Ermm Sooo Good KFC

Selepas Shopping hari jumaat kelmarin , anak-anak singgah main di palyground , dah main lapar pulak dan satu-satunya tempat yang anak suka nak makan adalah KFC , saya kalau boleh nak elak KFC tu .. hahaha…

Tapi apa boleh buat , gembirakan hati anak-anak untuk kita rasa gembira adalah lagi baik.KFC ada menu baru , saya lupa nak tanya nama benda alah ni .. Beli untuk baby , tapi baby tak makan , dia tak suka sos nenas tu …. so ibu kena makan. Boleh lah rasa tortila lembut dengan isi ayam di salam dan sos peliknya …

Tak duduk diam ini budak , jenuh nak kejar dia untuk suap makan.

JKFC

KFC

Una makan seketul , baby makan seketul , lagi seketul tapau bawak balik.. memang tak boleh order banyak-banyak , mesti tak habis , sebab tu lah saya suka beli dan suruh budak-budak ni share je makanan , saya lah kalau buang makanan kan…

20 Comments

  1. puan kutu 23 May 2012 Reply
  2. Izzuddin Fauzi 22 May 2012 Reply
  3. Hafizul 22 May 2012 Reply
  4. Myra Jay 22 May 2012 Reply
  5. dzuandiey 22 May 2012 Reply
  6. Denaihati 21 May 2012 Reply
  7. kesoma.rai 21 May 2012 Reply
  8. sweetkurma 21 May 2012 Reply
  9. nurmisnan 21 May 2012 Reply
    • Master Zuheir 21 May 2012 Reply
  10. kak ina kl 21 May 2012 Reply
  11. bardboo 21 May 2012 Reply
  12. Juan 21 May 2012 Reply
  13. Ummi Hanie 21 May 2012 Reply
  14. akubiomed 20 May 2012 Reply
  15. Ikhtiar Shah 20 May 2012 Reply
    • Master Zuheir 21 May 2012 Reply

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.