Drama : Sinopsis Hujan (Slot Azalea TV3)

Share

Drama hujan di slot azalea , kali ni bukan di adaptasi dari novel. Drama hujan ni adalah terbitan JS Picture Sdn Bhd ( Pn Hajjah Sheila Rusly ). Tiba-tiba dah muncul drama ni , rasa nya drama Iman Nabila belum habis lagi. Drama Hujan akan di tayangkan dalam slot azalea , tv3 jam 4 petang. Para pelakon yang terlibat antaranya Miera Liyana , Sharul Ridzwan , Catriona Ross , Kismah Johar , Yuss Waisar , Zila Bakarin dan lain-lain.

Oh saya peminat Zila Bakarin .. sukanya tengok beliau belakon terutama dalam drama Ramadan yang hilang , slot samarinda tv3 .

drama hujan , sinopsis drama hujan tv3

Sinopsis Drama Hujan

Kehidupan Azura dan Azaril tidak seperti kanak-kanak biasa.Mereka tidak pergi ke sekolah dan memperolehi wang dengan mengumpul tin timah.Hujan telah menjadi sebahagian hidup mereka.Ibunya Maryam tidak mampu berikan kehidupan yang baik untuk mereka.Bapa mereka Jalil pula seorang kaki judi.Oleh kerana hutang judi,Azura dan Azaril dipisahkan.Perpisahan ini telah mengubah kehidupan mereka. Azura lari dari Jalil dan tinggal bersama Jahara.Azaril berharap dia dapat jumpa kakaknya kembali.

Sama – sama nantikan episod seterusnya . Drama baru slot zehra – Kampung girl 

~Salam Ramadan 🙂

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini. Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

5 Comments:

  1. Saya suka tngok budak Azaril tu. M anak saya. How old is he? Siapa nama dia sebenar? Both tu adik beradik ke?
    Terima kasih

  2. cerita yang menarik,mengajarkan betapa hidup penuh perjuangan

  3. sinopsis ni nampak menarik, good puanbee

  4. Bukan ke Azura tu adik Azaril? Saya setiap hari tengok cerita ni hehe. Best cerita ni, cuba agak sebak bila tengok. Drama Iman Nabila tu dah habis dah kak. Ending paling tak best la iman nabila. Patut ada la cerita lagi

  5. kebanyakan drama berkisah tentang cinta tapi ini tentang kehidupan yang menyentuh dan pastinya bisa menginspirasi siapa saja

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *