Episod Akhir Nora Elena ( versi novel online non full version)

Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Salam Bahagia 🙂

Dah ramai yang nak tahu episod akhir nora elena .. macam mana .. seth dengan nora elena masih bersama ke ? yvone macam mana .. masih nak runtuhkan nora elena ke ? nora elena dapat maafkan seth tan ke ? hahahaaaa .. tungguuu lah sampai habis episod di tv3 tu kan .. tapi saya nk kongsin disini mengikut novel yang saya baca online di blog kak yong … erm tapi tu lah ada yang tak ade ok ! takkan lah depa nk bocorkan semua sekali gus .. tunggu lah di tayangkan di TV3 nanti hee.. sekurang2 nya saya dah tahu Yvone mati , seth tan dan nora elena berbaik balik di akhir episod .. apa jadi kat watak2 lain saya tak kisah .. hee kejam tk ?

dengar cerita lepas habis drama nora elena ni akan keluar drama baru yang juga di adabtasi dari novel .. uwarhhhh tapi pelakonya fasha sanda .. alamak …

Author: puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini. Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

31 thoughts

  1. wah tak sangka saya dah baca ending novel ni. thanks puanbee. menarik2. tak sabar nk tgk samada ending drama pon camni ke x. mesti lg romantik siap dgn lagu tema drama tu. huhu

  2. kita dah baca habis novel dia, ok la. ending dlm novel best. ending drama ni taktau cemana. layan je. tak meresap kat hati pun. malas dah nak berangan, sebab suami sendiri pun dah yg terbaik. hihiii.

  3. aiyaaaa terbaca pulak…..! tp of coz laa drama tak sampai mcm ni sekali kot, sbb tinggal 4 episod jer lagi….

    **susah betul nak cari button komen kat sini.. hehehehe

  4. Kesian jugak dengan Yvone.. tapi bila tengok lakonan dia rasa geram plak, kesian ngan Elena.

    Moga Seth dan Elena bahagia selamanya..

    Tapi camne plak ngan Eid??? hehee, Myra jarang2 tgk citer nie, kadang2 je 🙂

  5. Drama baru yang fasha jadi penyanyi tu ke? 😀
    Ramai yang persoalkan boleh ke dia ni nyanyi? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *