Edit dan terus update blog – applikasi cymera + wordpress

Share

image

Tengah cuci kereta ni , walau proton tak setanding kereta lain , i like proton wira ni .. dia banyak berjaya .. sebenarnya nak cerita lain , applikasi cymera ni best la kalau nak edit gambar atau letak watermark pada gambar sebelum di upload terus ke blog mengguna applikasi wordpress ..

Ermmmm ..

Posted from WordPress for Android

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini.

Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

16 Comments:

  1. nampak klasik sungguh gambar kereta ini.. apps yang menarik..

  2. Wahhh nampak cantik glamorous gitu

  3. Saya mengunakan apps WordPress versi Androids.

  4. eh theme blg dah kembali yg ini.. hehhehe.. baru cunn

  5. ada kemudahan macam ni, kat mana-mana saja pun boleh bikin…

  6. saya suka gambar biasa biasa ja, hehee

  7. pergh..dah semakin canggih skang ni

  8. haaaa amacam best kan cymera.. kan kan kan…

  9. macam2 aplikasi ada sekarang..hanya nak belajar jer mcm mana nak guna…

  10. Bro pakai apps lain untuk edit gambar sebelum update dalam blog guna hp 🙂

  11. abah nis pernah beli proton wira 2 kali tau bee,,, satu jenis aeroback, satu jenis sedan mcm kete bee tu… nis pun suka wira ni.. comel jer

    apps cymera yer. k nanti nak cari

  12. best eh…nk try jugak ler….

  13. boleh juga aplikasi ini untuk mempermudah kita dalam edit gambar
    terima kasih atas infonya Puan 🙂

  14. memang mudah. tangakap gambar, edit dan upload.
    Namun, saya lebih suka snapseed untuk edit gambar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *