Food Review Saji.my | Iklankan Pernigaan Restoran , Hotel , Gerai Anda Disini.

Jika anda menjalankan perniagaan restoran , hotel , buffet , gerai , stimbot .. atau apa-apa jenis makanan yang korang jual korang boleh mula beriklan di Saji.my . Saji.my adalah sebuah website yang menyediakan review makanan dan lokasi terletaknya makanan dari Malaysia , makanan yang hebat-hebat , makanan yang sedap-sedap dari pelbagai kategori di satu tempat bagi memudahkan pengguna membuat rujukan bagi mencari tempat mana hendak dituju ketika mencari makanan sedap-sedap untuk di jamu kepada keluarga dan sahabat handai tak kira dari mana pun ia.

food blog

Bersempena kedatangan Ramadahn Al- Mubarak ni , saya pasti ramai orang sangat suka menjamu selera di luar , tak kurang juga ada yang membuat jamuan kepada anak-anak yatim , pekerja , golongan korporat , bisnesman , bisneswoman ingin mencari tempat makan dari pelbagai rasa , citarasa bukan ?

Jika jawapannya ya …sila ke website saji.my dengan klik pautan yang telah di sediakan di bawah.

Website Saji.My
Like Facebook Saji.My

Ini lah masanya semua hotel-hotel , restoran , gerai ingin melariskan pernigaan masing-masing , kebanyakkan lauk pauk untuk bulan ramadhan ini amat berbeza. Luar biasa kesedapannya .. (sambil senyum dan angkat kening).

Apa yang menarik lagi saji.my membenarkan pengiklan masukkan sendiri gambar-gambar , video sendiri sebagai alat untuk promosi anda. Penggunaan bahasa yang santai juga memberi anda kelainan ketika melayari website saji.my tersebut. Apa yang pasti .. korang harus ke website saji.my untuk melihat makanan – makanan , restoran yang lebih menarik bagai di kata.

Untuk Iklankan perniagaan anda secara percuma atau berbayar , anda boleh mula ikut aturan di bawah.

  • Klik link ini
  • Klik ” Add Place “

Isi kan borang selengkapnya , boleh masukkan jenis makanan yang ingin di iklan kan. Contoh sebahagian borang di bawah.

food review

Apa yang menarik , korang boleh masukkan gambar mahupun video di ruangan yang disediakan.

Dan setelah semuanya lengkap di isi boleh klik butang “Review Your Listing ” dan submit , ikut step-step yang di sediakan , semua amat mudah sekali dan korang akan dapat pengiklanan seumur hidup website saji.my tersebut. Bagus kan ?

Jadi ramai-ramai lah ke website Saji.My untuk melihat makanan dan tempat yang menarik untuk di lawati oleh kamu seisi keluarga. Jom join Saji.my dan kongsikan pengalaman best makan anda. Moga-moga boleh jadikan sebagai panduan tentang tempat makanan yang sedap di Malaysia untuk orang lain. Sharing is Caring kan ? :)

Search

Comments

  1. wahhhh sokmo2 review makanan :D
    sweetkurma recently posted..Wordless Wednesday – apa celop peluk patung….My Profile

  2. memang best kan dapat review makanan kat tempat yang famous2..hehe..takpernah try lagi makan kat saji ni..hehe
    Hafizul recently posted..Pondok Kecil @ FacebookMy Profile

  3. Senanglah kalau ada one stop center untuk pengemar jalan-jalan cari makan. :-)
    akubiomed recently posted..Wordless Wednesday – # Hak golongan OKUMy Profile

  4. info menarik pado yang berniaga makanan nih kan…pasti akan mendapat sambutan nih…
    papa mifz recently posted..Dengan Ini Lebih Jelas Atau Tanpa Lebih Jelas ??My Profile

  5. bagus betul la saji ni..
    titan recently posted..Eyriqazz vs DenaihatiMy Profile

  6. wah.. menarik ni..
    Hanis Azla recently posted..Umrah dan Ziarah 2012 – Kenangan di Raudhah, Masjid NabawiMy Profile

  7. bukan saja bagus dan mudah untuk pengiklan, untuk kita yg pemakan juga…heee

  8. bee..ummi ni memang suka sangat jalan2 cari makan. Tq bagitau pasal website ni, akan ummi terjah insyaAllah.
    ummiross recently posted..TIRAMISU FOR YOUMy Profile

  9. terbaik untuk pengusaha restoran dan hotel
    azman recently posted..Eyriqazz vs DenaihatiMy Profile

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge