Food Review Saji.my | Iklankan Pernigaan Restoran , Hotel , Gerai Anda Disini.

Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Jika anda menjalankan perniagaan restoran , hotel , buffet , gerai , stimbot .. atau apa-apa jenis makanan yang korang jual korang boleh mula beriklan di Saji.my . Saji.my adalah sebuah website yang menyediakan review makanan dan lokasi terletaknya makanan dari Malaysia , makanan yang hebat-hebat , makanan yang sedap-sedap dari pelbagai kategori di satu tempat bagi memudahkan pengguna membuat rujukan bagi mencari tempat mana hendak dituju ketika mencari makanan sedap-sedap untuk di jamu kepada keluarga dan sahabat handai tak kira dari mana pun ia.

food blog

Bersempena kedatangan Ramadahn Al- Mubarak ni , saya pasti ramai orang sangat suka menjamu selera di luar , tak kurang juga ada yang membuat jamuan kepada anak-anak yatim , pekerja , golongan korporat , bisnesman , bisneswoman ingin mencari tempat makan dari pelbagai rasa , citarasa bukan ?

Jika jawapannya ya …sila ke website saji.my dengan klik pautan yang telah di sediakan di bawah.

Website Saji.My
Like Facebook Saji.My

Ini lah masanya semua hotel-hotel , restoran , gerai ingin melariskan pernigaan masing-masing , kebanyakkan lauk pauk untuk bulan ramadhan ini amat berbeza. Luar biasa kesedapannya .. (sambil senyum dan angkat kening).

Apa yang menarik lagi saji.my membenarkan pengiklan masukkan sendiri gambar-gambar , video sendiri sebagai alat untuk promosi anda. Penggunaan bahasa yang santai juga memberi anda kelainan ketika melayari website saji.my tersebut. Apa yang pasti .. korang harus ke website saji.my untuk melihat makanan – makanan , restoran yang lebih menarik bagai di kata.

Untuk Iklankan perniagaan anda secara percuma atau berbayar , anda boleh mula ikut aturan di bawah.

  • Klik link ini
  • Klik ” Add Place “

Isi kan borang selengkapnya , boleh masukkan jenis makanan yang ingin di iklan kan. Contoh sebahagian borang di bawah.

food review

Apa yang menarik , korang boleh masukkan gambar mahupun video di ruangan yang disediakan.

Dan setelah semuanya lengkap di isi boleh klik butang “Review Your Listing ” dan submit , ikut step-step yang di sediakan , semua amat mudah sekali dan korang akan dapat pengiklanan seumur hidup website saji.my tersebut. Bagus kan ?

Jadi ramai-ramai lah ke website Saji.My untuk melihat makanan dan tempat yang menarik untuk di lawati oleh kamu seisi keluarga. Jom join Saji.my dan kongsikan pengalaman best makan anda. Moga-moga boleh jadikan sebagai panduan tentang tempat makanan yang sedap di Malaysia untuk orang lain. Sharing is Caring kan ? 🙂

Author: puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini. Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

11 thoughts

  1. bee..ummi ni memang suka sangat jalan2 cari makan. Tq bagitau pasal website ni, akan ummi terjah insyaAllah.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *