Episod Akhir Nora Elena .. sama tak dengan cerita dalam novel ?

Salam Bahagia 🙂

ermm lambat nk buat kesimpulan cerita nya ni , semalam tengok sikit je .. lewat tengok nora elena .. terlepas setegah jam pertama .. tak pe lah belasah je lah tengok online pun boleh kan .. ermmm korang rasa cam mana ? sama tak dengan apa yang ada dalam novel tu ??

Adeii ramai lah yang meleleh semalam kan.. saya mcm kesian je tengok yvone tu menagis2 sewaktu di tangkap polis , sambil memanggil2 nama seth tan .. begitu kuat cinta yvone terhadap seth tan ye.. tapi cara nya salah .. dalam novel pula penyudahan cerita yvone mati kemalangan , tapi dalam drama yvone gila dan ditangkap polis kerana menculik dan menggugut seth tan .. tiba2 dalam drama ni .. si Amir jadi heronya .. kalau tk kerana amir , ntah apa jadi pada anak nora elena tu .. walau pun ending dalam novel dan dalam drama ada sedikit kelainan .. tapi bait2 lastu tu sama sebijik heheh!

Akhirnya orang baik hidup bahagia .. biasalah dalam drama endingnya gini kan .. kalau nora elena dan seth tan tak bahagia .. nanti ada surat bantahan lagi kiki joke !

Ok lepas nih nak tengok Aoran aziz moh le tengok drama Stanza cinta pula , hehe .. peminat tegar ni ..
Lepas ni Drama Dewa Cintaku akan menyusul dalam slot akasia , di adaptasi dari novel jugak …karya Dilla Hussein pelakon utama wanita nya Fasha Sandha pelakon utama lelaki nya pula Iqram Dinzly… hoho best kot ! nanti lah tengok kalau best boleh jd lanun lagi ..

 

 

puanbee

Untuk review produk wanita , barangan berkaitan anak-anak , makanan , homestay dan lain-lain boleh hubungi puanbee di whatsapp : 011-32095406.

13 thoughts to “Episod Akhir Nora Elena .. sama tak dengan cerita dalam novel ?”

  1. nis xtau menau pasal novel punye versi ..

    tp smlm gigih gak try tgk episod akhir..best gak..nora mcm nk meroyan ilang ank..huhu

  2. Yela puanbee… aritu sy baca kat blog nie page akhir dia mati accident… kat tv lain pulak.. dialog ada tukar sikit scene last tu…tu pun sy tgk 4 episod terakhir lepas baca nvl kat sini hehe… suka jugak watak amir tu…
    p.s-puanbee, sy masuk KSRS kejap sbb arini sy cuti yahoo…hehehe

  3. ah ahhhhlah kak bee
    semalam iyvone tak mati
    dia kena tangkap jer sambil menyeru SETH SETH… touching der
    by d way.. dialog semalam sama dgn ending dalam novel

  4. Apaun endingnya macam cepat sangat, tak sempat nak rasa kebahgaiaan Seth dan Nora lepas Nora dah maafkan Seth.. 🙂
    Apapun citer nie mmg best 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *