Edit dan terus update blog – applikasi cymera + wordpress

Edit dan terus update blog – applikasi cymera + wordpress

image

Tengah cuci kereta ni , walau proton tak setanding kereta lain , i like proton wira ni .. dia banyak berjaya .. sebenarnya nak cerita lain , applikasi cymera ni best la kalau nak edit gambar atau letak watermark pada gambar sebelum di upload terus ke blog mengguna applikasi wordpress ..

Ermmmm ..

Posted from WordPress for Android

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

16 Comments

  1. nampak klasik sungguh gambar kereta ini.. apps yang menarik..

  2. abah nis pernah beli proton wira 2 kali tau bee,,, satu jenis aeroback, satu jenis sedan mcm kete bee tu… nis pun suka wira ni.. comel jer

    apps cymera yer. k nanti nak cari

  3. boleh juga aplikasi ini untuk mempermudah kita dalam edit gambar
    terima kasih atas infonya Puan 🙂

  4. memang mudah. tangakap gambar, edit dan upload.
    Namun, saya lebih suka snapseed untuk edit gambar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *