Drama : Ramadan yang hilang ( Samarinda TV3) sempena bulan ramadan

Share

Biasa selepas ini banyak drama akan muncul sempena bulan ramadan. Drama Ramadan yang hilang akan di hidangkan buat peminat drama tv3 dalam slot samarinda. Drama ramaddan yang hilang ini akan bersiaran setiap isnin hingga khamis jam 10.30 pm.

sinopsis drama ramadhan yang hilang

Para pelakon turut membintangi drama ini iaitu Eira Syazira, Zamarul Hisham, Azizah Mahzan, Zila Bakarin dan ramai lagi. Pastinya drama ketika bulan ramadan sarat dengan mesej dan nilai-nilai murni.Sama-sama nantikan.

Dulu punya drama 7 Ramadan lakonan E`LLY suriati , mantoppp !!

sinopsis comingg sooonnn ~ sekarang kita tengah layan drama Teduhan Kasih .. ambooiiiii  ….

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini. Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

12 Comments:

  1. Pingback: Drama : Sinopsis Hujan (Slot Azalea TV3) | ~ Ini lah FaMiLi @ Puanbee.com ~

  2. Pingback: Sinopsis Drama Demi Dia ganti teduhan kasih ( Slot Akasia TV3 ) | ~ Ini lah FaMiLi @ Puanbee.com ~

  3. Macam best jer citer nih.hehe

  4. makin ramai akan terpacak di depan tv sambil berbuka.. selalu waktu sahur pun ada ulangan, jadi ramai la sahur depan tv hehe..

  5. ramadhan sebentar lagi ya ternyata, nice drama …

  6. best ni ada elly suriati dan eira syazira 😉

  7. lama tak ziarah bee.. wah.. cun header.. buat ngn sape eh.. meh rekemen..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *