Edit dan terus update blog – applikasi cymera + wordpress

Edit dan terus update blog – applikasi cymera + wordpress

Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

image

Tengah cuci kereta ni , walau proton tak setanding kereta lain , i like proton wira ni .. dia banyak berjaya .. sebenarnya nak cerita lain , applikasi cymera ni best la kalau nak edit gambar atau letak watermark pada gambar sebelum di upload terus ke blog mengguna applikasi wordpress ..

Ermmmm ..

Posted from WordPress for Android

Comments

  1. Akuro San :

    nampak klasik sungguh gambar kereta ini.. apps yang menarik..

  2. Wahhh nampak cantik glamorous gitu

  3. Nak download juga lah

  4. Saya mengunakan apps WordPress versi Androids.

  5. eh theme blg dah kembali yg ini.. hehhehe.. baru cunn

  6. ada kemudahan macam ni, kat mana-mana saja pun boleh bikin…

  7. saya suka gambar biasa biasa ja, hehee

  8. pergh..dah semakin canggih skang ni

  9. haaaa amacam best kan cymera.. kan kan kan…

  10. macam2 aplikasi ada sekarang..hanya nak belajar jer mcm mana nak guna…

  11. Bro pakai apps lain untuk edit gambar sebelum update dalam blog guna hp 🙂

  12. abah nis pernah beli proton wira 2 kali tau bee,,, satu jenis aeroback, satu jenis sedan mcm kete bee tu… nis pun suka wira ni.. comel jer

    apps cymera yer. k nanti nak cari

  13. best eh…nk try jugak ler….

  14. boleh juga aplikasi ini untuk mempermudah kita dalam edit gambar
    terima kasih atas infonya Puan 🙂

  15. cymera?nak try la..

  16. memang mudah. tangakap gambar, edit dan upload.
    Namun, saya lebih suka snapseed untuk edit gambar.

Speak Your Mind

*