Gigi pertama baby syamim

Share

Allhamdulillah .. masih bernyawa .. hehe .. sibuk sangat tak sempat la nak update pasal hero sorang ni.. apa pun tak mau ketinggalan coretkan sikit perkembangan baby syamim.. nanti menyesal .. Baby syamim telah tumbuh gigi awal bulan jun 2014 , masa tu dia baru 6 bln lebih lah .. sekarang dah 7 bulan. Sekali naik 2 batang gigi , pulak tu demam panas .. malam je panas , dengan selsema nya .. bayangkan dari awal bulan jun sampai lah sekarang dah masuk 20 hari masih ada selsema sikit-sikit .. dan gigi nya pun cepat sangat panjang.

gigi pertama baby syamim

Lepas ada gigi je .. syamim memilih makan , suka mengigit  .. aduhai .. ayah tak sempat tengok perkembangan yang ni …  ermm ..

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini.

Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

10 Comments:

  1. mmg seronok melihat proses tumbesaran anak-anak,,
    cute je baby syamim ni,,, dngan dua batang gigi baru tu,, jadi anak yang soleh ye nak,,
    what goes around,comes around,,
    congrats admin,,

  2. Ada budak sampai demam masa tumbuh gigi

  3. Biasanya anak-anak tumbuh gigi memang demam sedikit

  4. Baby Shop Malaysia

    Tak tahu pula kalau anak demam nan tumbuh gigi. Anak saya lain pula ceritanya. Dia tak demam. Tapi suka menggigit pakai gusi. Seolah-olah macam gusi gatal. Bila dah tumbuh, baru la tak menggigit lagi dah.

  5. Kalau gigi tu tumbuh kat atas mmg mcm bugs bunny dah hihihi comel

  6. ape gune gigi kalau bukan untuk menggigit.. betul tak baby syamim?? heheeee~

  7. Tahniah nampak dah dia punya gigi moga membesar dengan cepat

  8. Comel je gigih tu tumbuh. 🙂

  9. Aduh. Memang seksa tu kalau tumbuh gigi.. Sedangkan orang dewasa pun terasa sakit kalau sakit gigi. Apa lagi kalau bayi..

  10. sekali 2 batang keluar giginya, memang pakej demam panas tu sekali ler tu.
    seramkan ibu2 bila anak baru tumbuh gigi ni…hehe, bertabahlah.. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *