Foto : Di Tepi Pantai

Share

Mood di penghujung persekolahan untuk bercuti selama seminggu .. Kepala dan hati telah berada di mana ? Ehemm ~ sekadar nak berkongsi gambar kami ketika bercuti di Cherating Pahang. Amacam ada bakat tak  ? ngeh~

cherating 061

Good bye KL :p

cherating 062

Laila the model … sayang huruf L terkena jari , tak perasan ..

cherating 063

Ini aksi spontan .. ini budak pandai possing tapi tak nak pose depan orang kecuali ibu dia … jinak-jinak merpati katakan ~

Petang ni , ambil kakak balik dari sekolah terus bersedia beg , baju-baju untuk bercuti … tapi ayah ada kerja lambat sikit la  baliknya .. bersedia je awal-awal haha ..

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini.

Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

16 Comments:

  1. err..pantai cherating bleh mandi ke bee..dlu akk g x berani nk mandi..pasal ombak besar2..

  2. Jawatan Kosong Kerajaan

    cantik pantai nya..goog bye.

  3. menghabiskan masa liburan di pantai sangat mengasyikkan …

  4. waaaaa..bestnya bercuti-cuti kat tepi pantai. ^_^ teringin juga. tapi kekangan kerja pula.

  5. Kecik-kecik posing macam tu ok la.. 😀

  6. Salam persahabatan antar negara, pantai merupakan tempat rekreasi yang sangat alami, indah dan menyenangkan segala aktifitas permainan bisa dilakukan.

  7. gambar dah cantik.. modelnya pun cantik

  8. Gaya sudah ada. Kreatif. 🙂

  9. hebat laila posing, syok habis ni. selamat bercuti pbee, kepantai ke agaknya…

  10. budak-budak..memang suka gi pantai..

  11. Lupa plak nak komen..dah lama saya tak datang blog puan bee..rasa dah makin cantik blog ni..nampak simple tapi menarik..

  12. Dah siap2 packing beg,agak2 nak pergi bercuti ke mana tu?

  13. anak2 bee ni nama penuh nya apa ye..saya tak tahu..hehehe

  14. pantai cherating nie cantik yea…

  15. amboih.. kemain lg dia punye pose tu.. hehehe..

    p/s: makin lama makin luntur kawan tgk warna blog ni. guna sabun ape ye.. heheh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *