Doodle Header Dari Blog Doodle Design

Dah lama teringin header doodle untuk famili , saya selalu search doodle family , dan nampak macam-macam jenis, simple dan ceria .. teringin nak buat sendiri tapi selalu tak menjadi lah , nak main ambil gambar dari google search tu macam tak best pulak , ye lah tu dah macam curi hasil kerja orang kan , so saya tempah lah dari yang pakar..

Senang je syarat yang saya bagi pada E.T selaku pelukis header ni , saya nak gambar famili lebih kurang cam di bawah ni, gambar ni saya berkenan betul .. tapi tak boleh ambil sesuka hati ada watermark istockphoto dan juga gambar ni adalah untuk di jual .

doodle family

Dan terhasilah header doodle comel macam yang saya pakai sekarang .. tema famili dan lifestyle .. comel kan ..semua watak dalam gambar mewakili keluarga saya , sesuai sangat .. heheheh

Terima kasih E.T ..
korang kalau nak g tempah kat sini .. RM40 saja.

25 Comments

  1. Ayu jamal 27 April 2012 Reply
  2. mrs.yie 15 April 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 27 April 2012 Reply
  3. dzuandiey 14 April 2012 Reply
  4. dzuandiey 14 April 2012 Reply
  5. Ummi Hanie 13 April 2012 Reply
    • dzuandiey 14 April 2012 Reply
  6. Denaihati 12 April 2012 Reply
    • dzuandiey 14 April 2012 Reply
  7. Mama adam 12 April 2012 Reply
  8. ohcikgu 12 April 2012 Reply
    • dzuandiey 14 April 2012 Reply
  9. budakserius 12 April 2012 Reply
    • dzuandiey 14 April 2012 Reply
  10. kakngah 12 April 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 12 April 2012 Reply
    • dzuandiey 14 April 2012 Reply
  11. yanmie 12 April 2012 Reply
  12. zie fauzi 12 April 2012 Reply
  13. akubiomed 12 April 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 12 April 2012 Reply
    • dzuandiey 14 April 2012 Reply

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.