Ermm Sooo Good KFC

Share

Selepas Shopping hari jumaat kelmarin , anak-anak singgah main di palyground , dah main lapar pulak dan satu-satunya tempat yang anak suka nak makan adalah KFC , saya kalau boleh nak elak KFC tu .. hahaha…

Tapi apa boleh buat , gembirakan hati anak-anak untuk kita rasa gembira adalah lagi baik.KFC ada menu baru , saya lupa nak tanya nama benda alah ni .. Beli untuk baby , tapi baby tak makan , dia tak suka sos nenas tu …. so ibu kena makan. Boleh lah rasa tortila lembut dengan isi ayam di salam dan sos peliknya …

Tak duduk diam ini budak , jenuh nak kejar dia untuk suap makan.

JKFC

KFC

Una makan seketul , baby makan seketul , lagi seketul tapau bawak balik.. memang tak boleh order banyak-banyak , mesti tak habis , sebab tu lah saya suka beli dan suruh budak-budak ni share je makanan , saya lah kalau buang makanan kan…

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini.

Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

20 Comments:

  1. bagus gugurl nie.makan dinner plate satu set jer share.klu aiman dia sorg dua ketul.abahnya tiga ketul,kutu dua ketul.hahaha

  2. Izzuddin Fauzi

    Sy ada baucar KFC… Banyak jugak… Tapi ntah bila la nk pegi..

  3. Soooo Good….haha..ayam KFC pun boleh tak habis..bak sini sy habiskan..haha

  4. Budak2 kalau diupah dengan KFC memang happy la diorang 🙂

  5. pokkits tu sedap..kata member cikgu lah…cikgu belum merasa lagi..hihihi

  6. kfc n anak2 susah nak elakkan. susah nak makan lebih dr seketul, muak.

  7. menu baru tu nampak menarik jugak kan…tapi kitorg memang jarang pegi makan fastfood.. sesekali boleh la..

  8. biasa lah tu…nak suruh anak makan lebih sikit biar cepat besar, tapi jadi sebaliknya sebab selalunya kalau anak tak abis makan…mak kena abiskan…huhu….lama tak rasa kejar anak suruh makan….cucu oh cucu…aku tunggu cucu…hehehe

  9. Since last year Ogos 2011 till yesterday baru dapat mkn makan
    KFC yg benar2 rasa sodap di Limbang.. Di Brunei rasanya sedikit
    berbeza.. hik3..

  10. akak kurang suka ayam goreng kfc ..lebih suka ayam goreng mc d

    adik ipar akak hb dia kerja kapal..gaji best tapi ashiklah kena tinggal berbulan-bulan …nasib baik ada teknologi terkini..leh mms ataupun skype..kecian kannn

  11. kak…tergoda woo tengok kfc tu.. =(

  12. so dapnyerrrr

  13. nis suke tau tortila tu… tp menu baru ek? tak same ke dgn tortila yg sebelum ni ? apekenamenye… pocket2 gitu…

    hubby nis slalu order 2 set dinner plate… kami kan ramai… tp dpt la sorang seketul ayam, kdg2 tu, adele lebih sikit…

    ni tgh mengidam nk minum Krusherz yg sgt sedapppp! 😉

  14. Sudah lama tidak singgah restoran KFC bersama famili.

  15. sooo good hehe..budak kecik mmg cmtu.mesti kena kongsi makanan 🙂

    • Master Zuheir

      sepinggan mesti dua tiga org anak kena kongsi.mcm adek aku ler.kena kongsi,tpi masing2 nak satu2 pastu nk banyak n beso.hempeh betul..haha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *