Doodle Header Dari Blog Doodle Design

Dah lama teringin header doodle untuk famili , saya selalu search doodle family , dan nampak macam-macam jenis, simple dan ceria .. teringin nak buat sendiri tapi selalu tak menjadi lah , nak main ambil gambar dari google search tu macam tak best pulak , ye lah tu dah macam curi hasil kerja orang kan , so saya tempah lah dari yang pakar..

Senang je syarat yang saya bagi pada E.T selaku pelukis header ni , saya nak gambar famili lebih kurang cam di bawah ni, gambar ni saya berkenan betul .. tapi tak boleh ambil sesuka hati ada watermark istockphoto dan juga gambar ni adalah untuk di jual .

doodle family

Dan terhasilah header doodle comel macam yang saya pakai sekarang .. tema famili dan lifestyle .. comel kan ..semua watak dalam gambar mewakili keluarga saya , sesuai sangat .. heheheh

Terima kasih E.T ..
korang kalau nak g tempah kat sini .. RM40 saja.

Search

Comments

  1. Cool sangat..haah la bee bila jumpa bee smlm memang betol la..header ni mmg ceria..sonok n keleteh anak2 bee..comel!!!
    Ayu jamal recently posted..Last CallMy Profile

  2. header blog akak ok tak? ringkas je..haha..bee,header ni memang kreatif..akak pun suka tgok.. :)
    mrs.yie recently posted..SINOPSIS TELENOVELA ENDLESS LOVE TV3My Profile

  3. kat tgn tu coolblog ker starbucks punya ice blended?..ekekee
    dzuandiey recently posted..Markah Sebenar Sijil Pelajaran Malaysia (SPM)My Profile

  4. menarik!….cantik sgt..pandai dia buat…
    dzuandiey recently posted..“menatang bodoh, buta ka?”My Profile

  5. nis jugak kedekut sket nk upah org wat header… haha… tp kalau timing tak kedekut tu, mcm boros pulak.. adeii…

    udahnye pakai yg buat sndiri je lah… ;)
    Ummi Hanie recently posted..Pengomen ngetop bulan Mac ’12My Profile

  6. cantiklah. lengkap dgn kereta n rumah. lebih senang hati dgn coolblog ditangan kot…he he
    Denaihati recently posted..Wolves vs Arsenal and EPL 2011/12 Results Week #33My Profile

  7. Cantik! Saya juga yg takde header ;)
    Mama adam recently posted..Aktiviti Mengayam TikarMy Profile

  8. boleh try tempah nih..
    ohcikgu recently posted..Robot Power Rangers Malaysia – MetrobotMy Profile

  9. Cantik2.HEHE
    budakserius recently posted..Suasana 5 Pejabat Perusahaan IT Terbesar Di DuniaMy Profile

  10. comey.. comey…
    tapi… rm40 mahal nau utk aku kategori masyarakat marhaen nih kehkehkeh!!!
    kakngah recently posted..Mummy Saya Mau Kurus Seperti Ultrabook Toshiba Portege Z830My Profile

  11. Salam,

    Cantik :D
    yanmie recently posted..Makanan Di Hotel GTowerMy Profile

  12. doodle kiut… gambaran mcm baru balik dr berpicnic…
    zie fauzi recently posted..Insentif RM5000 Untuk Blogger Dah Bermula?My Profile

  13. Sesuailah header doodle yang ditempat mengambar si pemilik blog. :-)
    akubiomed recently posted..AkuBiomed sudah buat business cardMy Profile

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

Hakcipta Terpelihara · PuanBee.com · Diselia dan diselenggara oleh AI MEDIA NETWORK
%d bloggers like this: