Fesyen Baju Kanak-Kanak Sekarang

Fesyen baju kanak-kanak sekarang over tau .. cantik dan ber style .. tetapi .. untuk orang yang beranak tiga dan berstatus sederhana income apaknya , tak boleh ajar anak melaram .. no no no .. karang sampai botak kepala apaknya fikir nak cari duit .. Sekarang ni fesyen baju di Malaysia dah jadi kacau bilau. Sesetengah orang ikut Arab .. ada juga ikut fesyen korea (k-pop). Ada juga yang ikut fesyen dia je (saya lah tu ..)

Ahaa .. apa pun saja nak share dengan korang gambar baju yang buatkan saya rasa geram sangat. Tapi setakat window shopping aje lah ye .. baju ni mahal melebihi baju orang dewasa .. rasa tak berbaloi untuk di belikan pada budak-budak. Pakai sekejap aje kot..

hello kitty
Untuk peminat hello kitty

baju k-pop
Ala-ala fesyen  k-pop saiz budak-budak 4 ke 5 tahun ni tau ..

fesyen baju k-popAla k-pop lagi , sesuai di pakai dengan legging.

butik baju k-pop
Dan pelbagai lagi ..

Butik ni sebelah rumah aje… hari-hari lalu kot situ nak beli lauk , hari-hari pandang ..geram di buatnya .. Siapa yang suka anak nya melaran tu boleh lah terjah sini. Area Ampang Kuala Lumpur.

15 Comments

  1. azman 28 July 2012 Reply
  2. Hafizul 27 July 2012 Reply
  3. akubiomed 26 July 2012 Reply
  4. titan 26 July 2012 Reply
  5. mrs.yie 26 July 2012 Reply
  6. Denaihati 25 July 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 26 July 2012 Reply
  7. Ibu Mifzal Arsyad 25 July 2012 Reply
    • Hafizul 27 July 2012 Reply
  8. anif 25 July 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 25 July 2012 Reply
  9. puan kutu 25 July 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 25 July 2012 Reply

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.