Edit dan terus update blog – applikasi cymera + wordpress

image

Tengah cuci kereta ni , walau proton tak setanding kereta lain , i like proton wira ni .. dia banyak berjaya .. sebenarnya nak cerita lain , applikasi cymera ni best la kalau nak edit gambar atau letak watermark pada gambar sebelum di upload terus ke blog mengguna applikasi wordpress ..

Ermmmm ..

Posted from WordPress for Android

News Reporter
Untuk review produk wanita , barangan berkaitan anak-anak , makanan , homestay dan lain-lain boleh hubungi puanbee di whatsapp : 011-32095406.

16 thoughts on “Edit dan terus update blog – applikasi cymera + wordpress

  1. abah nis pernah beli proton wira 2 kali tau bee,,, satu jenis aeroback, satu jenis sedan mcm kete bee tu… nis pun suka wira ni.. comel jer

    apps cymera yer. k nanti nak cari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *