Gambar-Gambar Di i-City Shah Alam … Teruja !

Sempena hari lahir saya yang lepas , suami buat kejutan dengan bawa saya ke i-city shah alam , tempat yang memang teringin sangat saya hendak jejakkan kaki. Punya seronok dapat tengok dan merasai berada di dalam hutan lampu .. fuh! tak tahu nak beri gambaran macam mana pada korang , saya seronok sangat singgah sana , walaupun sekadar tengok lampu 🙂 Sungguh-sungguh saya berterima kasih kepada suami .. bertambah sayang macam ni ..

Layan gambar ye , banyak lagi gambar nanti saya upload ke facebook pula.. insyallah kalau sempat! Gambar ni kalau tengok besar baru puas kalau kecik macam tak feel aje ..

gambar di i-city shah alam (1)

gambar di i-city shah alam (2)

gambar di i-city shah alam (3)

Banyak lagi replika bintang .. nanti saya buat entri lain … Tapi masa sampai ke sini ,memang dah letih sangat … tempat panas , berjam -jam pula di sana , bateri kamera pun sampai habis di kerjakan … gambar ada lebih 500 keping .. haha punya lah sakan ambil gambar…

gambar di i-city shah alam (4)

Buaian pusing – RM10 seorang , tapi tak naik pun .. anak-anak kecil lagi , risau terpelanting pula ..

gambar di i-city shah alam (5)

Ni apa nama tah , nak naik tapi tak sempat ..orang ramai sangat beratur , RM10 seorang…

gambar di i-city shah alam (6)

gambar di i-city shah alam (7)

gambar di i-city shah alam (8)

gambar di i-city shah alam (9)

Sebelum ni dah buat perangai pun , tetapi lepas dapat belon angry bird terus baik je kelakunya .. senyum selalu ..

gambar di i-city shah alam (10)

gambar di i-city shah alam (11)

Semasa berada di dalam hutan lampu ni , tak tau nak cakap macam mana , seronok sangat snap gambar , jalan pun tak tengok dah , asyik pandang lampu je , abang dengan anak-anak jalan mesti ke depan , ibu nya selalu kena tinggal .. tak tahu nak cakap macam mana , memang saya amati satu-satu lampu yang ada di i-city shah alam ni.

gambar di i-city shah alam (12)

gambar di i-city shah alam (13)

gambar di i-city shah alam (14)

gambar di i-city shah alam (15)

Lain kali nak pergi lagi , tak puas … walaupun hampir 5 jam kami di sana … Masuk percuma , tapi tempat letak kereta nya pelik sikit , ramai orang sesat termasuk lah kami sekeluarga ketika puas berfoya-foya dan nak balik , cari tempat letak kereta tak jumpa , lif lambat ya amat , lepas tu kena naik turun guna tangga .. sampai ke tingkat 6 pula tu , lain kali kalau ke sini memang kena cam betul-betul tempat letak kereta , kalau orang dah biasa mungkin tak ada masaalah …

Gambar di Facebook : Link

32 Comments

  1. muhammad atiq 5 February 2013 Reply
  2. MaMa3HerO 28 September 2012 Reply
  3. akubiomed 19 September 2012 Reply
  4. Hafizul 12 September 2012 Reply
  5. Ummi Hanie 12 September 2012 Reply
  6. budak felda 9 September 2012 Reply
  7. hatiputera 9 September 2012 Reply
    • hatiputera 9 September 2012 Reply
  8. Kak Long Mawar Merah 9 September 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 9 September 2012 Reply
  9. Ibu Mifzal Arsyad 9 September 2012 Reply
  10. Denaihati 9 September 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 9 September 2012 Reply
  11. Puan Kutu 9 September 2012 Reply
  12. titan 8 September 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 8 September 2012 Reply
  13. Izzah 8 September 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 8 September 2012 Reply
  14. anif 8 September 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 8 September 2012 Reply
  15. Liza 8 September 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 8 September 2012 Reply
  16. Jebeng Otai™ 8 September 2012 Reply
  17. sweetkurma 7 September 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 8 September 2012 Reply
  18. Sally Yatiey 7 September 2012 Reply
  19. muazfaris 7 September 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 8 September 2012 Reply
  20. Azman Ishak 7 September 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 7 September 2012 Reply

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.