Edit dan terus update blog – applikasi cymera + wordpress

image

Tengah cuci kereta ni , walau proton tak setanding kereta lain , i like proton wira ni .. dia banyak berjaya .. sebenarnya nak cerita lain , applikasi cymera ni best la kalau nak edit gambar atau letak watermark pada gambar sebelum di upload terus ke blog mengguna applikasi wordpress ..

Ermmmm ..

Posted from WordPress for Android

Please follow and like us:
follow subscribe - Edit dan terus update blog - applikasi cymera + wordpress0

16 Comments

  • Akuro San

    02/10/2013 at 2:38 PM Reply

    nampak klasik sungguh gambar kereta ini.. apps yang menarik..

  • Khadeejah Hasmad

    26/09/2013 at 12:46 PM Reply

    Wahhh nampak cantik glamorous gitu

  • hafiz

    25/09/2013 at 2:05 PM Reply

    Nak download juga lah

  • akubiomed

    25/09/2013 at 2:01 PM Reply

    Saya mengunakan apps WordPress versi Androids.

  • sicantikmatahari

    25/09/2013 at 1:30 PM Reply

    eh theme blg dah kembali yg ini.. hehhehe.. baru cunn

  • Denaihati

    25/09/2013 at 11:18 AM Reply

    ada kemudahan macam ni, kat mana-mana saja pun boleh bikin…

  • Juan

    25/09/2013 at 1:26 AM Reply

    saya suka gambar biasa biasa ja, hehee

  • blogger lelaki

    24/09/2013 at 8:03 PM Reply

    pergh..dah semakin canggih skang ni

  • sicantikmatahari

    24/09/2013 at 7:30 PM Reply

    haaaa amacam best kan cymera.. kan kan kan…

  • suriaamanda

    24/09/2013 at 5:24 PM Reply

    macam2 aplikasi ada sekarang..hanya nak belajar jer mcm mana nak guna…

  • Bro Framestone

    24/09/2013 at 4:21 PM Reply

    Bro pakai apps lain untuk edit gambar sebelum update dalam blog guna hp 🙂

  • Ummi Hanie

    24/09/2013 at 4:08 PM Reply

    abah nis pernah beli proton wira 2 kali tau bee,,, satu jenis aeroback, satu jenis sedan mcm kete bee tu… nis pun suka wira ni.. comel jer

    apps cymera yer. k nanti nak cari

  • syamila

    24/09/2013 at 4:02 PM Reply

    best eh…nk try jugak ler….

  • Rina

    24/09/2013 at 3:56 PM Reply

    boleh juga aplikasi ini untuk mempermudah kita dalam edit gambar
    terima kasih atas infonya Puan 🙂

  • diana

    24/09/2013 at 3:22 PM Reply

    cymera?nak try la..

  • Mus

    24/09/2013 at 2:33 PM Reply

    memang mudah. tangakap gambar, edit dan upload.
    Namun, saya lebih suka snapseed untuk edit gambar.

Post a Comment