Fatin Liyana Pakai Corset PB – Dapatkan Postur Badan Yang Cantik

Fatin Liyana Pakai Corset PB – Dapatkan Postur Badan Yang Cantik

Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Terkejut den bila seorang kawan bagitau Fatin Liyana pakai Pb , dah baca ke belum blog dia ? Ececehhh .. saya pun try lah google ..wahhh berderet blog tulis pasal ni. Ye .. betul kata Fatin Liyana tu … Selepas pakai PB (Premium Beautiful Corset ) postur badan akan nampak cantik dan menarik. Semua terletak je , tak kira lah korang kurus ke , tembam ke , chubby ke .. gemuk ke macam saya ni. Suka …

 Pengalaman Fatin Liayana Memakai Korset Premium Beautiful (PB)

fatin liyana pakai pb

Sebelum pakai PB 

Hari ni hari ke 6 aku pakai PB. Baru pakai hari ke-6 dah cerita pasal pengalaman elehh lorat ah. Yelah kalau aku tak cerita, nanti korang inbox aku sensorang pulak and tanya ‘Best tak kai PB, ada perubahan tak?’ ha… kalau sorang takpe..kot dah beratus-ratus orang tak kena kematu jari jemari I nak menaip? So baiklah aku tulis sensiang..

PB ni comprises 3 pieces. Long Bralong girdle dan waist nipper. Masa memula nak pakai long girdle, memang macam bertarung dengan nyawa sikit. Boleh bawak bergaduh haha maybe sebab first time kan. Tapi bila dah pakai ok je, selesa. Tak ketat sangat dan memang body hugging. Long bra ok. But my favourite is waist nipper. Bila dah pakai long bra and girdle, posture dah tegak tau. Tapi bila pakai waist nipper, bertambah-tambah tegak. Lagipon body nampak kemas je, without lemak lebihan tersembul sana sini 🙂

fatin liyana

Selepas pakai PB

 6 hari aku pakai, dah ada perubahan yang bagi aku ketara. Especially in terms of posture and curvature. Main concern aku pakai korset pon, adalah untuk menjaga posture & tulang belakang kan. Meh aku tunjuk gambar, posture aku duduk, before and after. Which I am so happy right now!

Sambung baca pengalaman Fatin Liyana disini –> http://honeykoyuki.blogspot.com/2012/09/menuju-ke-arah-postur-badan-yang-cantik.html

Bab posture tu memang betul , tak tipu … saya tau lah ..saya kan pakai PB … bila pakai PB jangan lah nak minum makan banyak-banyak ..senak perut .. makan pun beringat je .. ahaks… eii tambah semangat nak pakai PB .. tapi terpaksa di stop dulu atas sebab-sebab tertentu 🙂

Nak beli Pb sila ke — SINI

Related :

  1. Bengkung Paling Senang Nak Di Pakai Selepas Bersalin
  2. HOT ! SHORT BRA TERBAIK DI JUAL ONLINE , TERBAIK DI PASARAN.
  3. Testimoni Herba Maharani “Tersangat Best”
  4. Bio Ever Nano Cream | Krim anti penuaan , merawat symptom menopause dan megetatkan vagina wanita bersalin.
  5. Herba Maharani | Herba Untuk Wanita
  6. Kebaikkan memakai Premium Beautiful Korset semasa dalam pantang
  7. Lactolie : Sembelit ? Buang Air Besar Berdarah ?
  8. Lactolite – Ubat Sembelit , Kempiskan Perut & Buang Toksin

Comments

  1. emm apa nak perkatakan lagi..memang costum ni bagus..kan puanbee..

  2. PB ni memang bagus.. tapi penat nak boleh pakai.. almaklumlah badan dah bertambah chubby ni.. hehehe PB memang terbaik.. 🙂

  3. haha.. padan la dgn harga.. 🙂

  4. Stop di atas sebab2 tertentu? Pregnant ke?
    Ihihihi….
    Nk citer sket. Saya pun baru pakai pb. 9 hari. Memula pakai, ha…. Demam n cirit. Lama tu… Lepas tu, seminggu tu sendawa n muntah aje. Sekarang ni, alhamdulillah dh ok. Xde dh nk sendawa ke muntah ke, demam ke atau cirit birit ke. Badan mmg rasa terletak aje. Walaupun baru pakai, ada perubahan pada badan. Hihiih…

  5. Oooh Fatin Liyana yang comel sangat tu ye, akan bertambah2 cantiklah dia dengan PB kan bee..

    • berdiri dan duduk tegak je ..org kata kalau tak nak perut buncit jangan biasakan duduk membongkok , tp masaalahnya susah nak tegak kan badan , tanpa di sedari badan akan terbongkok ..PB main perasan utk jaga posture

Speak Your Mind

*