Drama Mahabbah Episod 1

Drama Mahabbah TV3 Slot Samarinda

Semalam [27 mac] saya dah tengok drama Marhabbah di tv3 slot samarinda , alaa korang tau kan , drama ni menarik dan boleh layan , walaupun baru episod 1 , saya dah rasa berdebar-debar .Drama arahan Jamal Khan dan terbitan Asia Media Content 09 ini membariskann lakonan Nur Fathia dan Azlee Khairi, juga dibantu oleh Dato Jalaluddin Hasan, Aida Aris, Fazlina Ahmad Daud dan penampilan istimewa Aiman Hakim Redza Vanila Coklat.

Drama Mahabbah Episod 1

drama mahabbah

drama mahabbah - episod 1 melamar

mahabbah - episod 1

PROMO Mahabbah

 

Semua gambar di atas ada dalam episod 1 , macam biasa mula- mula bercinta , merajuk .. kemudian melamar , masa melamar tu ayahnya nampak .. dan drama berhenti disitu .. tunggu next episod , yang menjadikan drama mahabbah ni bertambah berdebar adalah sebab si ayahnya (Dato Jalaludin Hasan) tu adalah seorang yang memilih harta , pentingkan pangkat dan segala .. tak pandang orang bawah-bawah ni , itu lah konflik dalam drama ni nanti. Kerana si kekasihnya yang di lakon kan oleh Nur Fathia adalah orang biasa-biasa jek..

Mahabbah maksudnya ketulusan hati 🙂 OST MARHABBAH – LINK

SUMBER GAMBAR : Ct Honey

puanbee

Untuk review produk wanita , barangan berkaitan anak-anak , makanan , homestay dan lain-lain boleh hubungi puanbee di whatsapp : 011-32095406.

9 thoughts to “Drama Mahabbah TV3 Slot Samarinda”

  1. smlm, tertengok sbb auni tak buat permmintaan nk tgk kartun. kot tak, mmg tak dapeklah nk tgk. lelaki tu mcm tak kacak je bee. hahaaa.

    1. hehe lelaki tak kacak abaikan jek ch@ , bee ni suka tengok jalan cerita , asal jalan cerita dia cepat bee layan , kalau lambat sangat tak best lah.

      kadang2 juga tengok ni , sebab malam biasanya kay pengang remote

  2. Salam,

    Oh ingatkan xupdate blog, rupanya entry atas tu sticky ye, semalam sesambil je tgk sebab ada hal semalam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *