Allhamdulillah .. masih bernyawa .. hehe .. sibuk sangat tak sempat la nak update pasal hero sorang ni.. apa pun tak mau ketinggalan coretkan sikit perkembangan baby syamim.. nanti menyesal .. Baby syamim telah tumbuh gigi awal bulan jun 2014 , masa tu dia baru 6 bln lebih lah .. sekarang dah 7 bulan. Sekali naik 2 batang gigi , pulak tu demam panas .. malam je panas , dengan selsema nya .. bayangkan dari awal bulan jun sampai lah sekarang dah masuk 20 hari masih ada selsema sikit-sikit .. dan gigi nya pun cepat sangat panjang.

gigi pertama baby syamim

Lepas ada gigi je .. syamim memilih makan , suka mengigit  .. aduhai .. ayah tak sempat tengok perkembangan yang ni …  ermm ..

Related Posts

Beli mesin jahit online – Brother Fs101

Minyak wangi berjenama

Bag periuk noxxa ( handmade )

Allhamdulillah – Mohamad Adam Rizqi

Mendaftar anak masuk sekolah tahun 1 ( 2020 ) dan pra sekolah tahun ( 2019 )

Apa yang di takuti semasa mengandung – klinik gigi kota damansara

Comments

  1. Farina Al-Khareid

    mmg seronok melihat proses tumbesaran anak-anak,,
    cute je baby syamim ni,,, dngan dua batang gigi baru tu,, jadi anak yang soleh ye nak,,
    what goes around,comes around,,
    congrats admin,,

  2. Mazni Azmi

    Ada budak sampai demam masa tumbuh gigi

  3. hanari

    Biasanya anak-anak tumbuh gigi memang demam sedikit

  4. Baby Shop Malaysia

    Tak tahu pula kalau anak demam nan tumbuh gigi. Anak saya lain pula ceritanya. Dia tak demam. Tapi suka menggigit pakai gusi. Seolah-olah macam gusi gatal. Bila dah tumbuh, baru la tak menggigit lagi dah.

  5. Amiruldin

    Kalau gigi tu tumbuh kat atas mmg mcm bugs bunny dah hihihi comel

  6. MIE

    ape gune gigi kalau bukan untuk menggigit.. betul tak baby syamim?? heheeee~

  7. Linda

    Tahniah nampak dah dia punya gigi moga membesar dengan cepat

  8. Bahrain

    Comel je gigih tu tumbuh. 🙂

  9. Bungkilan

    Aduh. Memang seksa tu kalau tumbuh gigi.. Sedangkan orang dewasa pun terasa sakit kalau sakit gigi. Apa lagi kalau bayi..

  10. ejam

    sekali 2 batang keluar giginya, memang pakej demam panas tu sekali ler tu.
    seramkan ibu2 bila anak baru tumbuh gigi ni…hehe, bertabahlah.. 🙂

Reply comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *