Gambar Cahaya Malaika Anak Mawi Dan Ikin

Share

Lama tak dengar cerita Mawi , tuptup dah ada anak pun , bagus macam ni yang kita mau , kurangkan kontrovesi tingkatkan prestasi hahah .. buat lawak lah puanbee ni ye ..

Tahniah di ucapkan untuk Mawi sekeluarga , mesti ada pelbagai perasaaan di dalam jiwa , masa ni lah Mawi nak nyanyi lagu jiwa tu. Comel lah baby ni.Terasa macam nak tambah sorang lagi jek ..erk ?

gambar cahaya malaika anak mawi

Baby baru lahir , saat-saat ini lah yang paling buatkan kita geram , amat susah nak tengok dia buka mata , kan ..asyik tidur jek .. geram pulak tengok baby ni .. baju merah tu ..

gambar anak mawi dan ikin

Gambar Mawi dengan babynya pula , sedap nama anak mawi , cahaya Malaika.. tak terfikir pulak nama cenggini.

Sumber : {bardboo}

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini.

Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

19 Comments:

  1. ada cam mawi sesikit eeh

  2. Pingback: Rumah Mawi Di Pecah Masuk -- Doakan baik-baik saja. | PuanbeeDotCom

  3. Emm.mmg comel anak mawi dan ekin.

  4. comelnyer…tk sabar nk tunggu kelahiran baby baru… hik3

  5. aduh sgt comel…gurl pulak tu..suka sgt!hehe (over macam anak sendiri plak)

  6. tahniah tahniah… akhirnya dapat jugak baby..

  7. comey nye…nme pn sdp…

  8. comel betul la anak mawi ngan ekin nie

  9. ape lg bee… cpt tmbh … tingktkn produksi ! :p

  10. Salah tu Puan Bee…kurangkan kontroversi tingkatkan produksi hehehhe…anak first mmg seronok kan..kan…kan…hanya ibu2 dan bapak jer tau 🙂

  11. Tanniah kepada Mawi dan Ekin. Ia mengingatkan saya ketika menyambut anak sulung 9 tahun yang lalu. 🙂

  12. setelah sekia lama bersabar…akhirnya dikurniakan cahaya mata…

  13. hum… yer lah comel-comel-comel… betul la.. tak terfikir lak nama cenggitu… sedap jua..

  14. comelnya,macam mak dia…

  15. geram tgk baby kecik….

  16. comel betul la…mcm mka ekin ni..

  17. baru 2 hari, tapi macam da 2 mgggu pulak.. besar anak dia nie…

  18. muka mak dia la…. sedap namanya..

  19. Dah macam strawberry budak tu!Hihihi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *