Jan
2011

Fesyen Abaya , Kaftan Dan Jubah!!

Tertarik dengan fesyen Abaya , Kaftan dan jubah lah sekrang ni..haha tapi kalau beli bee nak pakai terjah ke mana yer ? sebab bee memang jenis simple jer dalam berpakaian nih..t-shirt dan seluar jeans nak lawo sikit bee pakai blouse..baju kurung kalau nak pergi majlis jer..lain tu kurang lah..tapi kelmarin masa sesaja sukat segala butik yang ado tu..bee tertarik lah ..haha siap try lagi u! rasa macam sopan jer pakai baju cenggini…cantik..hihik..

kawan-kawan suka tak fesyen begini ? kalau cikgu ke, kerja opis ke boleh lah kan bergaya begini….

sukanyer kaftan pepel tu..harga tak mahal sangat ..berbaloi lah…jubah sebelah tu sulam nya pun menarik..nih semua mai dari pakistan!

Ini pulak abaya..hehe bee tanya pada owner apa beza abaya dgn jubah ? korang tau apa perbezaanya ? Hanya berbeza pada butang ..abaya ada butang dan kena suai padan dgn seluar atau kain kat dalam ..jubah pulak tak perlu ! itu saja..lain semua sama….

kaftn kuning tu..sebelah nya jubah!
lawo lawo belaka lah!

Tengok sulam pada abaya nih..tebal sungguh sekali rasa macam tk sesuai pun ada bee pakai…tak sesuai dgn jiwa ala-ala rock..hiksss..tapi minat lah jauh di lubuk hati…Bulat nyer muka bee..aww!!
Suka tak ? bee nak buat bisnes ni ok tak ? haha sambil menyelam minum air…sekian!

Search

12 thoughts on “Fesyen Abaya , Kaftan Dan Jubah!!

  1. lawanya kaftan abaya jubah ni semua…adehhhh badan cikmin ni debab sangat..macam tak sesuai je pakai la bee… jelessss nya tengok orang pakai..huhuhu…

  2. Saya pun kalau nak beli jubah atau abaya. dok pikir nak pakai untuk majlis apalah. Saya biasa suka simple..

    Kot pegi dinner ke ok gak ekk..hehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge