Gambar Diana Danielle & Farid Kamil Bernikah

” Gambar Diana Danielle & Farid Kamil Bernikah “ Tahniah ! di ucapkan kepada Diana Danielle dan Farid Kamil yang telah pun selamat bernikah pada 3 nov. Pada saat ini saya sedang menonton rancangan khas di Astro ria ulang tayang majlis penikahan Farid Kamil dan Diana Danielle yang sama cantik , sama padan .. comel dan manis sekali.

selamat pengantin baru diana daniell dan farid kamil

– Gambar di terima dari whatsapp πŸ˜›

Saat Farid Kamil memandang Diana Danielle dengan penuh romantis .. sweet sangat .. tersenyum-senyum memandang .. Β Majlis pernikahan Diana Danielle Dan Farid Kamil diadakan di Lakeside Flamingo Hotel. Dengan sekali lafaz mereka selamat dinikahkan kira-kira pukul 9.12 pagi tadi dengan mas kahwin sebanyak RM10 ribu. Tahniahhhh dari peminat dari kejauhan πŸ™‚ dengan doa semoga bahagia melayari bahtera rumahtangga hingga ke akhir hayat.

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini.

Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

9 Comments:

  1. semoga kekal kehujung nyawa. jgn berantakan setelah 11 bulan kawin mcm chaf Riz hehehe…

  2. semoga mereka berbahgia hinggalah ke akhir nyawa..amin..

  3. wahhh tahniah2…sekali tgok memang sama padan..semoga ikatan ini bahagia ke akhir hayat..hehe..

  4. tahniah dan semoga berkekalan πŸ™‚

  5. tahniah utk depa… sweet couple πŸ˜‰

  6. tahniah buat farid kamil dan diana danielle..

  7. Akhirnya sah sebagai pasangan suami isteri. Tanniah.

  8. tahniah kepada mereka berdua..

  9. Sweet couple kan dorang ni.. nampak simple tapi nice je.. tahniah utk mereka.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *