Fatin Liyana Pakai Corset PB – Dapatkan Postur Badan Yang Cantik

Terkejut den bila seorang kawan bagitau Fatin Liyana pakai Pb , dah baca ke belum blog dia ? Ececehhh .. saya pun try lah google ..wahhh berderet blog tulis pasal ni. Ye .. betul kata Fatin Liyana tu … Selepas pakai PB (Premium Beautiful Corset ) postur badan akan nampak cantik dan menarik. Semua terletak je , tak kira lah korang kurus ke , tembam ke , chubby ke .. gemuk ke macam saya ni. Suka …

 Pengalaman Fatin Liayana Memakai Korset Premium Beautiful (PB)

fatin liyana pakai pb

Sebelum pakai PB 

Hari ni hari ke 6 aku pakai PB. Baru pakai hari ke-6 dah cerita pasal pengalaman elehh lorat ah. Yelah kalau aku tak cerita, nanti korang inbox aku sensorang pulak and tanya ‘Best tak kai PB, ada perubahan tak?’ ha… kalau sorang takpe..kot dah beratus-ratus orang tak kena kematu jari jemari I nak menaip? So baiklah aku tulis sensiang..

PB ni comprises 3 pieces. Long Bralong girdle dan waist nipper. Masa memula nak pakai long girdle, memang macam bertarung dengan nyawa sikit. Boleh bawak bergaduh haha maybe sebab first time kan. Tapi bila dah pakai ok je, selesa. Tak ketat sangat dan memang body hugging. Long bra ok. But my favourite is waist nipper. Bila dah pakai long bra and girdle, posture dah tegak tau. Tapi bila pakai waist nipper, bertambah-tambah tegak. Lagipon body nampak kemas je, without lemak lebihan tersembul sana sini 🙂

fatin liyana

Selepas pakai PB

 6 hari aku pakai, dah ada perubahan yang bagi aku ketara. Especially in terms of posture and curvature. Main concern aku pakai korset pon, adalah untuk menjaga posture & tulang belakang kan. Meh aku tunjuk gambar, posture aku duduk, before and after. Which I am so happy right now!

Sambung baca pengalaman Fatin Liyana disini –> http://honeykoyuki.blogspot.com/2012/09/menuju-ke-arah-postur-badan-yang-cantik.html

Bab posture tu memang betul , tak tipu … saya tau lah ..saya kan pakai PB … bila pakai PB jangan lah nak minum makan banyak-banyak ..senak perut .. makan pun beringat je .. ahaks… eii tambah semangat nak pakai PB .. tapi terpaksa di stop dulu atas sebab-sebab tertentu 🙂

Nak beli Pb sila ke — SINI

Related :

  1. Bengkung Paling Senang Nak Di Pakai Selepas Bersalin
  2. HOT ! SHORT BRA TERBAIK DI JUAL ONLINE , TERBAIK DI PASARAN.
  3. Testimoni Herba Maharani “Tersangat Best”
  4. Bio Ever Nano Cream | Krim anti penuaan , merawat symptom menopause dan megetatkan vagina wanita bersalin.
  5. Herba Maharani | Herba Untuk Wanita
  6. Kebaikkan memakai Premium Beautiful Korset semasa dalam pantang
  7. Lactolie : Sembelit ? Buang Air Besar Berdarah ?
  8. Lactolite – Ubat Sembelit , Kempiskan Perut & Buang Toksin

6 Comments

  1. Hafizul 3 October 2012 Reply
  2. Nurul 28 September 2012 Reply
  3. CMRatu 28 September 2012 Reply
  4. Mama adam 28 September 2012 Reply
  5. ummiross 27 September 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 27 September 2012 Reply

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.