Fesyen Baju Kanak-Kanak Sekarang

Fesyen baju kanak-kanak sekarang over tau .. cantik dan ber style .. tetapi .. untuk orang yang beranak tiga dan berstatus sederhana income apaknya , tak boleh ajar anak melaram .. no no no .. karang sampai botak kepala apaknya fikir nak cari duit .. Sekarang ni fesyen baju di Malaysia dah jadi kacau bilau. Sesetengah orang ikut Arab .. ada juga ikut fesyen korea (k-pop). Ada juga yang ikut fesyen dia je (saya lah tu ..)

Ahaa .. apa pun saja nak share dengan korang gambar baju yang buatkan saya rasa geram sangat. Tapi setakat window shopping aje lah ye .. baju ni mahal melebihi baju orang dewasa .. rasa tak berbaloi untuk di belikan pada budak-budak. Pakai sekejap aje kot..

hello kitty
Untuk peminat hello kitty

baju k-pop
Ala-ala fesyen Ā k-pop saiz budak-budak 4 ke 5 tahun ni tau ..

fesyen baju k-popAla k-pop lagi , sesuai di pakai dengan legging.

butik baju k-pop
Dan pelbagai lagi ..

Butik ni sebelah rumah aje… hari-hari lalu kot situ nak beli lauk , hari-hari pandang ..geram di buatnya .. Siapa yang suka anak nya melaran tu boleh lah terjah sini. Area Ampang Kuala Lumpur.

Comments

  1. Baju budak sekarang ni macam2 fesyen ada,mahal lak tu he3..

  2. Emm untung puanbee semua perempuan..hehe..mungkin tak de masalah dalam pemilihan pakaian kan..masalah harga je kot..ke gane puanbee??

  3. Baju kanak-kanak perempuan banyak pattern berbanding baju kanak-kanak lelaki.

  4. ni budak-budak memang suka la jawabnya..

  5. tukar theme pulak..hehehe..baju budak2 sekarang semuanya ikut style korea..tapi comel je kalau diorang pakai..

  6. boleh tahan harganya dan fesyennya, melaram hari raya dgn baju kurung lagi ngam kot.

  7. Ibu Mifzal Arsyad :

    Mahalkan baju budak2 ni…yg baju utk boy pun sama..dah la fesyen x byk pilihan…

    Akak pun geram tgk baju dak pompuan ni…comel2 n cute…nsb blm ada anak pompuan lg…kalau x…asyik nk beli baju nnt…huhu…

  8. Habis la kalau anak-anak saya nampak gambar-gambar ni! šŸ˜€

  9. kutu suka 2nd pic tu,comel gila..padan takde ank girl je.klu tak tahulah aku nak melaramkan dia.haha..

Trackbacks

  1. […] pakai di hari raya .. tapi dah pakai awal-awal la .. si laila ni mana tahan tengok baju cantikkkk , suka ber fesyen .. dah shopping baju raya untuk diorang .. cuma kakak dan husna beli ada baju selain baju kurung. […]

Speak Your Mind

*