Drama : Sinopsis Hujan  (Slot Azalea TV3)

Drama hujan di slot azalea , kali ni bukan di adaptasi dari novel. Drama hujan ni adalah terbitan JS Picture Sdn Bhd ( Pn Hajjah Sheila Rusly ). Tiba-tiba dah muncul drama ni , rasa nya drama Iman Nabila belum habis lagi. Drama Hujan akan di tayangkan dalam slot azalea , tv3 jam 4 petang. Para pelakon yang terlibat antaranya Miera Liyana , Sharul Ridzwan , Catriona Ross , Kismah Johar , Yuss Waisar , Zila Bakarin dan lain-lain.

Oh saya peminat Zila Bakarin .. sukanya tengok beliau belakon terutama dalam drama Ramadan yang hilang , slot samarinda tv3 .

drama hujan , sinopsis drama hujan tv3

Sinopsis Drama Hujan

Kehidupan Azura dan Azaril tidak seperti kanak-kanak biasa.Mereka tidak pergi ke sekolah dan memperolehi wang dengan mengumpul tin timah.Hujan telah menjadi sebahagian hidup mereka.Ibunya Maryam tidak mampu berikan kehidupan yang baik untuk mereka.Bapa mereka Jalil pula seorang kaki judi.Oleh kerana hutang judi,Azura dan Azaril dipisahkan.Perpisahan ini telah mengubah kehidupan mereka. Azura lari dari Jalil dan tinggal bersama Jahara.Azaril berharap dia dapat jumpa kakaknya kembali.

Sama – sama nantikan episod seterusnya . Drama baru slot zehra – Kampung girl 

~Salam Ramadan 🙂

News Reporter
Untuk review produk wanita , barangan berkaitan anak-anak , makanan , homestay dan lain-lain boleh hubungi puanbee di whatsapp : 011-32095406.

5 thoughts on “Drama : Sinopsis Hujan (Slot Azalea TV3)

  1. Saya suka tngok budak Azaril tu. M anak saya. How old is he? Siapa nama dia sebenar? Both tu adik beradik ke?
    Terima kasih

  2. Bukan ke Azura tu adik Azaril? Saya setiap hari tengok cerita ni hehe. Best cerita ni, cuba agak sebak bila tengok. Drama Iman Nabila tu dah habis dah kak. Ending paling tak best la iman nabila. Patut ada la cerita lagi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *