Gambar Anak Elyana Yang Dilahirkan Pada 27 Ogos

Elyana telah pun di kurniakan seorang anak perempuan yang selamat di lahirkan pada 27 Ogos 2011 lebih kurang anak sedara saya je.. anak sedara saya masuk ICU tak dapat nak ambil gambar nya …. comel sangat .. tahniah di ucapkan buat Elyana …

Gambar Anak Pertama Elyana

“Salam kepada semua rakan & ahli keluarga, saya selamat melahirkan puteri pertama saya pada 27 Ogos, jam 6:45 petang. Syukur Alhamdulillah.” – laporan laman rasmi sila ke Facebook Elyana.

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini.

Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

8 Comments:

  1. macam muka hubby dia la

  2. bby mane2 pun comell..ni x sabor2 dha ni @ hik3x :p

  3. wow lebatnya bulu baby elyana.comel..:)

  4. wah tahniah…anak syawal hihihi..:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *