjemarikumenari
  28. Ibu Mifzal
  29. Zuraida Rahim
  30. Lin Azlina
  31. Rafinamimi
  32. Mimiezalikhahouse
  33. izad-mohd

Untuk senang dapatkan update terbaru langgan lah feed saya ..masukkan email di kotak bawah 🙂 cadangan je!

Comments

  1. join..

  2. join

  3. wowberita :

    wahhh…giveaway lagi…menarik…good luck y’all…

  4. ciksembang :

    phuh ada harapan ke ni.. ramainya join

  5. akak join ye bee..sori lambat join..faham2 jelah..masalah blog baru2 ni,buat novel lagi..adoi..

    GIVEAWAY HERBA MAHARANI PUANBEE & AYUJAMAL

  6. AkmaFaizal :

    nak join ke tak nak? join ke tak?adeh..tengah pk2 lagi ni..hehe 🙂

  7. Farahaznil :

    wow..rminya join…mantop nih..hi hi hi

  8. lin azlina :

    lin dtg join jugak

    fb : lin azlina

  9. Saya join

    ID FB : Zuraida Rahim

  10. adam haiqal :

    akak,pemenang contest akak aritu xde pun bg apa2 detail pada saya…dah lama sgt sy minta details kat dia..dia xnak ke hadiah tu?klu xnak,sy cancelkan.

  11. Ibu Mifzal Arsyad :

    salam bee..sy pun nak join gak..

    url entry kat commentluv ya..n id facebook sy : Ibu Mifzal Arsyad (Wan Ainey)

  12. izzati rahman :

    nak join…

  13. izzati rahman :

    nk join…

    ID FB: izzati rahman

  14. join untuk org umah saya leh ke huhu….

  15. Kak Nurul join juga,

    ID FB:Nurul Nadhirah Jeli

  16. salam dr mama..thanks sudi singgah..GUD LUCK buat semua yg join GA puanbee..

  17. wah macam menarik je hadiah tu bee.. kalau nk join ni akak kena wat entry kt umah. insya allah kalau ada time

  18. waahhh menarik hadiahnyer….byk benda sha kene tau if nk participate ni uh..huhu..gud luck semua!!!

  19. Salam,

    Nak join tapi tak reti nak makan herba2 gini, takut tak leh telan, takpe bagi peluang dengan orang lain 🙂

  20. SALAM BEE..DAH JOIN.

    ID FB:KAK YANG

  21. selamat pagi bee..kak sya pun join gak yea… 😉

  22. nak joint sebelum terlambat… hihihi!!

  23. join juga

  24. join juga

    id FB:Noor Akma Mohd Razali

  25. wah..giveaway lagi!nak join blh sis?

  26. Erm, orang lelaki boleh tengok jelah giveaway nih. Nak join pom xleh..huhu3

    • boleh kalau nak join . tk de hal , tapi kalau menang nanti bg ler kat org pompuan hehhee .. tk pe tunggu lepas nih ade lagi ..

  27. TUntuk Perempuan je ke?Tunggu kontest bulan depanlah kot-kot sesuai.

  28. alamak saya x leh join lak, hehe

  29. salam. saya join

  30. hehe.. saya dah join… 🙂

  31. kitaa dahh join…

    🙂
    kalu ada yg salah bgtau eh…

  32. ok nk join gak..

    id FB : Nor Lailey Ghazali

  33. Assalam…
    Moga anda sentiasa sihat hendaknya…

  34. CK join ye.

    Id FB-Norzie hany

  35. fb : juanitaasani

  36. nk join gak tp ade syarat PB, MT agak blurr ni..
    ape maksudnye “KEMUDIAN PING ENTRI DI FANPAGE PUANBEE.COM”..
    huhu..

  37. makdaraterdiva :

    ramai org ckp herba ni bgus..tp i x pernah guna..

  38. wah.. boleh jadi gorjesss tak kalau makan maharani tu? ahakss…

  39. sy dulu pengguna herba maharani ni..hampur stgh tahun jgk..sempat jugak mengumpul bekas dia yg cute tu..tapi terpaksa berhenti sbb duit sy tak berapa nak maharani..kuikuikui

  40. testinggg!!

  41. joined!
    url link:
    id fb: ciksuzlin

  42. As-salam Bee..

    Kak Nida join juga.. moga ada rezeki … ameeeeeeeennnn

    id follower: Nida
    id FB: Along Nida

    Terima kasih:)

  43. salam puan bee,
    Kak aya join give away ni

  44. Bee…zie join jgk tau…

  45. Join jugak 🙂

    Kalau ada terkurang bagitau ye Bee..heee

  46. lama lagi ni..insyaAllah akan join nnt..

  47. wahhh…rjin btol akak wat GA eh…hehe….gudlak sume….

  48. Salam sy joint ye…

    Trm ksh

  49. Salam Puan Bee,

    Saya joint ye ni link n3 sy

    TQ

  50. akak join gak

  51. Join.. 😉

    FB : kakyong habibah yahya

  52. Cik Rose Cute :

    join…

  53. ala..tak boleh plakk..

  54. Ibu Alisha dah join..

    id fb : zarina tazari

    TQVM

  55. Ummi Hanie :

    insyaAllah akan join … msk KIV list dulu 😉

  56. salam mas join

  57. puan kutu :

    kembo n ayu,

    kutu join di blog kontest. Meriahkan suasana kontest,

    link :

    fb id : Noor Murni

    dah ping yer..

  58. lambat lagi due date….nanti kak sya nk join gak le…

  59. wajib join.mmg tggu2,hehe..

  60. hehe.. nak join juga la.. boleh bagi kat wife..:)

  61. einz nak join….hantar kat ane eh entrynye???

    id fb:einz miszmessy (nur farahin)

  62. wah ada kontest lagi..good2..ciktom nk join jgk kl rajin bt entry nanti..hee

  63. sudah tentu akan menjoinkan diri..hehe.. 🙂 peluang keemasan ni..

    • ok kak join ler.. eheh senang aje..

      • senang dan mudah itu lah keutamaan sesebuah contest kalau nak join ekeke…

        bee,kat post akak yg terbaru dia jadi ‘comment off’ nape ek..x paham akak..post yg lama2 boleh je komen..

  64. thanks sis … blm ada masa join ..

  65. ayu jamal :

    Haah kan lelaki pown boleh join..nt bagi ka hadiah tu kat wife atau mama u ouls..kalau smbutan hangat, nt ayu tambah lagi hadiahnye k…

Trackbacks

  1. […] puanbee on November 19, 2011 in Suka Contest Terima kasih kepada semua yang telah pun menyertai Giveaway Herba Maharani Puanbee Dan Ayujamal, Giveaway ini ditutup sedikit awal dan giveaway baru menyusul , so kita bagi peluang lah kepada […]

  2. Giveaway Herba Maharani Puanbee & Ayujamal | Ilham Jiwa says:

    […] join jugak? Ok kalau anda wanita, dipersilakan join. KLIK SINI untuk […]

  3. herba maharani ILHAM JIWA says:

    […] join jugak? Ok kalau anda wanita, dipersilakan join. KLIK SINI untuk […]

Speak Your Mind

*