Gambar-Gambar Di i-City Shah Alam … Teruja !

Spread the love

Sempena hari lahir saya yang lepas , suami buat kejutan dengan bawa saya ke i-city shah alam , tempat yang memang teringin sangat saya hendak jejakkan kaki. Punya seronok dapat tengok dan merasai berada di dalam hutan lampu .. fuh! tak tahu nak beri gambaran macam mana pada korang , saya seronok sangat singgah sana , walaupun sekadar tengok lampu 🙂 Sungguh-sungguh saya berterima kasih kepada suami .. bertambah sayang macam ni ..

Layan gambar ye , banyak lagi gambar nanti saya upload ke facebook pula.. insyallah kalau sempat! Gambar ni kalau tengok besar baru puas kalau kecik macam tak feel aje ..

gambar di i-city shah alam (1)

gambar di i-city shah alam (2)

gambar di i-city shah alam (3)

Banyak lagi replika bintang .. nanti saya buat entri lain … Tapi masa sampai ke sini ,memang dah letih sangat … tempat panas , berjam -jam pula di sana , bateri kamera pun sampai habis di kerjakan … gambar ada lebih 500 keping .. haha punya lah sakan ambil gambar…

gambar di i-city shah alam (4)

Buaian pusing – RM10 seorang , tapi tak naik pun .. anak-anak kecil lagi , risau terpelanting pula ..

gambar di i-city shah alam (5)

Ni apa nama tah , nak naik tapi tak sempat ..orang ramai sangat beratur , RM10 seorang…

gambar di i-city shah alam (6)

gambar di i-city shah alam (7)

gambar di i-city shah alam (8)

gambar di i-city shah alam (9)

Sebelum ni dah buat perangai pun , tetapi lepas dapat belon angry bird terus baik je kelakunya .. senyum selalu ..

gambar di i-city shah alam (10)

gambar di i-city shah alam (11)

Semasa berada di dalam hutan lampu ni , tak tau nak cakap macam mana , seronok sangat snap gambar , jalan pun tak tengok dah , asyik pandang lampu je , abang dengan anak-anak jalan mesti ke depan , ibu nya selalu kena tinggal .. tak tahu nak cakap macam mana , memang saya amati satu-satu lampu yang ada di i-city shah alam ni.

gambar di i-city shah alam (12)

gambar di i-city shah alam (13)

gambar di i-city shah alam (14)

gambar di i-city shah alam (15)

Lain kali nak pergi lagi , tak puas … walaupun hampir 5 jam kami di sana … Masuk percuma , tapi tempat letak kereta nya pelik sikit , ramai orang sesat termasuk lah kami sekeluarga ketika puas berfoya-foya dan nak balik , cari tempat letak kereta tak jumpa , lif lambat ya amat , lepas tu kena naik turun guna tangga .. sampai ke tingkat 6 pula tu , lain kali kalau ke sini memang kena cam betul-betul tempat letak kereta , kalau orang dah biasa mungkin tak ada masaalah …

Gambar di Facebook : Link

32 thoughts on “Gambar-Gambar Di i-City Shah Alam … Teruja !”

  1. Kak Long Mawar Merah

    Kamera yang diceritakan dalam whatsapp ari tu ke Bee? Cantik. Nampaknya semakin mantap ambil gambar ni. Kak Long belum sampai sini. Dah 2 kali rancang nak pergi, asyik tak jadi.

    1. yup kaklong , itu je lah kamera saya hehehe … boleh lah mula2 ambik gambar tak jd juga , tp tak jemu test sampai dapat gambar yang ok sikit

    1. memang free masuk , tapi jika nak main permainan je kena bayar … masa pergi suami suruh masuk tmpt snow tp rasa tak nak masuk je kenapa tah ..

    1. ya allah , mula2 ambil gambar malam , dan lampu kebanyakkan tak menjadi , dalam 50 gambar terawal tak jadi , tapi lepas 2-3 jam , gambar nampak ok lah …

      terima kasih .. hehehe

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *