Jun
2011

Episod Akhir Nora Elena ( versi novel online non full version)

Salam Bahagia :)

Dah ramai yang nak tahu episod akhir nora elena .. macam mana .. seth dengan nora elena masih bersama ke ? yvone macam mana .. masih nak runtuhkan nora elena ke ? nora elena dapat maafkan seth tan ke ? hahahaaaa .. tungguuu lah sampai habis episod di tv3 tu kan .. tapi saya nk kongsin disini mengikut novel yang saya baca online di blog kak yong … erm tapi tu lah ada yang tak ade ok ! takkan lah depa nk bocorkan semua sekali gus .. tunggu lah di tayangkan di TV3 nanti hee.. sekurang2 nya saya dah tahu Yvone mati , seth tan dan nora elena berbaik balik di akhir episod .. apa jadi kat watak2 lain saya tak kisah .. hee kejam tk ?

dengar cerita lepas habis drama nora elena ni akan keluar drama baru yang juga di adabtasi dari novel .. uwarhhhh tapi pelakonya fasha sanda .. alamak …

Search

31 thoughts on “Episod Akhir Nora Elena ( versi novel online non full version)

  1. Pingback: Episod Akhir Nora Elena .. sama tak dengan cerita dalam novel ? | PuanbeeDOTcom

  2. wah tak sangka saya dah baca ending novel ni. thanks puanbee. menarik2. tak sabar nk tgk samada ending drama pon camni ke x. mesti lg romantik siap dgn lagu tema drama tu. huhu

  3. kita dah baca habis novel dia, ok la. ending dlm novel best. ending drama ni taktau cemana. layan je. tak meresap kat hati pun. malas dah nak berangan, sebab suami sendiri pun dah yg terbaik. hihiii.
    ch@ recently posted..Queen controlMy Profile

  4. aiyaaaa terbaca pulak…..! tp of coz laa drama tak sampai mcm ni sekali kot, sbb tinggal 4 episod jer lagi….

    **susah betul nak cari button komen kat sini.. hehehehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge