Gigi pertama baby syamim

Allhamdulillah .. masih bernyawa .. hehe .. sibuk sangat tak sempat la nak update pasal hero sorang ni.. apa pun tak mau ketinggalan coretkan sikit perkembangan baby syamim.. nanti menyesal .. Baby syamim telah tumbuh gigi awal bulan jun 2014 , masa tu dia baru 6 bln lebih lah .. sekarang dah 7 bulan. Sekali naik 2 batang gigi , pulak tu demam panas .. malam je panas , dengan selsema nya .. bayangkan dari awal bulan jun sampai lah sekarang dah masuk 20 hari masih ada selsema sikit-sikit .. dan gigi nya pun cepat sangat panjang.

gigi pertama baby syamim

Lepas ada gigi je .. syamim memilih makan , suka mengigit  .. aduhai .. ayah tak sempat tengok perkembangan yang ni …  ermm ..

10 thoughts on “Gigi pertama baby syamim”

  1. mmg seronok melihat proses tumbesaran anak-anak,,
    cute je baby syamim ni,,, dngan dua batang gigi baru tu,, jadi anak yang soleh ye nak,,
    what goes around,comes around,,
    congrats admin,,

  2. Baby Shop Malaysia

    Tak tahu pula kalau anak demam nan tumbuh gigi. Anak saya lain pula ceritanya. Dia tak demam. Tapi suka menggigit pakai gusi. Seolah-olah macam gusi gatal. Bila dah tumbuh, baru la tak menggigit lagi dah.

  3. sekali 2 batang keluar giginya, memang pakej demam panas tu sekali ler tu.
    seramkan ibu2 bila anak baru tumbuh gigi ni…hehe, bertabahlah.. 🙂

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *