Ermm Sooo Good KFC

Selepas Shopping hari jumaat kelmarin , anak-anak singgah main di palyground , dah main lapar pulak dan satu-satunya tempat yang anak suka nak makan adalah KFC , saya kalau boleh nak elak KFC tu .. hahaha…

Tapi apa boleh buat , gembirakan hati anak-anak untuk kita rasa gembira adalah lagi baik.KFC ada menu baru , saya lupa nak tanya nama benda alah ni .. Beli untuk baby , tapi baby tak makan , dia tak suka sos nenas tu …. so ibu kena makan. Boleh lah rasa tortila lembut dengan isi ayam di salam dan sos peliknya …

Tak duduk diam ini budak , jenuh nak kejar dia untuk suap makan.

JKFC

KFC

Una makan seketul , baby makan seketul , lagi seketul tapau bawak balik.. memang tak boleh order banyak-banyak , mesti tak habis , sebab tu lah saya suka beli dan suruh budak-budak ni share je makanan , saya lah kalau buang makanan kan…

puanbee

Untuk review produk wanita , barangan berkaitan anak-anak , makanan , homestay dan lain-lain boleh hubungi puanbee di whatsapp : 011-32095406.

20 thoughts to “Ermm Sooo Good KFC”

  1. biasa lah tu…nak suruh anak makan lebih sikit biar cepat besar, tapi jadi sebaliknya sebab selalunya kalau anak tak abis makan…mak kena abiskan…huhu….lama tak rasa kejar anak suruh makan….cucu oh cucu…aku tunggu cucu…hehehe

  2. akak kurang suka ayam goreng kfc ..lebih suka ayam goreng mc d

    adik ipar akak hb dia kerja kapal..gaji best tapi ashiklah kena tinggal berbulan-bulan …nasib baik ada teknologi terkini..leh mms ataupun skype..kecian kannn

  3. nis suke tau tortila tu… tp menu baru ek? tak same ke dgn tortila yg sebelum ni ? apekenamenye… pocket2 gitu…

    hubby nis slalu order 2 set dinner plate… kami kan ramai… tp dpt la sorang seketul ayam, kdg2 tu, adele lebih sikit…

    ni tgh mengidam nk minum Krusherz yg sgt sedapppp! 😉

    1. sepinggan mesti dua tiga org anak kena kongsi.mcm adek aku ler.kena kongsi,tpi masing2 nak satu2 pastu nk banyak n beso.hempeh betul..haha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *