Doodle Header Dari Blog Doodle Design

Spread the love

Dah lama teringin header doodle untuk famili , saya selalu search doodle family , dan nampak macam-macam jenis, simple dan ceria .. teringin nak buat sendiri tapi selalu tak menjadi lah , nak main ambil gambar dari google search tu macam tak best pulak , ye lah tu dah macam curi hasil kerja orang kan , so saya tempah lah dari yang pakar..

Senang je syarat yang saya bagi pada E.T selaku pelukis header ni , saya nak gambar famili lebih kurang cam di bawah ni, gambar ni saya berkenan betul .. tapi tak boleh ambil sesuka hati ada watermark istockphoto dan juga gambar ni adalah untuk di jual .

doodle family

Dan terhasilah header doodle comel macam yang saya pakai sekarang .. tema famili dan lifestyle .. comel kan ..semua watak dalam gambar mewakili keluarga saya , sesuai sangat .. heheheh

Terima kasih E.T ..
korang kalau nak g tempah kat sini .. RM40 saja.

25 thoughts on “Doodle Header Dari Blog Doodle Design”

  1. Cool sangat..haah la bee bila jumpa bee smlm memang betol la..header ni mmg ceria..sonok n keleteh anak2 bee..comel!!!

  2. header blog akak ok tak? ringkas je..haha..bee,header ni memang kreatif..akak pun suka tgok.. 🙂

  3. nis jugak kedekut sket nk upah org wat header… haha… tp kalau timing tak kedekut tu, mcm boros pulak.. adeii…

    udahnye pakai yg buat sndiri je lah… 😉

  4. comey.. comey…
    tapi… rm40 mahal nau utk aku kategori masyarakat marhaen nih kehkehkeh!!!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *